Είμαι κοινωνιολογία και στατιστική κάνουμε για τη μελετη στατιστικων ερευνών (υποτίθεται), αν αυτή είναι η απορία σου. Μάλιστα έχουμε στατιστικη 1 και 2 στα υποχρεωτικα!
Ασχετα που η καθηγητρια παρολο που ξερει οτι εμεις οι στοκοι οι θεωρητικοι δεν το χουμε με τα μαθηματικά (επαναλαμβανομαι) κοβει με 4,5 και το δινουν ολα τα ετη σε καθε εξεταστικη. Και δινουμε με ανοιχτα βιβλια. Κλάμα μόνο
Ναι γνωρίζω τι γίνεται στο τμήμα σου Εγώ είμαι στο Τ.Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης . Δυστυχώς είναι μάθημα που θα χρειαστείτε και εσείς στον τομέα της έρευνας αλλά όπως λες δεν έχετε και παρελθόν με αυτά λόγω κατεύθυνσης . Εμείς έχουμε Μαθηματικά Ι που έχουμε αναλυτική Γεωμετρία :? που την διδάσκουν πρώτο έτος Μαθηματικού και σε εμάς στο Οικονομικό δεν έχω ιδέα που θα το χρειαστώ …
Χαχα τι να σου πω παντως προσωπικα παντα προτιμουσα τη γεωμετρια απο την αλγεβρα, αν και έχω βάσεις και στα δυο απλά στο λυκειο λογω κατευθυνσης τα παρατησα εντελως.
Προς το παρόν προσπαθω να μεταφράσω το βιβλιο φιλοσοφιας σε απλά ελληνικά μήπως και την περασω. Και γαμώτο τα μαθηματα ηταν κατανοητα και μεσα στο ενδιαφερον, αλλα αποδειχτηκε ότι ήταν απλά μια εισαγωγη στο να καταλαβουμε τα 2 :!: συγγραμματα. #-o
Δεν είναι γεωμετρία με σχήματα αλλά με διανύσματα , πίνακες , τρισδιάστατοι χώροι κλπ #-o … Kαλά κουράγια εύχομαι
…Και μετά απορούμε πώς μας βγαίνει το όνομα.
Αυτοσαρκασμός είναι κυρίως, προσωπικά ξέρω μαθηματικά αλλά εως ενα συγκεκριμένο επίπεδο
Ε τότε κομπλέ. Και με ανοιχτά βιβλία κάτι παραπάνω θα γίνει.
…Καλά που υπήρχαν τα Μαθηματικά και το ΑΟΘ στο λύκειο και ξεσκάγαμε κάπως.
:!::!::!:
το μάθημα που έδινα σήμερα ήταν συνδυασμός αυτών των 2.
πουτσαρόλα πήραμε
:lol2: Με τις υγείες σας!!
Παρασκευή πτωχευτικό δίκαιο για να μπει καλά ο μήνας. Να δούμε…
Πες μία γρήγορα την ύλη!
Η μεγάλη πρεμιέρα αύριο με τη μητέρα των μαχών. Φήμες λένε ότι ακόμα και το πρώτο σου μάθημα να είναι, αν το περάσεις, έχεις βάλει πλώρη για πτυχίο. Η νίκη θα είναι άνετη 8)
Σιγά τα μαθηματικά που θέλει η στατιστική.
Κλάσματα θέλει που στην τελική είναι απλή λογική ότι 1/2,2/4,4/8 είναι το ίδιο και το αυτό, λολ βγάλτε κομπιουτεράκια αμα δεν μπορείτε. Σας δίνει και ανοιχτές σημειώσεις/βιβλία λολ. Μετά είναι και το παραγοντικό(!) που και γω μέχρι που πάτησα 5ο εξάμηνο(Πληροφορική) δεν είχα ιδέα πως στον πούτσο κάνουμε πράξεις με αυτό αλλά το πάλεψα και το βρήκα πως λειτουργεί από μόνος μου, μια μαλακία είναι άλλωστε.
Ντάξει έχει και ολοκλήρωματα σε κάτι φάσεις που ούτε εγώ δεν τα έλυσα αλλά το γαμωπέντε το τσίμπησα.
Δηλαδή ντάξει, άλλο δεν ξέρω μαθηματικά και άλλο έχω αποδεχτεί ότι είμαι στόκος του κερατά και δεν προσπαθώ καν να κατανοήσω(κλασσικοί θεωρητικοί μετρίου διαμετρήματος).
Ε μετά πώς να μην αγανακτήσει η καθηγήτρια σας; Φυσικά και θα σας τσεκουρώσει μέχρι να πάρετε απόφαση ότι δεν είστε πίθηκοι και μπορείτε να κάνετε βασικές πράξεις. Ειδικά πιθανότητες που είναι απλά σχηματάκια και πράξεις τύπου 1-1/3 ξερω γω .
ασε τα μαθήματα και πάνε για κάνα τόπι…
θα σε σφάξω σαν κουνέλι και θα βγω να παίξω μπαλα
Aionie ΘΕΕ ΜΟΥ :!:
Πιο foul δε γίνεται. Και δεν τα λέω αυτά ως μαθηματικός αλλά επειδή έτυχε να βοηθήσω μια κοπέλα από αυτό το τμήμα είδα την ύλη τους και κάνουν σοβαρή επαγωγική στατιστική. Καμία σχέση με την περιγραφική που κάνεις στο λύκειο.
Αιώνιε δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα είπαν τα παιδιά. Άσε που και να θες να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο μάθημα στα μπλέκει πιο πολύ στο κεφάλι σου, και πρεπει να κατσεις να μελετησεις αρκετα γιατι τρια χρόνια αποχής απο τα μαθηματικα δεν ειναι και λίγα. Τελοσπαντων, το σεπτεμβρη τώρα μαντεύω
γαμω τις εργασιες που μας βαζουν να παραδωσουμε μεσα στην εξεταστικη!!!
λες και δεν εχουμε αρκετο διαβασμα…
Την αναισθησία μου να είχατε…
ε ναι και γω τι λέω, όταν έχεις τους τύπους πάρε βάλε γιατί έχεις ανοιχτό βιβλίο, τι χρειάζεται να ξες από μόνος σου; σημειώνεις στα μπαμ μπαμ πότε χρησιμοποιείς ποια κατανομή και είσαι άνετος
Και τότε ο κόσμος γιατί δυσκολεύεται? Είναι όλοι βλάκες δηλαδή? Μακάρι να ήταν τα πράγματα όσο απλά τα παρουσιάζεις αλλά δεν…