Η Απώθηση του Υπερλιγούρη

Μαρέσει που σαυτό το θρεντ δεν υπάρχει καθόλου σπαμ.

σπαμαρεις εσυ!:stuck_out_tongue:

εμεις μιλαμε για λιγουριδες κ ειμαστε ον τοπικ με υτα που λεμε! :lol:

… και είπες να’ρθεις να σώσεις την κατάσταση ε? :stuck_out_tongue:

Αφήστε ρε παιδιά που θα κάνετε και παρατήρηση για σπαμ. Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή…

δεν ζηταμε κατι παραλογο…απλα να τηρουνται οι κανονες του φορουμ…

Απαγορευεται απο τους κανονες οι σπαμμερς να κανουν παρατηρησεις; Γαμωτο.

αφηστε τις γκρινιες κ ελατε να ακνουμε χιππικο ερωτα!

χίππικο;; γιατί χίππικο;

Αμέ. Να διαμαρτυρόμαστε, αλλά να έχουμε και κάποιο λόγο, έτσι? Γιατί αυτή τη στιγμή, στο συγκεκριμένο τόπικ, αυτοί που σπαμμάρετε και είστε εντελώς μα εντελώς εκτός, είστε εσείς παιδιά. Σόρρυ. :slight_smile:

Αφήστε τα μίση και πιάστε …το χίππικο βρωμόστομοι

Οχι τοσο ρε.

Γλωσσιτσες και ανθρωπακια που κυλιουνται.

Μα μου κάνει εντύπωση να διαμαρτύρεται για σπαμ ο άλλος σε ένα θέμα που προσφέρεται για χαλαρή κουβεντούλα, στο οποίο δεν έχει συμμετάσχει, και όπου μέχρι τώρα έχουμε ρίξει τρελά γέλια - πάντα μέσα στο θέμα μας, με την ευρύτερη του έννοια. Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει το νόημα του off topic μου φαίνεται, και τέτοιων θεμάτων ειδικά. Ε ρε να σας έβλεπα αν ήμασταν αληθινά αυστηροί με το off topic τι θα λέγατε… Αααααχχχ… :roll:

Που σαι Rope να δεις τι λένε στο θέμα που άνοιξες! :stuck_out_tongue:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, γιατί αλλιώς χαλάει ένα απο τα πιο καυτά θρεντ αυτού του φόρουμ! Δηλαδή μιλάμε πάλι για υπερλιγούρηδες, λιγούρες, πέφτουλες, ερωτικές ασυδοσίες, αγάπες και τρελούς χίππικους έρωτες!!! :smiley:

γιατι ετσι μας αρεσει! :wink::lol:

ελα κ εσυ στο σεμιναριο που θα γινει να μαθεις! :lol::stuck_out_tongue:

τωρα ειμαι ακομα πιο ον τοπικ! :lol:

Σε αυτο το θρεντ ενα ονομα αρκει. ΘΕΡΙΟΝ. Κλειδωστε το τωρα.

8O Πότε γίνεται αυτό το σεμινάριο?? (ενδιαφέρομαι για αυστηρά επιστημονικούς λόγους, όπως φαντάζεσαι…) 8)

λέω να περάσω και γω… κάνω ένα research για την εικαστική δημιουργικότητα των 60ς-70ς και νομίζω θα βρω άφθονο υλικό…8)

πολυ συντομα παιδια!
αλλα θελουμς συμετοχη κ απο γυναικες για γινει καλα το σεμηνοριο!
πρεπει να ειναι πρακτικο!
να μην βλεπει απλα ο αλλος αλλα κ να παινει! :lol:

Εγώ, μάτια μου, είμαι παντρεμένη …

married with children

Ε ναι, και γω λέω να κάνω μια πτυχιακή με θέμα Τέχνη και σχέση της με την Κοινωνία, στην οποία είναι απαραίτητη και ζωντανή παρατήρηση και συμμετοχή… και απο τις πιθανές ιστορικές περιόδους που είπα να διαλέξω, επέλεξα τυχαία εκείνη των '60ς-70ς, και της όλης χίππικης κουλτούρας… εντελώς συμπτωματικά φυσικά 8)

ζήτω ο χίππικος έρωτας, το αντίδοτο στους σπαστικούς υπερλιγούρηδες και τις καταπιεσμένες λιγούρες όλου του πλανήτη!!!