Ο υπερλιγούρης είναι η διαστρέβλωση του υγιούς ιδανικού του χίππικου έρωτα στη σύγχρονη εποχή.
ενταξει φοβερη ατακα! εμεινα λαλακας
εισαι απιστευτος!
σου δινω το ελευθερο να κανει ενα σκιτσο για χιππικους ερωτες!
να προταγωνιστω εγω με τα κοριτσια ε!! :lol:
:lol:
Ναι! Ναι! ΝΑΙ!!! :bounce: :yahoo:
Θέλω κόμικ με πρωταγωνιστή bluezlick, ναι, ναι, ναι…
Αν και στην περίπτωση τη δική μου και της καρδούλες κορπσετούλας, παρεξηγήσατε εντελώς. Εγώ είπα απλώς ότι την αγαπάω και θέλω να κάνω τα παιδιά της. Είδατε εσείς πουθενά καμία αναφορά στο ΣΕΞ;;; :-s
Σσσσσσσσ… ρυπαρά εγκεφαλικά κύτταρα…[-X
Της κοινωνίας spammers…
Rope, θέλω να κάνεις τα παιδιά μου.
μη με παρεξηγείς και μη πάει ο νους σας στο πονηρό!
Χίλια συγνωμη παιδια…my mistake…είναι που είμαι απο χωριό κ ο μόνος τρόπος που γνωρίζω(εγω και ο μπλουζ ενδεχομενως )να γεννηθούν παιδιά είναι ο προφανής κ πασίγνωστος…Μιας που και το κόλπο με τον κρίνο πάλιωσε πια…τί αλλο να υποθεσω…και πάλι συγνώμη…Είμαι ελεινη σπαμερ …Το ξέρω…Θα παραλάβω το σπαμόσημο μου κ θα κάτσω στην ουρα…
Α!Εκτος αν μιλάμε για παρένθετες μητερες…πραγμα που δε νομιζω …Θεωρω αρκετα ικανή την κορπσετούλα to deliver her chilren
αυτό δηλαδή δεν σου λέει τίποτα???
Πώς δε μου λέει…
Είναι το πολύ γνωστό σε όλους μας
Περιστέρι:lol:#-o
Anytime! It will be an honour!
Παρένθετες μητέρες, κλωνοποίηση, τεχνητή γονιμοποίηση, you name it!
Νοp I just assumed it…στερούμενη γνώσης αλλων τρόπων …αλλα αν κ εφόσον γνωρίζετε…Παρακαλούμε οπως τους αναφέρατε…Τhat would be a leap for the whole science…
Παιδιά εγώ παιδιά δε θέλω…τουλάχιστον επί της παρούσης.Για σεξ το συζητάμε αν και -ως γνωστόν-είμαι μονογαμική και αυτόν τον καιρό,τον χρόνο μου-και το σώμα μου,και το μυαλό μου- μονοπωλεί ένα γνωστός αρκούδος…Ωστόσο αν θέλετε τα ωάρια μου i am sure we can arrange some sort of arrangement…e?
Mιλα καλυτερα για τον γνωστο αρκουδο ρε αλητισσα!!!
ποπο για τπτ δεν ειστε…
εναν χιππικο ερωτα ειπαμε να κανουμε κ εσεις μονο τον Ασκητη δεν φερατε…:lol:
ουφ… μονο εκει βρισκετε ο χιππικος ερωτας
Δε ξέρω τι λες εσύ, εγώ σοβαρά το είπα οτι θέλω να κάνει τα παιδιά μου. Δεν είχα δει τον διάλογο που προηγήθηκε. Ήταν αυθόρμητο, όπως όλα τα όμορφα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή.
Έτσιιιιιιιιιιιιι!!! Το Σάββατο μπορείς?
(ναι, είμαι ο υπερλιγούρης).
@ Bluezlick, ο λαός απαιτεί να ανοίξεις θρεντ για χίππικο έρωτα!
Πες τα ρε ελλανορ…Τί μου λετε μετα δεν προκειται για σεξ…???Κατακαραμπινατο σεξ…
Βluez darling θα σε παω αλλου να διδαξεις χιπικο ερωτα…Μη διαλυσεις οικογενεις μαναριμ…
Γαματη φωτο btw…ετσι ειναι ο χιπικος ερωτας?8O
ellanor ellanor is online now
Moderator
Current Activity: Ζαχαρώνει!
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Πού το θυμήθηκες ρε θεέ το"ζαχαρώνει"???
Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλανορ “έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα” με ένα “μανούλι”
“Γειά σου Κούλα με την Κουλάρα σου!”
“Κούλα μ’ακούς? Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!”
Ρεεεεεε, έχετε ξεφύγειειειεει??? :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:Koύλλλααααααααααα σ αγαπάαωωωωωωωω…Βασικά καλησπέρα σας!!!
ενταξει το κόβω…καήκαμε…:lol::lol:
τσουκ!
αυτα μονο απο κοντα…:p:wink:
πανε με πανε να δειξω τα φωτα μου!:lol:
αυτη η φωτο ειναι μετα τον χιππικο ερωτα οπου ολοι πλενονται8)