Η Απώθηση του Υπερλιγούρη

Ρισπεκτ στον Ελλανορ…

:lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά ε, πραγματικά :oops:

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια που θα έπρεπε να θέσουμε είναι το εξής:

τι γίνεται όταν ο λιγούρης γνωρίσει τη λιγούρω??

Λυτρωση.

:lol: :lol: :lol: :lol: respect στον ellanor!!!

καλά αυτό:

γ@μησε!!! όλα τα λεφτά είναι η φιγούρα της κραυγής!!! μου θύμισε κάτι από τις άκυρες σκηνές στις παρωδίες τύπου scream… χαχα έλιωσα!

Λιγουράκια :expressionless:

Θα μεταναστευσουν εδω:

:bow: :bow: 8O 8O

Τι θεός είναι αυτός ρε!!!

Ντάξει ότι και να πω…
respect!!! :lol:

URL=http://imageshack.us]

people. my 2 eurocents.

αντρες και γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.
γυναία ψάχνουν για σπόνσορες/χορηγους/ταξιτζήδες/κοροίδα. και αύτα υπάρχουν.
πρόσφατα ανακάλυψα ότι μεγκό, που εσυνερισκόμουν - ευτυχώς με ομπρέλίνο στο μικρό,
και ευτυχώς μόνο για κοκό, τα έχει με άλλους 3, που ο ένας τη θέλει για γάμο, χαχαχαχαχαχα !
δεν μπορώ να πώ οτι δεν ξαφνιάστηκα, αλλά, whatever…αφού το τυπάκι τα σκάει…σε καλή μεριά.

γυναίκες - οι μισές τρελό καμπιονάτο 3ής κατηγορίας …με μισό κιλο στόκο στη μούρη.
φυσικές ξανθές - με οτιδήποτε χρώμα μαλλιών. δεν μπορούν να μαγειρέψουν.
δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του για κάτι χωρίς να θες να βαρέσεις ενέσεις…
αντρές πάρα πολλοί, μπούληδες, μαμάκηδες, φλώροι.

βαρετό καν να σκέφτεσαι το coupling αναμεσά σε όλους αυτούς.
Let it happen when it happens.
Αλλό να έχεις όρεξη, άλλο να είσαι hungry, αλλιώς το νινί σέρνει καράβι, ελικόπτερο κι ότι άλλο λάχει.

και για να ειμαι και καθάρος με τη συνείδηση μου, δεν είμαι misogynist, ειμαι misogymnist.

όσο για το τόπικ ? βάρα τον, αν σε πειράζει - η πήγαινε στην αστυνομία. επίσης αν είναι βιαστρόνι ή θες να τον ξεφορτωθείς μια και κάλή πές του να κάμνετε σαίξ, βάλε το γυναικείο προφυλακτικο-δαγκάνα και ροκάνισε του τη μπανάνα ! ε μόνο αν είναι πολύ ανώμαλος θα ξανάρθει ! ΛΟΛ !

φιλούμπεν - πάω να δουλέψω… τον κόσμο !

ρε ellanor εισαι φοβερός ε. τα σκίτσα αυτά είναι απλά τέλεια. εκφραση και κινηση που λίγοι πετυχαίνουν!!

祝贺

Χμμμμ βασικα ακου τι πρεπει να παιζει

Ή εισαι μικροτσουτσουνος και απλα δε την ικανοποιουσες γι’αυτο τα ειχε με αλλους 3 για να καλυψει τα κενα που της αφηνες,
ή της μιλαγες συνεχεια για την πειρατεια στη μουσικη
ή καθε φορα που τελειωνες της εκανες απαγγελια “Το βιογραφικο μου” εκδοσεις Καργιας Κουρουνιδης
ή απλα πηρε πρεφα με τη μια ποσο τζερεμές εισαι :smiley:

Το ενδεχομενο να ηταν υπαλληλος των ΕΛΤΑ το σκεφτηκες καθολου?

:lol: :lol: :lol: ΘΕΟΣ:!: :!: :!: :smiley:

ellanor απλα εγραψες ρε μορφη!

απιστευτα σκιτσα και απιστευτο στορυ :smiley: κι εχω μεινει και με την αγωνια τι θα γινει μετα!

απλα υποκλινομαι στο ταλεντο σου :bow2:

Χαχα, εσύ τι θα θελες να γίνει μετά? Να ενδώσει τελικά στη λιγούρω, ανακαλύπτοντας πως ανέκαθεν υπήρξε η κρυφή του αγάπη? Να ξενερώσει η λιγούρω με την πάρτη του και να πάει σε άλλον? (αποτελώντας έτσι το όγδοο θαύμα του κόσμου). Να βρει τρόπους για να μπορέσει να την απωθήσει? (εδώ μπορούμε να έχουμε μεγάλη ποικιλία). Να οργανωθεί καμιά συλλογική αποστολή σωτηρίας, τύπου ΟΗΕ, όπου αντί για τρόφιμα απο τον ουρανό θα πέφτουν με αλεξίπτωτα άντρες, πρόθυμοι να θυσιαστούν? Μήπως να παντρευούν (!) και να δείχνω τη ζωή τους πλέον όπως θα είναι στον γάμο? Να γνωρίσει τον λιγούρη??

οπως ειπες, το ενδεχομενο να φυγει η υπερλιγουρω δεν υφισταται

να ενδωσει ο αμοιρος ΑΛΛΑ της ζηταει επειτα να μεινει μεταξυ τους ο,τι εγινε. Εκεινη αρχιζει να κλαιγεται επειδη θελει μονιμη σχεση μπλα μπλα. Της λεει εκεινος επιστρατευοντας ολο του το θαρρος οτι δεν θα τον ξαναδει. Εκεινη πεφτει στα ποδια του, τον παρακαλαει για να ξαναβρεθουν.

Εκεινος οντας ρακος επειδη εγινε ο,τι εγινε αλλα αναλαφρος επειδη ηξερε τουλαχιστον οτι θα μεινει μεταξυ τους φευγει.

Την επομενη μερα, στο δελτιο ειδησεων του ταδε μεγαλου καναλιου, βγαινει η υπερλιγουρω και κανει τις πολυποθητες δηλωσεις εξιστορωντας ο,τι ειχε γινει μεταξυ τους.

Ο ηρωας μας πεθαινει απο ανακοπη

Η υπερλιγουρω μαχαιρωνεται πανω στον ταφο του επειδη δεν αντεξε την απωλεια του.

Και ζησαμε εμεις καλα.

:stuck_out_tongue:

Χαχαχα, το χεις! Αυτό με την ανακοίνωση στο δελτίο ειδήσεων ήταν πολύ εύστοχο μπορώ να πω!.. Το τέλος γίνεται λίγο μακάβριο βέβαια, αλλά θα μου πεις, γίνεται να μην είναι όταν μπλέκεις με τέτοια? :smiley:

Θα άλλαζα το τέλος ως εξής: Ανακοπή του θύματος. Το μαθαίνει η λιγούρω (κάνεις το απαιτούμενο ζουμ στο ύφος της) και συνεχίζεις με το «θέμα της σκιάς» και τους τρεχάτους καθώς λιγούρω is back.

Ποοο μλκες βραζιλιανικο εγινε !!!Γουσταρωωωω:p