ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

ωραια!!
κατι ηξερα και δεν το αγορασα

μα καλα τι ωραιους τιτλους βαζουν οι dt

silence in the house of tongues ?!?!

τελειο
ελπιζω να λεει και το κομματι!!:stuck_out_tongue:

Demians - Building An Empire… has leaked

daz τι λεει το demians??

βγηκε το communic

και το cult of luna

Τα εχουμε πει για communic (τι παιζουν αυτοι ?) και cult of luna (τα σπαει μεχρι στιγμης !!!)

Το Communic το ακουσα μια φορα και με ξενισε πολυ. Πολυ ομως. Σα να προσπαθουν να μην ακουγονται σα Nevermore. Θα πεσουν κι αλλες ακροασεις.

Οσον αφορα το Cult Of Luna, ακουσα το ομωνυμο τρακ απο myspace και οφειλω να πω οτι τελικα ημουν λιγο μλκς που τους ειχα παρατησει στο The Beyond. Μαλλον θα βαλω πρωτα το προηγουμενο (που το χω και αγοραστο τρομαρα μου) μιας και τους εχω προφανως αδικησει.

Den prolaba na to akouso…Poly ligo. Tha perimeno gnomes apo fans ton Porcupine prota na ekferoun gnomi.

Εσυ ο αποπανω με πριζωνεις και δεν εχω και χρονο να τσεκαρω το φορουμ αυτες τις μερες.:lol:

Antithetos eixa ego :lol: Seriously now, o Steven Wilson to proothise ousiastika kanontas barigdoupi dilosi gia to album kai einai kai se ayto to style. Gi ayto tha perimeno esena na ekfereis gnomi kai analogos to prosexo i oxi…

α)ειναι γαλλοι και φιλοι των gojira

β)εχουν τις ευλογιες του wilson

γ)τους εχει υπογραψει η inside out

δ)το βαζω να το ακουσω τωρα!

Και εγώ απ’ το myspace των gojira τους ανακάλυψα καιρό τώρα…

Αλλά να πω την αλήθεια δε με είχαν τρελάνει τα τραγούδια που είχαν στο myspace τους :-s

κατεβαστο και ακου το

θελει ακουσματα

το perfect symmetry ειναι κομματαρα!

Κάποιος να στείλει ένα pm για το νέο Demians πλζ…

Κατι εχουν παθει τα ματια μου σημερα. Τεσπα δε ξερω γιατι αλλα βρε παιδια, λεω να τους τσεκαρω:!:

χαχαχαχα

λοιπον το ακουσα
το ντεμιανς

για πρωτες ακροασεις
φαινεται παρα πολυ καλο και ελπιδοφορο (υποψιν ειναι ντεμπουτο και τα παντα παιγμενα απο εναν ανθρωπο - nicolas chapel)

ξεχωριζουν ηδη καποια κομματια

οπως το προαναφερθεν pefect symmetry

εχει ποικιλια στους ηχους

απο ακουστικες σχεδον φολκ , εγχορδα, progressive-ισμοι, βαριες κιθαρες, μεχρι και μπρουταλ φωνητικα στο τελευταιο 16λεπτο!!! κομματι sand.

η φωνη του τυπα ειναι παρα πολυ καλη

επισης το καλο ειναι οτι δεν ειναι κοπια των porcupine tree, απο οπου απολαμβανουν και τα ενθουσιωδη σχολια

συνεχιζουμε τις ακροασεις :slight_smile:

Το ακουσα κιε γω λιγο.

Οι πρωτες ακροασεις δε μου δωκαν κανα σοκ, αλλα μου φανηκε οπως τα πε ο Σιγκναλ. Πολυ καλο και ελπιδοφορο. Θα πεσει περαιτερω μελετη οταν βρω χρονο… εδω να σκεφτεις θελω ν ακουσω παλι το Black Mountain και ολο καταληγει στα αζητητα…:?

Το άκουσα κι εγώ… Εξαιρετική δουλειά με πολύ εντυπωσιακές συνθέσεις… Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος ήθελε να ακουστεί ως Γουίλσον αλλά αυτό είναι τουλάχιστον ουτοπικό (:p). Με λίγα λόγια δεν με χάλασε η φωνή του αλλά ούτε και με τρέλανε.
Πάντως ξαναλέω, οι συνθέσεις είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!
Το 16λεπτο φινάλε είναι επικό!

NAI ΡΕ Π%$%

New Blog, New Album
Current mood: creative

Hey everyone. We’ve decided to start a blog —>Ritual of Names blog to document the process of creating our next album. Check back often for updates! maximumshred.

Νεος δισκος Circle Takes The Square. Καλα ξερω οτι ειναι ακουσμα γι ανωμαλους αλλα εαν φερνει ποιοτικα στο ντεμπουτο εχει απο τωρα καπαρωσει τη θεση του στο τοπ 15 μ.

Τουντέι γουι λαβ Αμερικα.

Σ’αγαπαω αδερφε, επιτελους βρηκα αλλον εναν που ακουει ctts. Τσεκαρε και τους “the kidcrash”. Πες μου πως ακους και spazz

xexexe…King den sou eipa na min apogoiteyesai? Ti exei na trabiksei i Jennifer sto spiti pali den legetai…8)

Δεν ακουω αλλα θα γινει. :wink: Τους CTTS τους ειχα πετυχει μετα απο προταση φιλου, καλοκαιρι του '05. Τι να λεμε. Ειδικα το ‘‘A Crater To Cough In’’. Και γενικοτερα [SIZE=“2”]Rejoice, Rejoice!![/SIZE] :walkman:

Οι γνωστες ξερουν. Μακελειο στο μαξιμουμ.