ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

λοιπον μιας και αρχισανε να μαζευονται νεες κυκλοφοριες
για να μην ανοιγουμε θρεντ για καθε νεο δισκο ας ποσταρουμε εδω καθε νεα κυκλοφορια
ξεκιναω με το ολοφρεσκο

The Mars Volta - The Bedlam In Goliath

ακουω το πρωτο κομματι και εχω παθει πλακα!!!

η πρωτη αξιολογη black metal κυκλοφορια του 2008, αν και δεν εχει κυκλοφορησει κανονικα ακομα.

signal καλό είναι? γιατί το περσινό δεν μου είπε κ πολλά αντίθετα με το deloused…

Βασικά ποιος είναι ο σκοπός αυτού του θρεντ?
Αν θέλουμε να ποστάρουμε metalcore κυκλοφορία, υπάρχει το αντίστοιχο θρεντ. Όμοια για black, progressive,doom,gothic και οτιδήποτε άλλο θέλουμε.
Αν πάλι τη θεωρούμε πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία, ανοίγουμε ξεχωριστό θρεντ.

Εγώ προτείνω είτε lock είτε να το μετατρέψουμε (αν και νωρίς) στο Καλύτερες κυκλοφορίες του 2008.

Εχει καποιο δικιο ο Signal.Γιατι τα τοπικ για τις ξεχωριστες κυκλοφοριες που δεν ανηκουν σε καποιο απο
τα γνωστα thread πανε 2-3 σελιδες.Ε καλυτερα να ειναι ολες εδω.

Υπάρχει κάποιο συγκρότημα που δεν μπορεί να μπει σε ένα από τα ήδη έτοιμα θρεντς? Δε νομίζω.
Εγώ είμαι κάθετα κατά. Δλδ εδώ θα μπαίνουν από black μέχρι poser και θα χάνονται.
Αντίθετα αν είναι χωρισμένα όπως είναι μέχρι τώρα, ξέρει ο καθένας ποιο θρεντ να τσεκάρει και ποιο όχι.

Στα άλλα topics γίνονται κουβέντες (είτε για heavy, είτε death, είτε progressive κλπ) γενικά για κυκλοφορίες του κάθε είδους, ενώ εδώ υποθετω πώς θα γίνονται αποκλειστικά συζητήσεις για νέες κυκλοφορίες. Ισως με αυτό το σκεπτικό να έφτιαξε το τόπικ ο signal.

Το Μαρς Βολτα σε ποια κατηγορια μπαινει ? Το αλτερνατιβ τοπικ ειναι γιγαντιο.
Γινεται της κακομοιρας εκει μεσα και εχει τουλαχιστον 10 ειδη μουσικης.
ποστ,ροκ,φολκιες,αλτερνατιβ και οτι του κατεβει του καθενος.

Τέσπα οι μοντς θα κρίνουν.
Ο υποθετικός μελλοντικός χρήστης που θα γουστάρει power metal και που θα γραφτεί όταν το θρεντ αυτό θα έχει φτάσει 200 σελίδες, δε νομίζω να κάτσει να το διαβάσει για να βρει τις 20 power κυκλοφορίες από τις 400 που θα έχουν αναφερθεί

Εδω παμε σε εκεινο που εχουν προτεινει καποιοι.Να χωριστει ανα κατηγοριες το φορουμ οσον
αφορα τις κυκλοφοριες και το groups & artists.Οι μοντς θα κρινουν οπως σωστα ειπες.

Οκ, θα τους πατήσω το θαυμαστικό για να πάρουν χαμπάρι τι παίζει.

Σε περίπτωση που το θρεντ μείνει ανοιχτό, τότε να πω γι’ αυτήν τη δισκάρα

Βlack Mountain-In The Future

ποιοι ειναι αυτοι Μανο κ τι παιζουν?

Psychedelic Retro Hard Rock? Πφφφ γαμώτο δεν ξέρω να βάζω ταμπέλες.

Άκου μία http://www.myspace.com/blackmountain

Τα πρώτα 5 τραγούδια του myspace είναι όλος ο καινούριος δίσκος

Mia kali idea agorines einai na postarete edo kai na pliroforeite tous simforumites sas kirios poies kiklofories exoun diareysei sto net (afou ta katebazete etsi ki allios) san kainouries kiklofories.

Oso gia ayto pou eipothike gia to Terror simfono oti gigantothike (basika enas xabales dikos mou itane) kai kalo tha itane na sinexisei bebaia alla sto eidos tou. Ego apla mazepsa mia treloparea ekei pou tous goustara apantes. An kai matheytike sto telos kai oti den kollage se kamia apo tis iparxouses katigories to petagame ekei. Basika ekei mou aresei na postaro flories pia gia na goustaro mono ego pou tis postaro…

Συμφωνώ με τον Rambo

:lol: :lol: :lol: Tin gamisa, mou to kollisan 8O

Γαμάτο!! Θα ρωτήσω στο thread για αποριες περι συγκροτημάτων. Δεν έχω ξανακούσει και είναι καλό.

Α περιμένουμε και απο In Flames. Άντε να δούμε.:bounce:

Kαι αναμένουμε και το νεο Metallica…:smiley:

(Kαι Disturbed επίσης…)

Βασικα ειμαι μαζι σου Μανο!Ακριβως οπως τα λες!Ο καθενας μπορει να ψαξει οτιδηποτε σε οποια κατηγορια τον ενδιαφερει!Πχ αν βγει μια καινουρια Heavy/Power κυκλοφορια θα την ποσταρα στο γνωστο τοπικ για να τη δουν οσοι ενδιαφεροντε…το ιδιο και για τα Death/Black…εδω θα χαθουν ολα…:slight_smile: