ναι αλλα και οι νεες κυκλοφοριες στο καθε ξεχωριστο τοπικ θα χαθουν οταν ποσταρουμε παλαιοτερες.
Για αρχή λοιπόν,
Αυτή η γκρουπάρα :
και αυτή η δισκάρα:
και σίγουρα νέο Mars Volta / Metallica / Wolverine
Το Wolverine για φέτος πάει??? όοοοολε…
Οι θεούληδες Mourning Beloveth το έχουν έτοιμο το ριμάδι και περιμένουμε να σκάσει μύτη επιτέλους…
Α! Μοοnspell βεβαίως βεβαίως…In Flames, να δούμε που θα το πάνε αυτη τη φορά, αν και περιμένω πολλα περισσότερα απο Children of Bodom…το requiem:fortissimo των Virgin Black αναμένεται να είναι το σαουντρακ των υποψήφιων αυτόχειρων…χμμμ…τι άλλο? Draconian…που γ@μεί, Τiamat, Anathema (αν βρουν καμια εταιρεία), Haggard…απο ροκ θέλω να δω τι έχουν κάνει οι Madrugada και αν θα συνεχίσουν να υφίστανται…Coldplay…Cranberrieς (τα τραγούδια που ετοίμαζαν το 2001, πριν το διάλειμμα/σχόλασμα δλδ)
ε!και όταν με το καλό βγεί και το 'tallica…ε ρε γλέντια…:twisted:
Αυτο. :thumbup: Αν καποιος θεωρει κατι πολυ ξεχωριστο μπορει να το αναφερει κι εδω δηλαδη. ΒΤW, ο πρωτος δισκος που αρχισα να λιωνω για το '08 αποδειχθηκε το νεο Disfear.
Απο κει και περα, δε χρειαζεται να κανουμε λιστες απο τωρα. Ας αφησουμε να μαζευτει πρωτα πραμα…
Εδιτ: Ασχετο. Δε ξερω γιατι, αλλα το In Flames μου κανει μπαμ λες και ειναι concept. Δηλαδη το tracklist και το εξωφυλλο με προδιαθετει για κατι τετοιο. Ξενερωσα.
Διερευσε το αλμπουμ-συνεργασια μεταξυ Kirk Windstein Of Down/Crowbar
& Jamey Jasta Of Hatebreed με ονομα Kingdom Of Sorrow.
To εβαλα εδω μιας και δεν ξερω τι παιζουν ακριβως και η ταμπελα τους
ηταν Southern Metal | Groove Metal | Hardcore.Ρωσια μερια
To 2008 ερχετε το νεο Carpathian Forest - Universal Evil, νεο Hate Eternal, νεο Deicide - Till Death Do Us Part, νεο Septic Flesh, νεο Morbid Angel και τα Children of Bodom με Μοοnspell και ασφαλως Metallica που ειπατε. ΟΧΙ αλλο In Flames για ονομα του θεου και της παναγιας, τι ξεπουλημα κι αυτο, καθε χρονο νεο album!
yeah!!!
απο τα κομματια στο myspace ακουγωνται πολυ καλοι!!!
επισης εχουμε να περιμενουμε προσωπικο αλμπουμ απο
jacob bannon των converge που θα λεγεται The Blood Of Thine Enemies
και επισης τους Irons
μια συνεργασια μεταξυ Jacob Bannon,Dwid Hellion των Integrity και Stephen Kasner (νομιζω ασχολειται με artwork)
Επίσης αναμένουμε καινούργιο από τους hafway to gone για όσους αρέσκονται στο southern heavy κάτι 8)
Σπιτακια μανουλες πτωματα κτλ…
Εχουμε και νεο Draconian για φετος πλακα - πλάκα. Ωραια σοδεια να ουμ…
GEIA SOY RE TOLKARE!!! Trelii trip-hopia kai ebale ton pixi poli psila gia to 2008 8)
Karvou elpizo na ekanes follow up sto albumidi, you’ve been warned…
Genika opos ta leei o kyrios Tolkis 8O
Φετος θα κυκλοφορισει και το νεο Amon Amarth!
:yahoo: =D> :yes: :lightsabre: (δεν ειχε κανα emoticon με viking!)
on topic: for Nostradamus we crave!!
Eπίσης αναμένουμε νέο Priest και Gojira
Cavalera Conspiracy. Ειμαι ψιλοπεριεργος.
Wintersun-Time…ελπιζω να ειναι τουλαχιστον ισαξιο του φοβερα πωρωτικου και πολυδιαστατου ομονυμου…με εχουν πωρωσει απιστευτα με το πρωτο αλμπουμ τους…θεικες μελωδιες και καλο ξυλικι σε καποια κομματια τους…
Winter…dream of eternal ice…snowfall and darkness descends upon the vales of time:metal:
The Sword - Gods Of The Earth…release date:04/08
Lair Of The Minotaur - War Metal Battle Master…release date:03/08
Boris - Smile…release date:04/08
Earth - The Bee Made Honey In The Lion’s Skull…release date:02/08
Totimoshi - Milagrosa…release date:05/08
Λοιπονε
Επειτα απο την πρωτη ακροαση του νεου Draconian δηλωνω υπευθυνα οτι το δισκακι ασελγει σε πτωματα :!:
Τετοιο feeling μου ειχε βγαλει μονο το Judgement των Anathema.Προβλεπονται τρελα ξενυχτια στο repeat μου φαινεται…
Πλησιάζει έστω και λίγο το επικό “Arcane Rain Felll”;