Πιστευω πως το εχει ανετα!Για τα δικα μου ακουσματα δηλαδη.
Επομενη ακροαση θα ειναι το βραδυ με την καταλληλη ατμοσφαιρα.Πραγματικα η χρονια εχει μπει πολυ δυνατα!
πωπω ναι!GOJIRA!!!
καλα αμα ειναι καλυτερο απο το from mars,δεν ξερω τι θα κανω!!!
παντως μεχρι τωρα δεν εχει παρει τιποτα το αυτι μου για ποτε μπαινουν στο στουντιο!
ασε που ο ενας ντουπλαντιερ πιθανοτατα να απασχοληθει για καιρο με τα αδερφια καβαλερα!
ξερει κανεις κατι?
επισης σκασανε νεοι δισκοι απο
Brainstorm
και
Sculptured
Α μπράβο…και εγώ το γουστάρω τρελα…δεν το πολυ-ακούω όμως γιατι μου τη σπάει τo voiceove r:x
αφου θα το αγοράσουμε μωρή Napalm, ασε μας να το ακουσουμε σωστά…:lol:
πάντως (τάσος) έχουμε να κάνουμε, για μια ακόμα φορά, με δισκάρα…να τα βλέπουν αυτά κάτι theatre of tragedy μπας και βάλουν μυαλό…
έχουν γνώση οι φύλακες
Οπως λεει και η ιδια η μπαντα το νεο ειναι περισσοτερο στο στυλ του When lovers Mourn, πιο γρηγορο, πιο δυνατο. Εμενα μ αρεσει αρκετα:D
Το Amon Amarth θα βγει φθινοπωρο.Το νεο Gojira το περιμενω πως και πως.
Το Μetallica παντως ειναι το πιο αναμενομενο απ’ολα.
Αισχος!To ξεχασα!To πιο αναμενομενο ειναι το νεο Morbid Angel.
Παίδες, όταν κυκλοφορούν οι θεοί δίσκο (ναι για τους Morbid Angel μιλάω) δεν υπάρχουν άλλα γκρουπ στο χάρτη. Τι Amon Amarth, Gojira και χίλιες δύο πίπες λέμε τώρα?
Eχει δικιο ο φιλτατος nihilist μονο που εγω ειμαι της Deicide σχολης, ετσι περιμενω περισσοτερο το δικο τους, παρα οτιδηποτε αλλο (απο death metal συγκεκριμενα). επισης προσθεστε και το νεο Kataklysm με τιτλο Prevail αν θυμαμαι καλα, φετος θα κυκλοφορησει κι αυτο! μεχρι στιγμης παντως, δεν βρηκα καμια ανακοινωση για κυκλοφορια εντος του 2008 που να πω “ΑΜΑΝ περιμενω οπωσδηποτε να το ακουσω”…
βασικα οταν κυκλοφορουν οι metallica ολοι κλανουν πανω τους!!
τι morbid angel,amon amarth,gojira και δυο χιλιαδες πιπες λεμε τωρα???
Nαι. Κλάνουν στα γέλια! :lol: :lol:
St Anger Vol 2 for the win!
έλα μαζέψου παλιοτεντυμπόη νίχιλιστ
το νέο μετάλλικα είναι στοίχημα.περιμένουμε
Διπλό ε!
birds of prey - sulfur and semen
project των
Erik Larson (ALABAMA THUNDERPUSSY) κιθαρα
Bo Leslie (THE LAST VAN ZANT / ex-THROTTLEROD) κιθαρα
Summer Welch (BARONESS) μπασο
Dave Witte (BURNT BY THE SUN, MUNICIPAL WASTE) τυμπανα
Ben Hogg (BEATEN BACK TO PURE) φωνη
λιγο ρετρο,λιγο southern,λιγο death n roll
το line up ειναι εγγυηση!!!
νεο αλμπουμ και για τους καναδους hardoce-αδες CURSED!!!χωνει παρα πολυ!!!
διερευσε και αυτο
νεο αλμπουμ του γκρουπ του don anderson των agalloch μαζι με andy winter των winds στα πληκτρα
νταξει γινεται πανικος.progressive,jazz,gothic,doom,death
avant garde καταστασεις δηλαδη!!!
Έτσι, οι sculptured τα σπάνε!!
Επίσης περιμένουμε το The Rise And Fall Of Mankind από τους Green Carnation, που θεματολογικά θα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το light of day…
Από τους Carnation έχω ακούσει μόνο το Acoustic Verses… Καλές συνθέσεις, αλλά δύσκολα θα το ξανακούσω όλο το δίσκο… Γενικά, σε τι ύφος βρίσκονται?
Ε μια μίξη από πολλά είδη υπό το πρήσμα του progressive. Πραγματικά υπέροχο συγκρότημα.
Το acoustic verses είναι όπως λέει και ο τίτλος, ο ακουστικός τους δίσκος
@freedom
Δοκίμασε να ακούσεις το Quiet Offspring από Green Carnation, μπορεί να σου αρέσει.
Eπισης, 3 σημαντικοτατες black metal κυκλοφοριες (για μενα τουλαχιστον) εχουμε φετος,
απο Heresi - Psalm III, Ondskapt - White Devil Crew, και το Dark Space III.
Ρε παιδιά, μήπως θα ήταν καλύτερο απλά να γραφόταν για 1 δίσκο μόλις κυκλοφορεί και όχι να γράφει ο καθένας με αγωνία τι περιμένει?