ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2008

Τι λες τωρα…Παω να το κατεβασω…

Δωστε κανα link…Δεν το βρισκω…

link απαγορεύονται παιδιά. μην μας τρέχουν…

Ασε το βρηκα μετα απο ψαξιμο…

Απιστευτο το αλμπουμ…Αποδεικνυουν για μια ακομη φορα ποσο γαματη μπαντα ειναι…

Το ενα αλμπουμ καλυτερο απο το αλλο…Μπραβο τους…

Προσωπικα το κατατασσω 2ο πισω απο τη δισκαρα Rock The Rebel,Metal The Devil…

και γω πιστευω οτι δεν το ξεπερναει το προηγουμενο

βεβαια θελει ακουσματα γιατι συνεχεια ανακαλυπτω πραγματα

το κουλο ειναι οτι οσο μου φαινεται οτι δεν εχουν αλλαξει
τοσο αλλαγμενους τους βρισκω!!! :?:?

Korog - Mumus (HUNGARY)

Korog is noted for its broken odd rhythms. Their releases include unique drumbeats, brilliant guitarplays, virtuosic solos and brutal vocals. However, fans find their performance nearly indigestible, Korog consider their music to be a simple rock’n’roll in a kind of special interpretation which they just call growl’n’roll. It is still hard to put their music into a category.

το πιο περιέργο φετινό που ανακάλυψα. δεν μου θυμίζουν τιποτα σχετικό, αλλά αν μπορούσα να το περιγράψω θα έλεγα ότι είναι μία μείξη από Prong, GWAR, Venom, Entombed, late nineties Voivod, Hellacopters και Godflesh (??).

Στο προηγούμενο album δαύτων τραγουδούσε ο Attila.

Καινούριο Haggard.

Edit: Και κανούριο Helstar

Έχει διαρεύσει το καινούργιο Helstar;
Γιατί λογικά αργεί ακόμα να κυκλοφορήσει.
Πάντως τα τρία κομματάκια που έχουν ανεβάσει στο site τους είναι αρκετά καλά.

Ναι διέρρευσε σήμερα.

To Volbeat απλα καλο,με τιποτα δεν ξεπερναει τον προκατοχο του,αλλα πιστευω με μερικα ακουσματα ακομα θα ανακαλυψω κι αλλα πραγματα οπως ειπαν και καποιοι παραπανω.

Αντε αυτα ειναι !!! :smiley:

Έπος το καινούριο Helstar. Απίστευτος δίσκος. Να δω πόσοι από εδώ μέσα θα κάτσουν να το ακούσουν btw. Αλλά ξέχασα, κυκλοφορεί καινούριο Metallica σύντομα.

OOMPH! - Monster

μετά το πολύ καλό σινγκλ τους που βγήκε αρχες του έτους, κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ μόλις πριν λίγες μέρες. τρίβουμε τα χέρια, και σκάνε χαμόγελα.

Το Volbeat δε μου άρεσε και τόσο, και εννοείται αρκετά κατώτερο από το προηγούμενο. Με κουράζουν και λίγο τα φωνητικά είναι η αλήθεια.

Ωπ δεν πηρα χαμπαρι οτι διερρευσε το Volbeat.
Θα το ακουσω λιαν συντομως.

Πω εχει βγει πραμα. Αυτα εχει ο Σεπτεμβρης.

Full length ντεμπουτο απ τους Mindwarp Chamber. Prog / Power με Σκοτ Χαφμαν στη φωνη. Ο κυριος εχει -μεταξυ αλλων- προυπηρεσια στους Twelfth Gate, γεγονος που απο μονο του αποτελει καλο λογο για τεσκαρισμα. Θα εκφερω γνωμη λιαν συντομως…

Nα σου πω την γνωμη μου? :stuck_out_tongue:
Ο δισκος γαμαει απο καθε αποψη…Prog Metal απο Αμερικη παιγμενο οπως πρεπει…απο τον ανθρωπο που τραγουδησε και στο 2ο αλμπουμ των Syris βεβαιως βεβαιως!!Mας ειχαν δειξει οτι θα βγαλουν καποια στιγμη πολυ καλο δισκο απο το πολυ καλο EP τους…!

Oσοι επισης θελουν να ακουσουν ποιοτητα ας τσεκαρουν τον παρακατω φετινο επισης δισκαρο…

Τα 5 από τα 8 κομμάτια των Chamber τα ξέραμε από το ep οπότε το σκέφτομαι να το αγοράσω έστω και με $6…