Η πιο ωραία

Ενταξει, η αληθεια ειναι καπου στην μεση ωστοσο ολα ξεκινανε απο την παλιο-ζηλοφθονη φυση σαν παλιο-Ευες…:stuck_out_tongue: Και το Japanese Yen συνεχιζει την πτωση του…:stuck_out_tongue:

Κακιες…οτι εγραψα ΑΛΗΘΕΙΑ εναιιιι οκ??? θα βγαλω μαχαιρι εεε???:lightsabre: :stuck_out_tongue:

Oh yeah…! Γουσταρω αγριαδες, η ποιο ωραια ειναι η ΟχιΟλγα παιδες.:smiley:

ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΕΣ:!: :!: :!: ΤΕΛΟΣ:!: :!: :!:

Άντε απο εκεί:lightsabre:θα πατήσω το:!:

Ολγάκι,ευχαριστώ πολύ:oops:

Ψωναρες.

μμΚοιτα ποιος μιλαει…τρια αστερακια:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εσύ μην ανησυχείς. Τα είπαμε. Εσύ είσαι η πιο όμορφη του φόρουμ! :lol:

Ναι αλλα δεν το λεω γω.Το λενε ολοι.

μμμ…τωρα το ποιος ειναι ΨΩΝΙΟΟΟΟΟ:smiley:

Eχμ,μα υπαρχει αντιστοιχο θρεντ(ασχετα αν δεν το ανοιξε καποια αλλα καποιος) και ψηφισατε καποιον.Ε και?Μαλιστα αυτος ο καποιος τυχαινει να κερδιζει και σ αυτο το τοπικ μια και η ερμαφροδιτη ομορφια του ειναι αντικειμενικα αποδεκτη.

Και για να απαντησω και στην ερωτηση ναι νιωθω αδικια για το ατομο μου γιατι εχω μεγαλυτερα βζα απ ολες και δεν ψηφιστηκα απο κανεναν.

:stuck_out_tongue:

Ποιος ειναι ο ερμαφροδιτος ρε τσαρλατανε?

Αυτος με τη μυγα που μυγιαστηκε.

Για μενα ειναι αδικα αυτα τα τοπικ οκ?? τιποτα λιγοτερο…τιποτα περισσοτερο…εξαλλου Χοκαουλη το οτι εισαι πολυ ομορφος πιστευω οτι το ξερεις εεε??:wink: :smiley:

η Θεριον ειναι η πιο ωραια και σκαστε

Νταξ μωρε,απλα εχω συνηθισει να με κοιταζουν στο στηθος και οχι στα ματια.Το βρισκα λιγακι προσβλητικο στην αρχη ,αλλα οκ μετα το συνηθισα.Ολα καλα…

εεεεε…8O 8O #-o [-X [-X [-X

Όχι βρε. :-s

[SPOILER]

Όποιος το λέει είναι.[/SPOILER]

παιδια μονο την Αλοη εχω δει αλλα δεν πιστευω να υπαρχει πιο ωραια στο φορουμ μεσα

Υπερβολές. Εδώ δεν είμαστε Πολυτεχνείο. :stuck_out_tongue: