Σάκη άμα μου πεις θα σου πάρω σοκολάτα
:lol: :lol:
κανα εισητιριο για καμια καλη συναυλια στο εξωτερικο?
Αμέ για το επόμενο λάιβ του έρικ κλάπτον είσαι???:lol: :lol: :lol: :lol:
το ξερα ρε μαμα το ξερα!
διαολε! :lol: :lol:
μα υιέ μου είναι δυνατόν μια μητέρα να θέλει το κακό του παιδιού της???
άμα τον δεις λάιβ θα καταλάβεις τι εννοώ
ρε Σάκη θα σαλτάρω δύο κολλητούς έχω ένα στην Σαλονίκη κι ένα εδώ και οι δυό είστε εξαίρετοι μουσικοί αν και πρωτίστως είστε τα καλύτερα παιδιά και οι δύο γουστάρετε τον έρικ το κέρατο μου το τράγιο γιατί???
Ρε Ανχολη βαλε ενα πολλ να αποφασιστει το πραμα…Θα αρχισουν οι εριδες και οι συμμαχιες σε λιγο…Ουτε για Αρχιεπισκοπο να πηγαιναμε…
Να λειπει το βυσσινο! :lol:
Η πιο ωραία είναι Η Therion!
Τέεελοοοοςςςς!!!
Οχι η Lunatic ειναι :oops:
Οτι πει ο τολκκης,δεν παρεξηγιεμαι.
Ξερω οτι με αγαπαει.
Όλες οι κοπέλες του φόρουμ ωραίες είναι
Kι εδω συνεχιζεις να παραληρεις?
Καλά οκ,τουλάχιστον όσες έχω δεί είναι πολύ όμορφες:p,έχουν χαρακτήρα έχουν και στυλ.
Eνα προχειρο τοπ 5 θα σε παρακαλεσω στο τσακ μπαμ
Δεν το κάνω γιατί θα πέσει δούλεμα μετά:p
γρηγορα ρε γιατι θελω να φυγω!!!
Koριτσια δεν ξερω αν κατανοησατε το ποσο προσβλητικα ειναι τα παραπανω λογια…
Ετσι…πιστευω οτι ο Πλατωνακος μιλαει σωστα…πολυ σωστα:
1} ολες οι κοπελες του φορουμ, η καθε μια απο εδω μεσα εχουμε την δικη μας προσωπικη ομορφια…και εξωτερικη και εσωτερικη, η καθε μια απο μας εχει το δικο της χαρισμα, ομορφια, στιλ…
2} Για μενα προσωπικα το συγκεκριμενο θρεντ ειναι εντελως ακυρο…δεν ειναι μονο μια η δυο η τρεις που ειναι ομορφες…εξαλλου το καλο μας παιδι που το βαλε αυτο το θρεντ δεν σκεφτηκε οτι μπορει να δημιουργηθει αδικια, ζηλια ακομη και μισος αναμεσα στις κοπελιες του φορουμ???
3}η ομορφια ειναι κατι το εντελωςυποκειμενικο για μενα γιατι με τα χρονια αυτη εξαφανιζεται…χανεται…αυτο που μενει ιδιο ειναι ο εσωτερικος κοσμος του καθε ανθρωπου, ο χαρακτηρας του…ειναι λαθος λοιπον να κοιταμε μονο ομορφια σε μια κοπελα η εναν ανδρα…Να κοιταμε κι αυτο φυσικα αλλα ποτε να μην παιζει πρωτευοντα ρολο…
4} Αξιζει προσωπικα για μενα ενα μεγαλο μπραβο στους χρηστες{ και ευτυχως αποτελουν το 80% και πανω…} που δεν μετεχουν στην ψηφοφορια…για μενα αυτοι σκεφτονται σωστα, ωρημα…γιατι ισως να εχουν σκεφτει εναν απ τους λογους που ανεφερα…
5} και φτανουμε στην πικρη αληθεια…θα αρεσε στον ανδρικο πληθισμο αυτου του φορουμ να ανοιγαμε και μεις οι γυναικες ενα αντιστοιχο θρεντ και να ψηφιζουμε ολες τον ιδιο χρηστη ως ο πιο ομορφο???
Δεν θα νοιωθατε οι υπολοιποι μια αδικια για το ατομο σας
Αυτο τελος που θελω να πω…ειναι…οτι σιγουρα πολλοι απο εδω μεσα…θα σκεφτουν διαβαζοντας αυτες τις γραμμες οτι…’‘δεν την ψηφισαμε γι αυτο τα λεει αυτα’’…
Σας πληροφορω λοιπον οτι πραγματικα κανενας δεν περιμενα να με ψηφισει απο εδω μεσα…εξαλλου το οτι αν ειμαι η οχι ομορφη πιστεψτε με το βλεπω καθημερινα στο δρομο…ακομη και με φορμα και αβαφτη…ναι ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ
αλλα ειναι αληθεια…εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου απλα συμπαθητικο…ως ομορφο…τιποτα λιγοτερο…τιποτα περισσοτερο…
Απλα τα εγραψα ολα αυτα γιατι δεν μπορω να βλεπω την αδικια για τις κοπελες στο φορουμ…η καθε μια απο εδω μεσα εχει την δικη της ομορφια…
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΑΛΟΗ ΜΟΥ μην νομιζεις οτι σε αδικω με αυτα που εγραψα…εξαλλου το ξερεις ποσο πολυ ομορφη εισαι…εεεε γλυκια μου???
Ελα, σας θελω τωρα ολες να μαλλιοτραβηχτητε για την ψηφο μου λυσσαρες.
Γιατι γεν μιλαω σωστα…περα τωρα απο την πλακα…