Με λενε Λευτερη και οι φιλοι με φωναζουν Λευτερη.
Ειμαι 18 χρονων και αυτο γιατι γεννηθηκα το 1989.
Ειμαι σαλλλλονικιος και ακουω πολυ κακια μουσικη. Δλδ με αντιχριστους, σαταναδες, δρακους και αποκεφαλισμενα κοριτσακια που κειτωνται σε λιμνες αιματος μεσα σε σκοτεινα απροσπελαστα δαση.
Δεν με ενδιεφεραν ποτε τα κομματα ωστοσο ασχολουμαι με την πολιτικη.
Ειμαι Αρειανος, δλδ οπαδος της μεγαλητερης ομαδας στο γαλαξια u know…εχουμε δικο μας πλανητη!!
Στα ενδιαφεροντα μου εντασσονται η ενασχοληση με την μουσικη (γρατζουναω κιθαρες), το φαι, ο σινεμαςςςς καθως και οι βραδυνες περιπολιες κ η αφθονη ποση ^^
Αυτη ηταν μια περιληψη του εγω μου για να ξερεται ποιος ειμαι και που βαδιζει αυτο το φορουμ οταν επιτηδειοι σαν εμενα κανουν register χαλαρα.
Το οτι εχουμε μια πετυχημενη σχεση με τον μεγα ιφριτ δεν σημαινει οτι θα ακολουθησω τις φιλοδοξιες του, ουτε θα ενταχθω στον αγωνα μαζι του.
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση ifrit:!:
Οι κοινες γραμμες μας εχουν αλλο επιπεδο:lol: :lol: :lol:
Ασε ρε φλωρε, αμα δε μαζευτειτε 20 ατομα με 40 λιτρα ποτο δεν κανετε κεφι. Κι οταν κανετε τραβατε βιντεο για να σας πιστευουν οι αλλοι και την αλλη μερα εσεις οι ιδιοι τον εαυτο σας:!:
Ο Βακιλος θα κρινει και θ’αποφανθει πως ειμαστε οι καλυτεροι.
τα βιδεα που λες, τραβηχτηκαν σε μαζωξη ατομων αριθμου κατω απο 10
με φυσιολογικη ποσοτητα αλκοολ
ακομα κι ετσι, σας εχουμε
και στις φασεις που ηταν ο χρηστος εκει, παραδεχτηκε πως τετοια πραματα δε συμβαινουν πανω
τσιμπα!
Τι θες να πει ενω τον εχετε στα ωπα ωπα ρε, οτι ειστε για το μπουτσο? :Ρ Ασε που το θεριο εχει χασει τα καλυτερα μυτηνγκ μας λογω του οτι ειναι στην ξενιτια. Ή βρειτε καποιον σωστο κριτη ή παρατηστε τα και κλαψτε στη γωνια:!: