ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Ποιά πιστεύετε πως είναι?

Εντελώς ξενερωτικό να “αγαπιόμαστε”…, γι’ αυτό λοιπόν έχω να δηλώσω ότι οι NIRVANA είναι πριονοκορδέλες… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ζήτω οι Red hot Chilli Peppers,(στο Λονδίνο αγόρασα tshirt τους και τα ποζέρια κορόιδευαν), ζήτω οι Audioslave, ζήτω οι Darkness (τους οποίους όλοι μισείτε, αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται, είμαι κρυφogay) ζήτω οι Tool, οι Porcupine tree, οι Radiohead, οι Alice in Chains και οι Faith no more… και βέβαια πάνω απ’ όλους ζήτω το νέο Europe…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ghideous το pm αγόρι μου είναι μέσα στο forum… Τι έχεις πάθει τελευταία φίλε μου;
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

telisvas συνεχιζεις να προκαλεις… :twisted:

αληθεια ποσα εχουν πουλησει οι europe και το καινουργιο τους cd στην Ελλαδα??ισως κατι λιγοτερο απο τα ποστς σου??? :lol: :lol: :lol:

και αυτο γιατι ουτε και εμενα μου αρεσουν οι αγαπες και τα λουλουδια και οι ψευτικες υποσχεσεις… :lol: :lol: :lol:

On Topic (ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

Μάκάρι να είχαν πουλήσει οι Europe τα post μου… Αλλά σε τελική όσα πούλησαν με 2 album sta 80’s έχουν κλείσει ως έμποροι και συνεχίζουν ως καλλιτέχνες…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

3 - Έλα να μισηθούμε… Διώξε από κοντά σου τους αγαπησιάρηδες Sandman και Dreamdancer…

1…εχεις δικιο για το αθανατο τραγουδι…και εγω με αυτο ξεκινησα να ακουω μεταλ
2.το ξερα οτι θα απαντουσες για τις πωλησεις των europe κανοντας αναφορα στην αθανατη δεκαετια του 80 :lol: :lol: αχ ειναι ομορφο τελικα να ζεις με αναμνησεις μιας εποχης που δεν ξαναγυριζει!!αλλοιμονο σε εμας που ζουμε στο παρον που ευχαριστιομαστε και μουσικη και περηφανευομαστε οταν βλεπουμε τους αγαπημενους μας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ να ανεβαινουν με τις πωλησεις τους!! :lol: :lol:
3.το ελα να μισηθουμε σου εχει μεινει και αυτο απο τα 80s με την ‘‘ασυλληπτη’’ ταινια το ‘‘ελα να αγαπηθουμε νταρλινγκ’’ η’ καπως ετσι τελος παντων???sandman και dreamdancer???τον st.anger τον ξεχασες η’ το εκανες επιτηδες γιατι τον θελεις δικο σου??? 8O :lol: 8O

και για την τιμη των οπλων…αθανατο τραγουδι:painkiller-priest!!

1 - Κοροιδεύεις αλλά ο Μιχάλης Ρακιντζής έχει γράψει και άλλο ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (Viva Sahara- ΤΟΡ 85)
2 - Δεν γουστάρω τα εμπορικά γκρούπ με μεγάλες πωλήσεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
3 - Ο St Anger είναι άνδρας θυμωμένος και βαρύς (με εκνευριστική δίκαση), γι’ αυτό μ’ αρέσει…

Για την τιμή των όπλων

Rainbow - Gates of Babylon

Hit_the_lights με έκπληξη παρατηρω να λες και να το χαιρεσαι οτι η εποχη εκεινη δεν ξαναγυριζει και οτι εμεις τωρα ευχαριστιομαστε μουσικη.
Κανονικα θα επρεπε να σε θλιβει που η εποχη εκεινη δεν ξαναγυρναει γιατι εν συγκρισει με τη σημερινη μετριοτητα η εποχη εκεινη εβγαλε ενα σωρο group που ακομα και τα λεγομενα underground group βγαζανε δισκαρες πχ Gargoyle,Jag Panzer Oliver Magnum κτλ κτλ
Σημερα τι βγαινει;θα μου πεις μια δισκαρα που θα την θυμομαστε σε 5 το πολυ χρονια απο τωρα;Που παμε στα live και μολις ακουγεται κανενα νεο κομματι ολοι ξενερωνουμε και ζηταμε ολο παλια;
Καλλιτεχνες που ανεβαινουνε σε πωλησεις;Ποιοι οι Nightwish που τουw απονεμεται χρυσος δισκος στισ 10000 αντιτυπα οσα πουλουσανε τοτε τα group την πρωτη μερα;
Ακομα τοτε εβλεπες τους μαλλιαδες και διεκρινες κατι το αυτθεντικο επανω τους.ΘΥμαμαι ημουνα μικρος και ειχα δει εναν μαλλια και τον κοοιταζα σαν εξωγηινο η εποχη ειχε κατι το αυθεντικο και το ρομαντικο.Σημερα βλεπεις μαλλιαδες με αρβυλες και λες κοιτα τους γραφικους.
Η εποχη εκεινη δυστυχως δεν ξαναγυρναει και εσυ προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι μετις νεες κυκλοφοριες ακους καλη μουσικη τη στιγμη που ακομα και το κομματι που ανεφερες εχουνε περασει ηδη 15 χρονια και δεν το πηρες ειδηση εκτος και αν τα album του 1990 τα θεωρεις χτεσινα…
Οπως λοιπον δεν θα ξαναβγει Πελε η Μαραντονα και ειμαστε αναγκασμενοι ολοι εμεις να αποθεωνουμε Τοτι Χαριστεα κτλ και μια φορα στα 10 χρονια βγαινει ενας Ζινταν ετσι ειναι πλεον τα πραγματα με τη μουσικη.Καλο θα ειναι λοιπον να σκεφτεσαι τι γραφεις και μακαρι να ημουνα μερικα χρονια νεοτερος να ζουσα εκεινη την ρομαντικη εποχη.
On topic εχω ενσταση ως προς τον τιτλο του thread.Το σωστοτερο θα ητανε δισκοι που εμειναν στην ιστορια.
Τεσπα για να ειμαι on
Maiden-Trooper
Metallica-Master of Puppets
Ac/dc-Hell’s bells
Judas Priest-Ripper
και γυρω στα 5000 κομματια ακομη δυστυχως στην πλειοψηφια τους απο το 91 και πισω…

1.Με το τοπ85 εννοεις το ετος η’ το νουμερο καταταξης στα billboard :lol: .γιατι αν εννοεις το ετος μικρε μου Τελη δεν γνωριζω δεν απαντω.δεν ακουγα Ρακιτζη.το 85 ημουν 6 χρονων και ειχα πιο ηλεκτρονικα ακουσματα τυπου elvis και Κ.Μπιγαλη ο οποιος αν θυμασαι με το nick ( :lol: ) Big alice ειχε γραψει το κορυφαιο και αθανατο τραγουδι ‘’ i miss u’’.
2.για αυτο ειμαστε εδω για να σε δω να αγοραζεις cd εμπορικου group και να χαλας το image σου… :lol: :lol: και παραλληλα να ανεβαζεις και τις πωλησεις του!!!
3.συμφωνω…αλλα ξεχασα πριν να διαφωνησω για τον dreamdancer…σου κανει για αγαπησιαρης με τα post του??εμενα μου κανει για heavy…μη σου πω και thrashoni…!! :lol:

για την υποληψη μας…dyers eve-metallica
για να γελασουμε και γιατι μας ταιριαζει…so many men so little time-miguel brown :lol:
γιατι ειναι επικαιρο στο συγκεκριμενο topic paranoid-black sabbath

αγαπητε μου Tommy skeoch δυστυχως δεν καταλαβες οτι οχι μονο δεν χαιρομαι που δεν επιστρεφει αυτη η εποχη αλλα ειμαι και υπερμαχος της μουσικης βιομηχανιαςτης εποχης εκεινης.απο τη δεκαετια αυτη ξεκινησαν ολα και εχεις απολυτο δικιο οταν λες οτι οποιο cd και αν βγει αυτη τη στιγμη θα ειναι της στιγμης και δεν θα μεινει…
για να σου λυσω την απορια λοιπον ακουω τη μουσικη αυτης της δεκαετιας και πολλες φορες παρατηρω οτι τα cd μου οτι θελουν ανανεωση και επιτελους ας αγορασω και κατι καινουργιο…απλα εγραψα οτι εγραψα σε μια προσωπικη ‘‘κοντρα’’ με τον telisvas καθαρα και μονο χαριτωλογοντας!!
οσο για τις αθανατες δισκαρες που εγραψες συμφωνω απολυτα…

p.s.καλως ορισες :smiley:

p.s.2 thanks για τη συμβουλη να σκεφτομαι τι γραφω…με γυριζει χρονια πριν γυρω στη δεκαετια του 80 με τους δασκαλους πανω απο το κεφαλι μου να μου λενε το ιδιο πραγμα… :lol:

Σορι σε παρεξηγησα.
Δυστυχως τα πραγματα οσο πανε χειροτερευουν σε πολλους τομεις και οχι μονο στη μουσικη.
Επισης να σου πω οτι δεν ξεκινησαν ολα απο τη δεκαετια του 1980…μην ξεχναμε και τα 70s ε;
Α και μερικα χρονια μεγαλυτερος εννοουσα.
Το nick σου το nick μου επισης 80ς…ολα αυτα κατι δειχνουν ετσι;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ότι και να κάνες Γιάννα επιστρέφεις στα λόγια μου… Τα 80’s απλά γαμάνε… σε όλα τα στυλ μουσικής, στα 90’s υπήρχε μία αισθητή οπισθοχώρηση και στα 00’s ψιλοφτιάχνουν τα πράγματα…
Το TOP 85 ήταν μια Ελληνική συλλογή της συμφοράς της εποχής εκείνης, η οποία εκτός των άλλων είχε και το Lost in the night του γίγαντα του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Tommy_Skeoch είσαι ωραίος…

Για του λόγου το αληθές…

Manowar - Bridge of death…

(Οι Μanowar των 80s ήταν οι Βασιλιάδες του metal)

οτι ταιριαζουμε??? :oops:

δεν ξεχναω τα 70s απλα ο προαγγελος για τα σημερινα μου ακουσματα και τα σημερινα μου κολληματα ειναι τα 80s…ξεκινησα να ακουω pink floyd και θελω σαν τρελλη να παω στη συναυλια των slayer… :lol: κουλο ε??

το nick μου ειναι ΤΟ κολλημα!!!

Τελη επιστρεφω στα λογια σου απλα μου αρεσει να σε πειραζω μωρε!!! :lol: :lol: για να δουμε οι europe θα ψιλοφτιαχτουν εν ετη 2005?? :lol: :lol:
οσο για αυτη τη συλλογη δανεισε τη μου σε παρακαλω!

Άσε άμα αραδιάζουμε από 70’s θα τρελαθούμε…
Εμένα το nickname μου είναι early 70’s…
Οι Europe τέλος 2005, αρχές 2006 θα βγάλουν νέο cd, θα έχει βγει το dvd της συναυλίας που είδα στο Λονδίνο και θα έχει κυκλοφορήσει, Live cd…
Eπίσης το τελευταίο τους cd πήγε Νο1 σε Ιαπωνία και Σουηδία, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε Αμερική… Καλά δεν είναι για δουλειά μετά 12 χρόνια απουσίας;

Γιατί κοκκίνησες;

Επί του προκειμένου. 'Ενα από τα πιο υποτιμημένα τραγούδια, ενός από τους πιο υποτιμημένους δίσκους
LED ZEPPELIN - Carouselambra
(IN THROUGH THΕ OUT DOOR)

ειμαι καλο κοριτσι εγω και κοκκινιζω…

για του λογου το αληθες…comfortably numb–floyd (ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟΙ)

Θα μας παρεξηγήσουν βρε… τρελλό αγόρι… :oops:

gia alli mia fora argisa kai exasa to panigiri…einai krima na min exo computer kai me pikrainei afantasta na thelo na parakolouthiso aftes tis yperoxes sizitiseis mesa se afto to site kai na min mporo.oi filoi me pernoun tilefono kai me enimeronoun, zitoun kapoies fores tin voithia mou(mpes na ta kaneis mpourdelo,mou lene) ki ego na min mporo. os gnisia off topic queen, den exo idea se ti topic exo mpei…dixazome metaksy ton dyo: athanata tragoudia i poio eidos metal sas aresei??? gi afto tha apantiso kai sta dyo gia na min me katatreksei o ilias… athanato tragoudi to is this love-whitesnake, giati oloi oi pikramenoi ekei ekso(kai anaferomai kyrios ston angel in black, o opoios teli mou prepei na stepthei " the king of pikra"), den yparxei periptosi na min to exoun akousei opoio eidos metal ki an akoune(ego prosopika akouo hard rock,aor kai genikotera o,ti mou kanei kefi).an vevaios vevaios einai kai mias kapoias ilikias, isos na to exoun xorepsei kai se xristougeniatika party tis etaireias pou doulevan to 1987, otan eixe vgei to sygekrimeno tragoudi… mou eksistorouse o sirjim, o opoios vrisketai se ilikia faskomilo(oxi aplos to pinei os rofima pleon, alla to xrisimopoiei kai se syntages mageirikis genikotera…dioti to sygekrimeno fyto einai gia atoma tritis ilikias!)
telika se poio topic vriskomai?tora pou tha vgo tha lythei i aporia.

Tι λες μωρή κατίνα :stuck_out_tongue: , το ότι είμαι ευαίσθητος δεν παει να πει οτι είμαι και πικραμένος … αντε μην αρχίσω και γελάσει κάθε πικραμένος … :stuck_out_tongue:

Tι λες μωρή κατίνα :stuck_out_tongue: , το ότι είμαι ευαίσθητος δεν παει να πει οτι είμαι και πικραμένος … αντε μην αρχίσω και γελάσει κάθε πικραμένος … :P[/quote]

i evesthisia s enan kosmo san kai afton panta exei gia skia tis tin pikra, mikre mou antrea… :smiley:

Tι λες μωρή κατίνα :stuck_out_tongue: , το ότι είμαι ευαίσθητος δεν παει να πει οτι είμαι και πικραμένος … αντε μην αρχίσω και γελάσει κάθε πικραμένος … :P[/quote]

Πέστα μωρό μου, με την Σταχτοπουτανίτσα του forum…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

aaa… edw eiste periptwsi “given the dog a bone”…

kai i dekaetia tou 90 exei diskous stathmous sto metal. Kala tah 80s kai ta 70s (me kourazoun omws eidika ta 70s), alla kai mesa sta 90s vgikan diskoi pou itan ekpliktika empneusmenoi… DREAM THEATER - To teleutaio megalo heavy metal sigkrotima…

What do you mean?