ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Ποιά πιστεύετε πως είναι?

Κι όποιος έχει το κουνούπι να το φέρει πίσω! Τι λέτε ρε? Συνέλθετε λίγο και χαλαρώστε…Ούτε κουβέντα δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον? ΕΛΕΟΣ!!
Και ναι, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε την τρίχα, τριχιά μια είναι η λύση: LOCK.
Είμαι μεταλλού (λέμε τώρα) και γουστάρω τους Nirvana όσο και τους Bon Jovi. Ευχαριστώ!
Και on topic γιατί έχουμε ξεφύγει τελείως: Metallica - Nothing Else Matters. (δεν είναι το δικό μου αθάνατο αλλά είναι ΑΘΑΝΑΤΟ!)
Τα φιλιά μου σε όλους μαζί με την ψήφο μου!

PS.1 O slekkas είπε ακριβώς ότι έπρεπε.
PS.2 Που είναι ο Αντρίκος που γνώρισα με αυτή τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ του?
PS.3 Τέλη ΜΙΛΑ ΜΟΥ (που λέει και γνωστό λαϊκό άσμα!!) έχω ανησυχήσει ότι κάτι σου έκανα κι έχεις θυμώσει μαζί μου…

Άπιστη γυναίκα με έχει χιλιοκερατώσει και θέλεις και να σου μιλήσω; Τι κάνει η Πάτρα;

Επειδη εχουν θιχτει πολλα θεματα και εχουν ειπωθει πολλα, υπαρχουν καποια σημεια που θελω να σταθω.

Οι Nirvana μπορει να χτυπησαν το metal και το hard rock εμπορικα, αλλα το 1991 που κυκλοφορησε το Nevermind το οποιο εφερε το metal/hard rock σε κριση, κυκλοφορησε και το Black album το οποιο εβαλε το metal στα σαλονια, σε μια εποχη που ολοι οι σταθμοι και εκπομπες επαιζαν Nothing Else Matters κλπ.

Η κοντρα aor/hard rockαδων και metalαδων ειναι κατι κατακριτεο απο ολους πιστευω και ανηκει σε γεγονοτα του παρελθοντος και δεν χρειαζεται να αναμοχλευονται τετοιες διαμαχες που μονο κακο κανουν στη μουσικη.

Οπως υπαρχουν ατομα που ακουν ειτε το ενα ειτε το αλλο, υπαρχουν και ατομα που ακουνε και τα δυο παρακλαδια/ειδη. Με το ιδιο σκεπτικο υπαρχουν και ατομα που ειτε διαβαζουν και τα δυο περιοδικα η το ενα απο τα δυο η κανενα.
Κανενας στο φορουμ δεν ειναι παντογνωστης και ξερολας, ολοι οσο ζουμε μαθαινουμε, απλα καποιοι, ασχετα με την ηλικια, εχουν περισσοτερη τριβη με το αντικειμενο και γνωριζουν περισσοτερα απο αλλους, με την εννοια οτι εχουν ευρυτερη γκαμα ακουσματων. Καλυτερα ομως ειναι να μεινουν οι εγωισμοι στην ακρη και ο καθενας ας λεει την αποψη του σεβομενος την διαφορετικοτητα και την προσωπικοτητα του αλλου

Πολυ σωστα ειπωθηκε το οτι πρεπει να απομυθοποιησουμε καποια συγκροτηματα και να τους κρινουμε με πιο αντικειμενικα κριτηρια γιατι απο τη μια κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο σημερα και απο την αλλη, η βελτιωση ερχεται μεσα απο τα αρνητικα σχολια και οχι απο τις διθυραμβικες κριτικες.

Προσωπικα πιστευω οτι τα παιδια που γραφουν στο φορουμ και ανηκουν στην μεριδα αυτων που ακουνε hard rock δεν εχουν ενοχλησει κανεναν και λογω ηλικιας εχουν δωσει μαθηματα ανωτεροτητας, συμπεριφορας, ωριμοτητας και χιουμορ εδω μεσα.

Μερικα αθανατα τρραγουδια…
Whitesnake - Still of the night, Fool for your loving, Bad boys
Tyketto - Forever young
Firehouse - All she wrote
Rainbow - Stargazer
Black Sabbath - Die young, Black Sabbath, Paranoid
Bon Jovi - Runaway
Pride of lions - It’s criminal
Iron Maiden - Hallowed be thy name
Metallica - Fade to black
Helloween - How many tears
Judas Priest - The hellion/electric eye
Motorhead - Ace of spades
Ozzy Osbourne - Diary of a madman
Skid Row - 18 and life
Anthrax - Armed and dangerous
Armored Saint - Madhouse
Fates Warning - Point of view
Dream Theater - Metropolis
Dire Straits - Sultans of swing, Once upon a time in the west
Jethro Tull - Locomotive breath
WASP - The crimson idol
Europe - Seven doors hotel
Running Wild - Riding the storm
Deep Purple - Fools, Burn
Sanctuary - Die for my sins
Van Halen - Jump
Rory Gallagher - Moonchild, A million miles away
Uriah Heep - July Morning, Birds of prey
Candlemass - At the gallows end
Guns and roses - Sweet child o mine
Nightwish - The riddler
Brazen Abbot - Bad religion
Royal Hunt - River of pain, Silent scream
…ως εδω μπορω να σκεφτω…ειναι και αργα…ας πιω ενα τζινακι και υπνο…

To οτι μια αντιθετη γνωμη εγινε αυτοματα κακη συμπεριφορα ειναι πραγματικα αξιο αποριας…Καλο θα ηταν Ηλια να κοιταξεις το θεμα απο την αρχη και μετα να κρινεις την συμπεριφορα μου.Αν κρατουσες ισες αποστασεις το θεμα θα ειχε ληξει απο την τριτη σελιδα αλλα το αφησες να τσουλησει και να φτασει σε αυτο το οχι και τοσο ομορφο(φταιω και εγω γιαυτο) σημειο…Οταν ανεχεσαι συμπεριφορες τυπου τρικαλο,σε γραφω εκει που δεν πιανει μελανι κλπ,κλπ ερχεσαι μετα και σχολιαζεις την συμπεριφορα μου?Σε κανενα σημειο δεν ανεφερα ονοματα,απλα παρατηρω ορισμενα πραγματα και τα σχολιαζω…Επισης να σου πω λοιπον οτι οταν καποιος με χαρακτηριζει ανωριμο και αυτα που γραφω σαχλαμαρες ειναι λογικο να απαντω σ’αυτο το υφος…
Το θεμα απο την πλευρα μου εχει ληξει…Ουτε διαμαχη μεταξυ μελωδικου hard rock και heavy θελω να προκαλεσω,ουτε να τα βαλω με ολους εδω μεσα…Με την ιδια ανεση που θα δω μεθαυριο τους Agnostic Front,θα παρω το αεροπλανο στις 20 Απριλιου για να παω στο Λονδινο να δω τους MAGNUM…Οπως εκανα post τις εντυπωσεις μου για live των KREATOR κ των SEPULTURA,εκανα το ιδιο και για τους FATES WARNING…
Eιχα την τυχη η την ατυχια να περασω μερικα χρονια για σπουδες στην Αγγλια και τα συγκροτηματα που ειδα ειναι αυτα που καθε οπαδος του hard rock που γραφει εδω μεσα θα σκοτωνε την μανα του που λεει ο λογος για να τα δει(AEROSMITH,VAN HALEN,BON JOVI)…Αλλα για να φτασω σε ενα τετοιο σημειο καταλυτικο ρολο επαιξε ενα και μονο συγκροτημα,οι NIRVANA που με οδηγησαν στον να δω οτι υπαρχει και αλλου μουσικη εκτος απο τα σχηματα που ακουγα…Αρα μακρια απο μενα τετοιοι διχασμοι…Αυτους θα τους βρειτε σε αλλα post…
Κλεινω με ενα στιχακι απο FATES WARNING(στο topic των οποιων παλι δεχτηκα επιθεση επειδη χαρακτηρισα μια και καλα εγκυρη φημη,μουφα…):Μy opinion is just a point of view… :wink:

Κατανοώ απόλυτα αυτά που λες, αν και πιστεύω ότι οι πρώτες σελίδες είχαν και μηνύματα που γράφτηκαν για να πειράξουν κάποιους και να σπάσουν πλάκα, όχι λέγοντας τα τόσο σοβαρά. Ορισμένα από αυτά. Το να βλέπεις αντιπαράθεση Τέλη-Ανδρέα δεν είναι κάτι το πρωτότυπο :lol:. Γενικά δεν επεμβαίνω σε τέτοια θέματα γιατί δε χρειάζεται να επέμβω. Μεγάλοι άνθρωποι είστε. Στο “σε γράφω σε μια τρίχα από τ’ αρχίδια μου” απάντησα, αν και λίγο “φιλικά” όπως μου είπαν. Στα δικά σου μηνύματα πάλι απάντησα, γιατί δεν είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μπαίνουμε σε ένα forum πρέπει να ακολουθούμε πιστά μια γραμμή και να μην παρεκλύνουμε. Όσον αφορά τη στάση μας απέναντι στους άλλους εννοώ. Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δεχτούμε ορισμένα πράγματα, να απορρίψουμε μερικά άλλα, αλλά σε γενικό πλαίσιο να υπάρχει καλή διάθεση και όχι “standard” συμπεριφορά.

Έχει πάρει αρκετούς η μπάλα σ’ αυτό το topic αλλά επειδή υπάρχουν πράγματα να ειπωθούν γι’ αυτό δεν κλειδώνεται (γιατί να κλειδωθεί αλήθεια; ).

Φίλε dreamdancer παρακολουθώ και δεν παρεμβαίνω, αλλά “τρώγεσαι” να τα ακούσεις… Δεν θα σου πω τίποτα άλλο σχετικά με αυτό που έγραψες για το topic των FATES WARNING σχετικά με τις “έγκυρες” φήμες που ήταν μούφες κτλ… Έχεις απλά ελλιπή ενημέρωση, αλλά δεν φταις εσύ γι’αυτό. Εγώ δεν είμαι εδώ για να πουλάω μαγκιά. Αν μπορείς να το καταλάβεις, έχει καλώς, αν όχι δεν με απασχολεί. Έχεις μια αρκούντως προκλητική στάση όμως και αυτό είναι κάτι ενοχλητικό. Προσωπικά μένω αδιάφορος σε σχέση με το να είσαι προκλητικός απέναντι σε άλλους ή να έχεις “ανάρμοστη” συμπεριφορά, αλλά συνεχίζεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με ατάκες… Δείχνεις πράγματα που μάλλον δεν αρμόζουν στην ηλικία σου… Φοβερή εμπάθεια φίλε…Φοβερή!!! Δεν πειράζει… Σκέφτηκα πολλές φορές να σταματήσω να γράφω εδώ πέρα επειδή υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα που παίρνουν εντελώς λάθος τα λόγια και τις πληροφορίες που έχω. Μίλησα με τον Ηλία όμως και είπαμε ότι δεν ύπάρχει λόγος… Μπορείς πάντα να λες ότι θέλεις φίλε… Ότι θέλεις αλλά φυσικά να δέχεσαι και την κριτική των λόγων σου… Εγώ έχω μάθει να δέχομαι την κριτική και να την αξιολογώ βεβαίως. Γιατί το να την ακούς και να μην κάνεις τίποτα γι’αυτό, είναι δώρο άδωρο… τι νομίζεις, ότι όλοι είμαστε εδώ φατρία και ενωθήκαμε σε κοινό αγώνα εναντίον σου, ή εναντίον κάποιων; ΠΟΤΕ δεν έχω αναφέρει κάτι υστερόβουλα, παρόλο που θα μπορούσα να το έχω κάνει… ΠΟΤΕ και ούτε θα το κάνω… Δεν θέλω να ξέρει κανένας ποιος είμαι, άσχετα αν κάποιοι γνωστοί και φίλοι το έχουν καταλάβει… Δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου. Έχω όνομα και άποψη και τρόπο να τη διοχετεύω και να κρίνομαι για αυτή… Απλά think twice before you post something…
Ούτε το παίζω μπαμπάς, ούτε καθοδηγητής… Απλά λέω κι εγώ την άποψή μου και ας βγαίνω εντελώς off topic…

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και θα φροντισω απο δω και στο εξης να ειμαι συνεπης και να μην ξαναπροκαλεσω προβλημα…Θα λειτουργω με βαση την τελεια συμπεριφορα ολων στα forum και αν δεν μπορω δεν θα γραφω για να μην διαταρασω την ηρεμια και την γαληνη…Σε παρακαλω ομως να μην πεφτεις σε αντιφασεις του στυλ:μενω αδιαφορος για την προκλητικη σου συμπεριφιρα,αλλα 2 αραδες παρακατω να με λες εμπαθη και ολα τα σχετικα με την ηλικια μου…Διαλεξε λοιπον τι απο τα δυο θελεις να κανεις και συνεχισε κανονικα.Η διαθεση μου ειναι να ληξει το θεμα αλλα βλεπω οτι ενας ενας μπαινει με την σειρα και τα ριχνει…Οκ τοτε εδω ειμαστε για να τα λεμε…Μονο να μου πειτε ο επομενος ποιος θα ειναι για να ξερω και να παω σε κανα internet καφε το βραδυ για να γουσταρουμε…Η γενικη αναφορα εγινε για να κριτικαρω μια κατασταση που εχω την αισθηση οτι δεν ειναι και τοσο νορμαλ αλλα με λυπη βλεπω πως οτι δεν μας αρεσει ειναι εμπαθεια…Αποψεις ειναι αυτες και δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ιδιοι…Εκτος αν γουσταρουμε τον μονολογο και να συμφωνουμε σε ολα…
Οσο συνεχιζεται λοιπον αυτο το κολπο με κοντρα στην κοντρα τοσο θα ενισχυεται και η αποψη μου οτι ορισμενοι δεν αντεχουν το 50-50… :wink:

Χαίρομαι πολύ που δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα… Επιβεβαιώθηκα για μία ακόμη φορά… Συγγνώμη που ασχολήθηκα… Επειδή λοιπόν δεν θέλω να συνεχίσω οποιαδήποτε αντιπαράθεση, απλά είπα τη γνώμη μου για αυτό και θα μείνω απλός παρατηρητής…

Hταν πολυ prog o τροπος γραφης σου και δεν σε κατανοησα ευκολα…Ισως καποιος αλλος με σαφως υψηλοτερο i.q να σου εδινε καλυτερη απαντηση…Προς το παρων εχουμε να λεμε για το 1-3 στην λεωφορο και για ολα τα πιπερατα που συνοδευουν τα ματς της ΑΕΚ με τους γιους του ανεμου(η αλλιως λαγοποδαρους)…Η απαντηση αυτη ειναι στο στυλ των SIEGES EVEN ετσι για να κανουμε και λιγο χαβαλε… :lol:
Ασχετη μεν αλλα και σχετικη ταυτοχρονα… :wink:

Dreamdancer…εδώ θα τα χαλάσουμε!!!
Μα το κάναμε μπάχαλο το topic, μα θα ξήσεις και πληγες για εκείνη την άθλια βραδιά και θα μας προσβάλλεις κι όλας?!!
Ας μην το κάνουμε εντελώς “γήπεδο” εδωμέσα!!
Ας μείνουμε μόνο σε μουσικά θέματα, γιατί θα ξεφύγουμε!!

ΥΓ: Κρίμα ρε γαμώτο…και σε είχα συμπαθήσει!!! :lol:

Eλα ρε συ skekkas χαβαλε κανουμε απο το να λεμε τα διαφορα μας…Σε καταλαβαινω απολυτα,ειχε και χιονακι τοτε αστα να πανε…Ενα θα σου πω για το δραμα που περναω,μανα και αδερφος εχουν διαρκειας στον ΠΑΟ και στο σπιτι μεσα επικρατει πρασινη χουντα… 8)
Η μεγαλη πλακα ειναι οτι ο αρχηγος της οικογενειας(father) ειναι αμετανοητος φανατικος οπαδος του EΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το σπιτι-τρελλοκομειο ειναι μεσα στα Καμινια(η μεγαλυτερη γαυροφωλια του πλανητη)…Μεγαλη πικρα… :cry:

Κι εγω χαβαλέ κάνω dreamdancer…μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς! :lol:
Άσε κι εκείνο το βράδυ έτσουξε πολύ! :oops:
Σίγουρα σπιτι σου θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρείς τηλεοράσεις,έτσι??
Αλλιώς δεν παλέυεται η όλη ιστορία!
Άντε, καλό απόγευμα σε όλους …! :wink:

α,ρε κατακαημενη Ρουμελη τι επαθες…τα παιδια σου σφαζονται στη ποδια των συμφεροντων τους και χαλανε τη ζαχαρενια τους…πολυ απλα γιατι η αντικειμενικοτητα ειναι μεγαλο προνομιο και μερικοι δεν το διαθετουν…
αν ερωτηθω ποιοι ειναι αυτοι θα απαντησω με περισσια χαρα και ειλικρινεια γιατι πολυ απλα δεν κρυβομαι και δεν υποστηριζω αλλα ΄΄αλλου΄΄ και αλλα εδω μεσα…και για οσους αναρωτιουνται γιατι δεν το κανω εξ?αρχης τους απανταω πολυ απλα για να μη ριξω και αλλο λαδι στη φωτια.

χαιρομαι που τα πνευματα χαλαρωσαν εστω και λιγο…ισως απο εδω και περα συνεχιστει ενας ακομα περισσοτερο επικοδομητικος διαλογος χωρις αυτο να σημαινει πως δεν παρεμβαλλεται και η διαφωνια μεσα σε αυτον…

υ.γ. και εγω σε ειχα συμπαθησει dreamdancer αλλα τον αδερφο σου και την μητερα σου τους συμπαθω περισσοτερο :lol: :lol:

Αεκτζής, με μάνα και αδερφό βάζελο, και πατέρα εθνικό, και όλα αυτά με κατοικία στα καμίνια… 8O 8O 8O

Σηκώνω τα χέρια ψηλά…τι να πω… 8O 8O 8O

Παρά τα τεράστιες διαφορές μας πάνω σε αυτό το θέμα…χαράς το κουράγιο σου…Ήταν σαν να πάω να μείνω εγώ στου γκύζι!!! :stuck_out_tongue:

ok, iremiste oloi kai to thema na teleiwnei edopera, giati einai vlakei a sto telos na vriskomaste se tipota sinavlies kai na min girizoume na xeretame o enas ton allon.
Anyway, kai ego kai o Dreamdancer eipame xondrades alla …peace!!!
As diafonoume alla na minei ekei to thema, giati ta themata einai sto telos amelitea…

Συμφωνω απολυτα με τον sirjim και πιστευω οτι θα τα γραψουμε ολα αυτα τα λογια στο χιονι…Θελω να εχω τα μουτρα να μπορω να πηγαινω στο TEXAS και να πινω μια μπυρα χωρις να υπαρχει προβλημα οποια Δευτερα μπορεσω…Το καλοκαιρι θα βρεθουμε ολοι στον ιδιο χωρο αρκετες φορες και δεν ειναι αναγκη να ειμαστε εφ’οπλου λογχη μεταξυ μας… :wink:
Αναφορικα με τον ghideous θα ηθελα να του πω οτι οταν εισαι στην ιδια παρεα και βλεπεις μια συναυλια(Fates Warning),πινεις τις μπυρες και μοιραζεσαι την ιδια χαρα και τον ιδιο ενθουσιασμο για μια πολυ αγαπημενη μπαντα,ειναι κριμα την αλλη μερα να απαντας σε ενα σχολιο(οντως δεν ειχα την πληροφορηση σου και ειναι λογικο αυτο… :wink: ),σαν και αυτο που εγινε τοτε…Εστειλα p.m για να μην γινει τοτε πανικος,αλλα αφου δεν απαντηθηκε φτασαμε στο σημειο να κανουμε ανταρτοπολεμο…
Απο την πλευρα μου ειναι ολα ο.κ και ελπιζω να μην ξαναγινει ποτε μα ποτε κατι αναλογο… 8)

…κι έρχεται ο υπάνθρωπος - σπιούνος να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα πάλι :
Όλα καλά ρε dreamdancer και να πας και texas και να περάσετε καλά…μόνο μην πάς Δευτέρα και σε πήξει ο Sirjim στις ποζεριές!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Λες να μην εχω παει Δευτερα στο TEXAS??Απλα οταν καθε μερα εχεις εγερτηριο στις 5.30 ειναι πακετο να βγαινεις καθημερινες…Το προβλημα δεν ειναι οι ποζεριες αλλα το οτι το μαγαζι σερβιρει ζεστη βαρελισια μπυρα και μαλιστα στο ποτηρι που εχεις πιει την προηγουμενη… :cry:
Επισης περα απο τις υπολοιπες μουσικες επιλογες δεν εχω ακουσει 4 Δευτερες που εχω παει τους αρχιποζεραδες Ολλανδους VENGEANCE(Αrabia,Take it or leave it κλπ)…Ας αρχισουν τα ποζερια του forum να τους αναζητουν και δεν θα χασουν…Ειπαμε δεν ειμαι οπαδος του ειδους αλλα τα καλα να λεγονται… :lol:

Sorry. ποτέ δεν έλαβα pm… Δεν έχω βάλει το κανονικό μου μέηλ για pm για ευνόητους λόγους (για όσους γνωρίζουν). Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με οποιονδήποτε και να πω και ό,τι ξέρω… Αν είχα δει mail θα είχα απαντήσει dreamdancer… Να είσαι σίγουρος… Το/τα κανονικά μου μέηλ μπορείς να τα βρεις εύκολα… Στη διάθεσή σου!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ (κι όχι OLA SKATA που λέει ο Τζιμάκος!!!)
Σπυράκο!!! Ουστ από δω ρε!!! Δεν θα σε πετύχω στην πλατεία!!! Χαχαχαχαααα

…μην ξεχνάς ποιός έχει το πάνω χέρι ιδίως στις συναντήσεις μας στην πλατεία!!
Αν συνεχίσεις μ’αυτό το υφάκι σε βλέπω να περνάς από 20/6 - 20/7 (τυχαίες οι ημερομηνίες…)στο νοσοκομείο με δυσεντερεία και κωλοσφιξούρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: