θελεις να μας πεις και ποιοι ειναι??
Το επίπεδο της συζήτησης εδώ μέσα είναι κάτι που δεν επιδέχεται συντονισμού, αλλά κάτι για το οποίο είναι ο καθένας υπεύθυνος. Το πρόβλημα έρχεται όταν κάποιος δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι αυτά που γράφει εκθέτουν τον εαυτό του και μόνο. Αν το “επίπεδο” και η “ποιότητα” των όσων γράφονται είναι σε χαμηλό επίπεδο μην το ρίχνετε ακόμα παρακάτω… Η συμπεριφορά και οι τρόποι ενός ανθρώπου είναι το Α και το Ω και δε συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με τις “μουσικές” του γνώσεις ή απόψεις.
θελεις να μας πεις και ποιοι ειναι??[/quote]
Νομιζω οτι το καταλαβαινουν απο μονοι τους…
Προς Hit the lights: Διακρίνω μια ειρωνεία απέναντι μου και δεν καταλαβαίνω το λόγο… Την άποψη μου εξέφρασα, η οποία τυχαίνει να είναι αντίθετη από την δική σου… Προσωπικά πλήν του punk και του grunge τα οποία θεωρώ ότι όσο επαναστατικά κι αν είναι (τύφλα να έχει ο CHΕ) έβλαψαν το metal, δεν έχω ειρωνευτεί τίποτε άλλο… Και αυτά περισσότερο για πλάκα… Ειδικά για Metallica που είναι το σημείο τριβής, μπορείς να ψάξεις αν έχω γράψει κάτι άσχημο… Απλά σου ζητώ να σέβεσαι και αυτούς που ακούνε και Bon Jovi… Όσον αφορά την ειρωνεία σου περί “κυνηγημένων” μεταλλάδων, απλά σε εκθέτει… Η ειρωνεία είναι δείγμα αδυναμίας.
Προς St Anger: Θέλεις να κάνουμε έρωτα, για να δεις πόσο φλώρος είμαι;
Προς Angel in Black: Είσαι λάθος…
Προς Kourou: Κάνε τους poserάδες ban από το forum μήπως σωθεί από τα μιάσματα…
Ούτε έρωτα θέλω να κάνουμε (με χαλάει το μαλλί σου λίγο βασικά ) ούτε σε είπα φλώρο… Γενικά μιλούσα. Άν ήθελα να μιλήσω με ονόματα, πίστεψέ με δεν κολάω σε κάτι τέτοια :twisted:
Από κει και πέρα… όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, λένε 8)
Εν κατακλείδι, αφορμή για την παρέμβασή μου ήταν τα άθλια σχόλια του Angel in Black (άλλωστε δεν πρόλαβα να δω τι γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες στο τοπικ αυτό :lol: )
Βαρέθηκα να γράφω. Αύριο πάλι! Master Of Puppets rules !!!
Tο θεμα ειναι αθανατα τραγουδια η μετωπικη επιθεση κατα αυτων που εχουν καταγωγη επαρχιακες πολεις η ακουν METALLICA η θεωρουν πως οι NIRVANA προκαλεσαν καποιου ειδους επανασταση?
Στην κουβεντα επισης μπλεχτηκε το metal hammer που συμφωνα με ορισμενους ειδικους εδω μεσα ειναι υπευθυνο για τον καταποντισμο του poser σε αυτη την χωρα…Ολα ομορφα δηλαδη βρηκαμε τον ενοχο…Καθε τι που εχει σχεση με METALLICA,ΜΑΙDEN,PRIEST κλπ αναχρονιστικα συγκροτημα πρεπει να καταδικαστει ενω θα πρεπει να αρχισουμε να ακουμε BONFIRE κ TYKETTO καθως επισης GREAT WHITE,DOKKEN και πολλους αλλους που εχουν φερει την επανασταση στην μουσικη…
Οποιος δεν εχει 20000 cd στην συλλογη του ειναι ασχετος και δεν εχει θεση σε αυτο το forum που ειναι γεματο απο ειδικους,συντακτες του αλλου εντυπου,μουσικους που χαρακτηριζουν κατα καιρους κουλους τον STEVE HARRIS τον HAMMET και αρκετο κοσμο ακομα…Οποιος διαβαζει METAL HAMMER δεν ξερει που του πανε τα τεσσερα γιατι αυτο το εντυπο τα πιανει απο τις εταιρειες και εχει γινει το προπυργιο των κακων πανκηδων που θελουν να διαλυσουν το rock και να κυριαρχησουν στον πλανητη γη… :lol:
Οποιος εχει παρει εισιτηριο για τους maiden να του ξεραθει το χερι γιατι τους εχει δει 5 φορες εχουν κυκλοφορησει απειρους δισκους και δεν εχουν λογο υπαρξης(τα ιδια ισχυουν και για τους Metallica γιατι και αυτοι το παραξηλωσαν)…
Οποιος εχει αγορασει cd των Nirvana να εξαφανιστει γιατι σε λιγο θα εκδοθει ενταλμα συλληψης σε βαρος του με την κατηγορια οτι με αυτη του την αγορα ειχε συμβολη στον καταποντισμο του μελωδικου hard rock στην Ελλαδα…
Οποιος καθε Δευτερα δεν ειναι θαμωνας γνωστου μαγαζιου που παιζει μελωδικη μουσικη μπορει να βρει μια βουνοπλαγια να φουνταρει γιατι απλα δεν ξερει τι παει να πει διασκεδαση…
Τελος οι μικροι σε ηλικια αλλα και τα παιδια που ζουν σε επαρχιακες πολεις να παψουν να μας ζαλιζουν γιατι οι μικροι πρεπει να ρουφηξουν αρκετα αυγα ενω οι επαρχιωτες ειναι βλαχαρες(και εγω μεσα μιας και ειμαι απο Λαμια) και η γνωμη τους δεν μετρα…
Οποιος ακουει power/epic/thrash κλπ ειναι χαζος εχει χαμηλο I.Q και δεν εχει θεση εδω μεσα αλλα στο forum του ΗAMMER οπου θα μπορει να βρει ομοιους του και να μιλανε για αιωνες σχετικα με τα χαζα και παιδικα κολληματα που εχουν…
Επισης οποιος δεν εχει υπομονη να περιμενει αλλα 14 καλοκαιρια για το Chinese Democracy των Guns n’ Roses να περασει απο το σπιτι μου να του δωσω μερικες ασκησεις γιογκα για να την αποκτησει,αλλιως θα εχει το αιωνιο αναθεμα…
Λοιπον αθανατα τραγουδια κατα την γνωμη μου ειναι η δισκογραφια των κουλων maiden,metallica και πολλα ακομα…
Δεν ανηκω στους 70 που ξερουν να διασκεδαζουν,στους 1700 που διαβαζουν το καλο περιοδικο,στους 350 που ειδαν το καλυτερο και πιο τιμιο live επι ελληνικου εδαφους…
Αντιθετα παω σε live κακων(KREATOR,MAIDEN,SEPULTURA,BROCAS HELM κλπ),αγοραζω απο το 85 το κακο περιοδικο,ειμαι χαζος,κολλημενος,τρικαλο,δεν εχω γουστο,δεν ξερω απο μουσικη,δεν παιζω κανενα μουσικο οργανο και το χειροτερο:ειχα παει στο παρτυ των κακων γιατι ηθελα να μιλησω στον Mille των ΚREATOR και με εβαλε στα καμαρινια ο evil αρχισυντακτης του…Αφου τα ειπα και με τοσα πολλα κουσουρια που εχω, παω να φουνταρω…
Na mai kai ego, oson afora auta pou egrpse o DREAMDANCER!!
kai epeidi tigxanei na eimai kai ego apo autous tous sintaktes tou “allou” periodikou (ROCK ON legete maga mou), kai eimai dj tis deuteres se autous pou xeroun na diaskedazoun opws les (sto TEXAS an den xereis to onoma tou magaziou, an kai exeis erthei), kai polla alla pou “xoneis” xwris logo kai me pernei kai emena i mpala tis eirwnias sou, pou den katalavenw apo pou proerxetai.
Gia ton logo auto kai epeidi me ekneurises me auta pou grafeis exo na diaxwrisw tin thesi mou.
- Elaxistes fores exo milisei sto FORUM gia to TEXAS kai tis deuteres pou vazw mousiki. Mia i dio fores to exw kanei mono, se olo auto to diastima pou mpeno sto forum.
- Den asxoloume me to HAMMER alla kai oute exo grapsei kati kako gia auto edw sto forum, oute tin eipa se opion to diavazei, den me endiaferei to ti diavazete, dika sas ta fraga kai ta dinete opou goustarete.
- Den exw anaferthei sxedon pote sto periodiko pou grafo to ROCK ON, pou tha mporousa aneta na to kanw, alla de to kanw gia eunoeitous logous.
- Den exo milisei para mono otan rotithika gia tin radiofoniki ekmpompi mou.
an den goustareis otidipote apo ta parapano poli kala kaneis, alla tis eironies krata tes gia tin parti sou ke DREAMDANCER, giati xerw kai egw na eirwnevomai kai polla alla akoma. Pes tin gnomi sou, pes oti goustareis gia to poser gia to pws diaskedasoume kai pws tin vriskoume genika, an kai den se afora, pes oti thes. Min eirwneutis omws alli fora, eidika anthropous pou den se exoun thixei opws egw.
oso gai tous MAIDEN klp nai oloi me autous megalwsame, alla toulaxiswn merikoi apo mas megalwnoun kai orimazoun, alloi disitxws deixnoun mono na megalwnoum kai na min vlepoun mprosta tous…
auta, kai elpizw na katalaveneis auta pou sou grafw, an oxi den lipame, apla den me endiaferei…
Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες??
Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό??
Κάτι μου λέει ότι χάθηκε η μπάλα κι από κει που ξεκίνησε μία μικρή κοντρα “γούστου” έχει εξεληχθεί σε γενικότερη αντιπαράθεση poser - heavy η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στη σύρραξη αφου αρχίζουν φαίνονται και προσωπικές αντιπαραθέσεις!!
Είπαμε παιδιά, είμαστε Έλληνες με “φλογερό” ταμπεραμέντο αλλά κυρίως είμαστε Ελληνάρες και ποτέ δεν θα καταφέρουμε να πάψουμε να τρωγόματσε σαν τα κοκόρια!!
DREAMDANCER χαλάρωσε λίγο. Έχεις κάποια δίκια αλλά με τη γενίκευση και την ειρωνία που γράφεις τα χάνεις. Όπως λέει ο SIRJIM θίγεις κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί μαζί σου και δεν σε έχουν προσβάλει.
oso gai tous MAIDEN klp nai oloi me autous megalwsame, alla toulaxiswn merikoi apo mas megalwnoun kai orimazoun, alloi disitxws deixnoun mono na megalwnoum kai na min vlepoun mprosta tous…
Πιστεύω SIRJIM ότι καταλαβαίνεις από μόνος σου τη χοντράδα και υποπίπτεις κι εσύ στο ίδιο σφάλμα με τον DREAMDANCER…γενικεύεις.
Κι όπως έχεις την απαίτηση (και σωστά) να μην ασχολούνται και να μην προσβάλλουν τη μουσική και τα πιστεύω σου, το ίδιο θ’απαιτήσω κι εγώ από σένα!
Chillout ρε μάγκες…ξεφύγαμε!!
Κι εν πάση περιπτώση…διαχρονική κομματάρα με απίστευτο, συνοπτικό αλλά ουσιαστικότατο solo είναι το Holle Lotta Love των Led Zeppelin.
:lol:
OK, exeis dikio, den leei na kathomaste kai na vgazoume ta matia mas monoi mas.
Ma kai esi vre paidi mou, les gia ZEPPELIN pou den mou aresan pote!!! xa.x.a…xa…
oso gia tous MAIDEN epeidi einai i istoria tou metal, auto den simaenei oti den prepei na leme tin apospi mas gia autous. Auto tha itan to xeirotero pou tha mporousame na kanoume. Distixos o opadikos xoros tou metal, den dexetai tin kritiki, para mono an auti ektheiazei tin ekastote mpanta. Distixws etsi einai…
Κι εγώ μαζί σου, οι Maiden είναι η ιστορία του metal αλλά δεν είναι η ανυπέρβλητη μπάντα.
Επίσης, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η ανυπέρβλητη μπάντα!
(άντε, εξαιρούνται οι Metallica…χαχαχαχαχα :lol: )
Εμείς να είμαστε καλά, να έχουμε την ακοή μας, για να μπορούμε ν’ακούμε από σκυλάδικά μέχρι Death metal και να μπορούμε να κρίνουμε τι μας κάθεται καλύτερα στο αυτί!!
Ζήτω η μουσική μας ρεεεεεε…όσο χάλια κι αν είναι!!!
:twisted: :twisted:
etsi einai i mousikoula, apo skiladika mexri mexri death metal, kai oti mas aresei sto katw-katw… den exei kaneis diakiwma na krinei tin allon sto ti tou aresei kai ti oxi…efoson vevea den ton krinei kai o …allos xa…xa…x.a.x.a.x.a.x…
Ferte tous BON JOVI me support ton ROUVA!!!
e, re ti tha doun ta matia mas… se ennea mines tha auxithei apotomos o plithismos tis Elladas!!!
O μονος λογος που εγραψα με ειρωνεια ειναι γιατι η κατασταση ξεφυγε και αντι να εχουμε ban ειχαμε συμβουλες κλπ…Δεν θα κατσω να σκασω για το αν καποιος θα εκνευριστει η οχι και δεν με αφορα…Το οτι εχω παει σε ενα μαγαζι δεν λεει κατι.Αν δεν μου αρεσει δεν ξαναπαω και τελος…Απλα δεν γουσταρω τους ξερολες και τους δορυφορους…Ας ακουει ο καθενας οτι γουσταρει,αλλα ας μην σχολιαζει τοσο ακομψα τις διαφορετικες αποψεις γιατι θα παιρνει αυτου του ειδους τις απαντησεις…Οπως λεμε και στην ORIGINAL σεβασμος στους οπαδους…Σεβομαι τα κολληματα και τις αποψεις ολων αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να σεβαστουν τα δικα μου…Ετσι απλα…Και επειδη για να μπουμε σε ενα live η να αγορασουμε ενα cd πρεπει να εργαστουμε,τλμ αυριο…
Υ.Γ:Οπως εγραψε καπου και η αγαπητη hit the lights οποιος εχει την μυγα μυγιαζετα.Αυτος που εχει την σφιγγα ομως??
apo oti vlepw den katalaveneis kai polla i kaneis oti den katalaveneis…
ego sto efera se prwsopiko epipedo, gia na ginoun pio safi kai auta pou grafeis kai auta pou grafw. Kai epeidi den diaxwrizeis tin thesi se oti egrapses prin, einai fenero oti emplekeis kai emena se kati pou den eixa kamia anamixi kai milas kai apo panw me poli ifos, gia pragmata pou den edwsa pote to dikaiwma na krineis kai na les. Loipon, gia na xekatahrszoume ta paragmata, mathe mr na milas xekathara. Px, kati “magazi”, “periodika” klp na exeis to tharos na ta les me to onoma tous. [Px. Seirinakis tis Deuteres sto Texas. Periodiko ROCK ON. Mila xekatahra opws ego. Otan les sto forum xeroles, ennoeis ton Saki kai emena, i ton Teli stin xeiroteri pou den exei sxesi me to periodiko. Pes to kathara oti oi doriforoi kai xeroles einai oi Fragos kai Sirinakis apo to ROCK ON pou to paizoun magges… Ego se oti grafo sto periodiko i leo sto radio exei apo katw tin ipografi mou, Den milaw me ipekfiges. Episis mathe oti kanw 3 doulies gia na zisw, kai otan krinw oti prepei na agorasw eisitirio i cd i oxi fisika o monos pou den exei apopsi gia auto eisai esi. Episis, an mporo na mpo tsampa se live i na exo oti promo thelo auto den mou to xarise kaneis, to kerdisa monos mou. Kalitera loipon tha itan apo to na eisai ironikos kai na to paizeis magas ek tou asfalous, na prospathiseis na min vgazeis tis kakies sou se anthropous pou den se exoun enoxlisei pote, oute kan se proswpiko epipedo, poso mallon se dimosies sizitiseis.
Toulaxiston se oti saxlamara theleis na postareis, prospathise ne me exeis ektos.
auta…
Θα γραφω οτι γουσταρω οπως γουσταρω και για το οτι μου κανει κεφι και υποδειξεις θα κανεις εκει που σου περναει και οχι σε μενα…Ετσι θελω να γραφω και ετσι θα γραφω…Το αν ποσταρω σαχλαμαρες η οχι ειναι η αποψη σου και κρατα την για σενα…Δεν ανακατεψα κανενα Τελη στην κουβεντα γιατι δεν εχω τιποτα με εκεινον(ουτε με εσενα εχω και ουτε με κανενα απο εδω μεσα)…Απλα εκανα μερικες διαπιστωσεις…Το αν σε ενοχλουν η οχι δεν με απασχολει ουτε και με ενδιαφερει στην τελικη…Εσυ κανεις την δουλεια σου,εγω κοιταω την δικη μου και αυτο ειναι ολο…Μπορεις να γραψεις αλλα 650 κατεβατα με 3500 επιχειρηματα αλλα αποψη δεν προκειτε να αλλαξω…Εδω δεν ειναι ουτε περιοδικο ουτε στρατος ουτε η οικογενεια σου για να επιβαλλεις αποψη…Δεν ανεφερα σε κανενα σημειο ονοματα οχι γιατι φοβαμαι κατι απλα για να μην φτασουμε στο σημειο της προσωπικης αντιπαραθεσης…Επισης κριση σχετικα με την ωριμοτητα του καθενα θα εισαι σε θεση να κανεις αφου τον γνωρισεις και ζησεις μαζι του…Αλλα μαλλον υπαρχει μια φασιζουσα νοοτροπια που θελει την αλλη αποψη να χτυπιεται για να ξεχωρισουμε τους καλους και τους κακους…Γραψε σου λεω και αλλα δεν τρεχει τιποτα,προσβαλε κιολας και κανε οτι θες…Η αληθεια ειναι οτι στο post μου επιτηδες εγραψε με τοση ειρωνεια και επιτηδες τραβηξα τα γεγονοτα απο τα μαλλια για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να βριζουν να προσβαλλουν κλπ χωρις να παιρνουν την καταλληλη απαντηση…Αλλα τελικα οπως εγραψε η hit the lights το foroum ειναι δυο ταχυτητων(τα σχετικα με την μυγα τα ειχε γραψει ο st.anger-sorry)…Ειναι οι μεν που εχουν αποψη γνωσεις και γνωμη για τα παντα και ειναι και το τρικαλο που πρεπει να τους ακουει και να βαραει προσοχες…Αλλα δεν το ξερεις καλα το σεναριο μεγαλε…Εδω δεν ειναι texas,rock-on,κλπ(η μηπως τελικα ειναι?)…Εδω ειναι forum που απο την στιγμη που τηρουνται καποιοι βασικοι κανονες(βρισιες κλπ),μπορει ο καθενας να γραψει αυτο που νιωθει,αυτο που νομιζει και αυτο που καταλαβαινει εστω και αν αυτο ειναι λαθος…
on topic: Led Zeppelin - Stairway to Heaven
επίσης on topic: lock.
kala re filaraki, oti nomizeis… exeis apolito dikio…
sou zitw signomi an se prosvala, kai zitw signomi apo olous sto forum, giati edwsa ektash sto olo thema pou sto katw katw den axizei ton kopo kai ton xrono.
dreamdancer μη μασάς και γράφε όπως σου καπνίσει! 8)
οφ τοπικ:telisvas επειδη μιλησες προσωπικα για μενα θα σου απαντησω ως εξης.ξεθαψα το θεμα οπως καποιος χρηστης ειπε για να απαντησω σε μια ειρωνια που παιζοταν σχετικα με ενα συγκεκριμενο group και την αποψη ενος ακομα συνομιλητη μας.οντας υπερμαχος της ελευθερης επικοινωνιας και της γνωμης οτι ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη και την υποστηριζει με οποιο τροπο μπορει η’ ξερει καλυτερα ειπα να πω και εγω τη δικη μου γνωμη.ειρωνευτηκα μουσικες προτιμησεις οταν ειχες κανει ακριβως το ιδιο λιγες γραμμες παραπανω…δεν προσπαθησα να επιβαλλω την γνωμη μου σε κανενα.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του και για τις απαντησεις του.μια ερωτηση μονο…γιατι οταν καποιος δεχεται μια φραστικη επιθεση απο καποιον,καταδικαστεα απο πολλους,η υποστηριξη που λαμβανει ειναι περιορισμενη και οταν καποιος (βλεπε dreamdancer) υποστηριζει μια διαφορετικη αποψη απο μια αλλη ομαδα ανθρωπων ξαφνικα γινεται το επικεντρο σχολιασμων?επισης γιατι οταν ενα θεμα λαμβανει διαφορετικες διαστασεις και γινεται διαλογος μεταξυ μας εστω και πιο φορτισμενος,το θεμα απειλειται με lock?γιατι οταν καποιος ειναι μουσικος φιλος καποιων αλλων group που ισως και να μην ειναι του γουστου μας και βγαινει και το λεει ξεκαθαρα,γινεται ξαφνικα ο κολλημενος?(τελικα οι ερωτησεις ειναι παραπανω αλλα βγαινουν στη πορεια)
ον τοπικ:dreamdancer εισαι θεος και συμφωνω μαζι σου περι δισκογραφιας Maiden και Metallica…
Sorry gia ta greeklish alla eimai ektos spitiou kai xoris Windows.
Loipon, se tetoia themata den xreiazetai pisteuw na dinoume toso megali ektasi oute na ta analyoume dimosia, apo ti stigmi pou aforoun mia sigekrimeni merida xristwn. Den einai oraio na kryvomaste pisw apo to daxtylo mas, otan leme kati to leme ksekathara giati poli apla mpainoume oloi se skepseis mipos i mpala pairnei ki emas.
Epi tou prokeimenou, exo na dilosw oti ek merous tou Dreamdancer i sumperifora den einai i katalliloteri. Den exw kanena logo na ypostiriksw ton x,y Sirjim oute opoiondipote allon kai pisteuw oti se tetoia themata den exo deiksei simpathies i to antitheto. De mou aresei omws na vlepw sinexeis apantiseis tou styl “i apopsi mou einai afti kai den allazei” giati poli apla de milame gia apopseis alla gia ton tropo pou sumperiferomaste se ena forum. Stin sigekrimeni periptosi o Sirjim sou apantise kosmia, sou edose na katalaveis ti ennoei kai prospathise na se peisei oti afta pou kanei i leei den exoun ws aformi tin epideiksi i tin anadeiksi tou (den eimai dikigoros, oismena pragmata prepei na legontai omws). Os apantisi ti edoses? Tou tin eipes kai pali. To exo pei kai parapanw: Oi tropoi mas einai to pan edo mesa…
Κατα πρώτον δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε και να “φατριάζουμε” για ασήμαντους λόγους…
Καλές και κακές στιγμές έχουμε όλοι… Αν κάτσουμε και αραδιάζουμε τι “πίπες” έχει πει ο καθένας μας κατά καιρούς θα χάσουμε την μπάλα…
Για μένα σημασία έχει όπως είπε και ο Ηλίας η σωστή συμπεριφορά μέσα στο forum και όχι τα μουσικά γούστα καθενός…
Τα υπονοούμενα δεν είναι σωστά ένθεν κακείθεν…
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τα post πειράχτηκα από πολλά πράγματα που ειπώθηκαν, μερικά εκ των οποίων με θίγουν και προσωπικά. Δεν θα το συνεχίσω όμως και σας παρακαλώ όλους να μην συνεχιστεί…
Από εκεί και πέρα για το μόνο που θα κάνω εξαίρεση είναι γι αυτό που είπε ο “ακατανόμαστος” (Angel in Black).
Παιδιά σας έχω ξαναπεί μην τον παίρνετε σοβαρά… Είναι γελοίος…
Κι εγώ το ίδιο…
St Anger είμαι ωραίο αγόρι… Εσύ χάνεις που δεν με θες…
Προς όλους: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
Και όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται…
Ειδικά αν είναι και δορυφόρος…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: