Αγαπημένη σας ταινία;

Συμφωνώ απόλυτα psychobitch, ήταν πολύ ωραία ταινία. Μόλις γύρισα από το Mystic River, η οποία ήταν επίσης πάρα πολύ ωραία. Να πάτε… :wink:

:oops: To BIG FISH θα πάω να δω…Το trailer είναι φοβερό…

ΠΟΛΥ καλό και το Big Fish Ice_queen, να πας… μάλλον μία από τις καλύτερες για το 2003 κατά τη γνώμη μου…

Βασικά συμφωνώ με τις 2 Καπνισμένες Κάννες και το Requiem For a Dream αλλά μια ταινία που με σοκάρισε ήταν το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Αυτάα…Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα επανέλθω… :?

1-Fear and Lothing In Las Vegas
2-Requiem For A Dream

Na deite oposdipote ta pathei tou xristou.Gamaei!!!
Poly kafrila!!! :twisted:
apo tin alli an eiste euaistitoi se thriskeutika themata tha sas stenaxorisei polu.
Ego pantos tin apolausa os paramithi…
O mel gibson (SG :D) ekane kali douleia…

Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σιχαίνομαι κάτι τέτοια με το Χριστό…'Οοοχι δεν είμαι σατάνο αλλά επειδή κάθε πάσχα βάζουν συνέχεια για το Χριστό τα χω φάει με το κουτάλι…Και να μου έδιναν τσάμπα το εισητήριο πάλι δεν θα πήγαινα…Αλλά ξανανατονίζω δεν έχει να κάνει με την θρησκεία… :stuck_out_tongue:

Αν σου αρεσαν οι δυο καπνισμενες καννες δες και το snatch.Kαι αυτο του γκαι ριτσι ειναι,ακριβως ιδια φαση.
Επισης θελω να αναφερθω και σε 4 ταινιες που ειχαν πιστευω την πιο σκοτεινη και psyckο oατμοσφαιρα
1)Το Κορακι
2)Dr Jekyl & Mr Hide με τον μαλκοβιτς και την τζουλια ρομπερτς
3)Batman 1 & 2
Τελος θελω να κραξω τους δημιουργους του spiderman.Επρεπε κατα την γνωμη μου να φτιαξουν την ταινια πιο ατμοσφαιρικη και ωμη.Οχι ενα χαρουμενο παραμυθι :evil:

gia mena apo tis kalhteres tainies einai i seira tou coppola kai tou puzo
:arrow: The Godfather 1
:arrow: The Godfather 2
:arrow: The Godfather 3
kai to
:arrow: Requiem For a Dream
kai meta isws i trilogia lord
Omertaaaaa!!!

Το κουρδιστό πορτοκάλι που κάποιος είπε απίστευτη ταινία ας γουέλ…
Από καινούργιες μόνο το χαμόγελο της Μόνα Λίζα είδα και στα μισά βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στα ποπ-κορν και την κοκα κόλα μου (που ήταν και XXL, αμέ…)

8O Σέλω και γώ ποπ κορν και κόκα κόλα… :cry: Στο village park στο Ρέντη κάνουν μαμάτα ποπ κορν!!ΜΜμμμμμμ!!! :lol:

Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σιχαίνομαι κάτι τέτοια με το Χριστό…'Οοοχι δεν είμαι σατάνο αλλά επειδή κάθε πάσχα βάζουν συνέχεια για το Χριστό τα χω φάει με το κουτάλι…Και να μου έδιναν τσάμπα το εισητήριο πάλι δεν θα πήγαινα…Αλλά ξανανατονίζω δεν έχει να κάνει με την θρησκεία… :P[/quote]

Sumfwnw Ice_Queen,gi’auto mallon den tha paw na to dw,parolo pou lene pws einai polu kalo/prwtotupo.Variemai.

Oso gia tis dikes mou agaphmenes tainies

Psycho(to original fusika)
Eraserhead tou David Lynch
Mulholland Drive tou David Lynch pali(foveros skhnotheths,theos!)
Faces Of Death
Matrix to prwto,kai mono pou kanane ta sequel omws mou to psiloxalasane
Ta 3 Lord htan para polu kalh metafora apo ta vivlia IMO,an kai protimw auta

1. BRAVEHEART
  2. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
  3. Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ RYAN ( Η ΠΡΩΤΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ )
  4. Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ 1
  5. ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Κουρδιστό Πορτοκάλι, Η Οδύσσεια Του Διαστήματος, και φυσικά η ασσύληπτη τριλογία Ο ΝΟΝΟΣ μακράν οι καλύτερες στιγμές του κινηματογράφου. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: Έκτος από το LOTR μ’ αρέσει και το shakespear in love σε πολλούς δεν αρέσει αλλά τρελλένομαι…Α και το Νicky (ο γιός του διαβόλου)Ας είναι καλά το αρουρούρι!!!

:twisted: ps:Aρουρούρι rulleezzzzzzzz \m/

Αρουρούρι ρουλζ γαμώ την κοινωνία μου \m/\m/\m/\m/

sufchbisdsdgvfdhv

Γιατί βρίζεις βρε κάφρε?? :twisted:

Μόλις το είδα.

Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είχα σκυλοβαρεθεί, μόνο προς το τέλος άρχισε να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Σε μια βδομάδα θα την έχω ξεχάσει με τα 1000. Δεν ξέρω, δε μπόρεσα να βρω κάτι το αξιόλογο, παρόλο που οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετά καλοί.

Μόλις το είδα.

Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είχα σκυλοβαρεθεί, μόνο προς το τέλος άρχισε να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Σε μια βδομάδα θα την έχω ξεχάσει με τα 1000. Δεν ξέρω, δε μπόρεσα να βρω κάτι το αξιόλογο, παρόλο που οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετά καλοί.[/quote]

Δεν ξέρω πως το είδες Ηλία, πάντως εγώ που το δα σαν κωμωδία περισσότερο, το απόλαυσα μπορώ να πω! :stuck_out_tongue: Καλά, όσο για τις ερμηνείες, ήταν φοβερές… το περπάτημα του Depp και η ομιλία του Del Toro ήταν όλα τα λεφτά! :lol:

Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ.THE BEST MOVIE EVER.GARY OLDMAN

Απο τις τελευταίες…
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ