Αγαπημένη σας ταινία;

Coyote Ugly all time classic … χε χε χεχ εχε

Χμ…Μπαμπά απο πότε βλέπεις τις ταινίες μου…Καλάαααα και έγω θα πάω να ψάξω τις δικές σου…Ξέρεις τη Λολίτα κλπ μη μπω σε λεπτομέριες…Μy fav ταινία είναι LOTR 1 2 3…HARRY POTTER 1 2 3…και γενικά ότι έχει σχέση με φαντασία… :twisted:

Χμ…Μπαμπά απο πότε βλέπεις τις ταινίες μου…:[/quote]

Έκανες τον ugly? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Fantasy 2000 είδες?Δεν ήταν ωραίο?

Πράσινο μίλι, Στρατιώτης Ράιαν, braveheart,13ος πολεμιστής(ναι έχω τρέλα με πολεμικές), band of brothers, LOTR 1 τα άλλα 2 τα θεωρώ γτπ, road trip(έτσι λεγόταν η ταινία εκείνη με τους φοιτητές που πάνε να προλάβουν μία κασσέτα που έστειλε κατα λάθος στης κοπελιά του ένας τύπος? τρελό γέλιο) και από τις παλιές και αγαπημένες “Η ζωή είναι ωραία”

Ξέχασα το Νονό… Η ταινία!!! Βέβαια το 1 είναι απόλυτο,τα άλλα δε το φτάνουν αλλά καλά είναι και εκείνα…

Χμ…Μπαμπά απο πότε βλέπεις τις ταινίες μου…:[/quote]

Έκανες τον ugly? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Fantasy 2000 είδες?Δεν ήταν ωραίο?

Πράσινο μίλι, Στρατιώτης Ράιαν, braveheart,13ος πολεμιστής(ναι έχω τρέλα με πολεμικές), band of brothers, LOTR 1 τα άλλα 2 τα θεωρώ γτπ, road trip(έτσι λεγόταν η ταινία εκείνη με τους φοιτητές που πάνε να προλάβουν μία κασσέτα που έστειλε κατα λάθος στης κοπελιά του ένας τύπος? τρελό γέλιο) και από τις παλιές και αγαπημένες “Η ζωή είναι ωραία”

Ξέχασα το Νονό… Η ταινία!!! Βέβαια το 1 είναι απόλυτο,τα άλλα δε το φτάνουν αλλά καλά είναι και εκείνα…[/quote]Aπο τις ταινίες που γουστάρεις καταλαβαίνω γιατί είναι γτπ ο άρχοντας!!!Εγώ πάλι νευριάζω με το νονό θέλω να τον σπάσω στο ξύλο ειδικά όταν μιλάει με αυτή τη μάγκικη ιταλο-αγγλική προφορά…Argkkkkkkkk!! :PAλλά το Πράσινο Μίλι ταινιάρα σ αυτό σε παραδέχομαι…Πολύ κλάμα…Πάρα πολύ…Θυμάμαι τι κάνανε στον μαυρούλη και θέλω να τουςπλακώσω και αυτούς<είναι στη μαύρη λίστα μαζί με τον νονό και αυτοί…>! :stuck_out_tongue:

Τα άλλα 2 δε μ’άρεσαν γιατί ήταν πολύ προβλέψιμα σε σχέση με το 1! Και με το 1 έφαγα κόλλημα και με ξενέρωσαν τρελά :evil:
Ο μπράντον δίνει ρέστα στην ερμηνεία…ώρα ειναι να πεις ότι σου την έσπασε και ο Ντεπ στους πειρατές της Καραϊβικής γιατί περπατούσε σαν μεθυσμένος :stuck_out_tongue: Βγαίνει το Νο2 το 2005 :lol:

Ο Ντέπ θεός…Αν και ζαλίστηκα να τον βλέπω να πηγαίνει έτσι… :smiley:

o teleftaios ton moikanon.

tsitsiolina and the coco grillos

XA XA XA XA XA XA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

APAIXTOS!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

akomh gelao!!!

Loipon sovara tora…

LORD OF THE RINGS 1,2,3

H KALUTERH KAI PISTOTERH METAFORA VIVLIOU POU EGINE POTE STA KINHMATOGRAFIKA XRONIKA

Oti kalutero exo dei se thematologia fantasias . Ti star wars kai mal…kies prasina aloga tora…na xame na legame…

Καλα σε λεει η Χριστινα "Θεο Του Ερωτα " :lol:

οι πειρατεσ τησ καραιβηκης,περιμενω να δω αν το 2 θα ναι τοσο καλο οσο το 1,η Συμμαχια,Ο Δρακουλας,του Κοππολα εννοειται,Συνετευξη με ναν βρυκολακα,Underworld και γνκ οτι εχει σχεση με βαμπιρ :roll:
Ο αρχοντας,γιατι οπως και τα βιβλια ταν γαματος,το ενα σχολειο πολυ ροκ γιατι χε πολυ πλακα και το φαινομενο τησ πεταλουδασ,το θεωρησα πολυ ενδιαφερον…

To Stigmata

ok…λοιπόν…“Ο Εξορκιστής” , “Η Δυναστεία των Βρικολάκων” , “Το Αυτό” [αν κ το τέλος σε χαλάει κάπως] , “Τα στίγματα” , “Συλλέκτης Οστών” , για να μην τα πολυλογώ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει να κανει με θρησκευτικο περιεχομενο , βαμπιρ , λυκανθρωπους και :twisted: …ΘΡΙΛΕΡ FOR EVER…!!!

to underworld htan psiloapaisio :S

ε…γουστα ναι αυτα…βασικα κατα τη γνωμη μου ταν μια απο τις καλυτερες ταινειες που δα το 2003…

symfwnw!eixe wraio story <an k klemeno apo rpg> to vlepeis eyxarista :wink:

δυστυχως τα πιο πολλα τωρα πια,λιγο πολυ κλεμμενα ειναι…δυσκολο να βρεις κατι που θα ναι τοσο πρωτοτυπο ωστε να μη θεωρηθει οτι χει κλεψει ιδεες απο αλλες ταινειες…ειδικα τωρα τα τελευταια χρονια,που δε βγαινουν και παρα πολλεσ καλλεσ ταινειες :frowning:

hmoun o monos pou eide to big fish dhladh? (tyxaio paradeigma, mporw na dwsw pampolles tromeres prosfates tainies)

Ακροβατώ μεταξύ The mothman prophecies και The identity! Ταινίες χωρίς ιδιέταιρα εφέ και πλοκή αλλά σου δημιοργούν την αίσθηση πως κάτι τρομακτικό θα γίνει στα επόμενα λεπτά αλλά ποτέ δεν γίνετε. :wink: 8)

THE IDENTITY!!!