πολυ καλη ταινια. Την προηγουμενη χρονια μαλιστα βγηκανε ταινιαρες…
ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ… ΚΛΑΨ!
χχμμμμ…ειναι πολλες οι ταινιες με μαγισσες που αξιζουν…κυριως η μαγισσα του Blair …μιας κ ειναι πραγματικη ιστορια κ οχι αμερικανικη φαντασια!!!.. αν αναφερεσαι στη σειρα οκ οκ…εχει κ αυτη γουστο, εγω παντως την απολαμβανω :roll:
Xmm I guess… Η Αδελφότητα των Λύκων, Dracula…
[quote=“Bloody_Angel”]
χχμμμμ…ειναι πολλες οι ταινιες με μαγισσες που αξιζουν…κυριως η μαγισσα του Blair …μιας κ ειναι πραγματικη ιστορια κ οχι αμερικανικη φαντασια!!!.. αν αναφερεσαι στη σειρα οκ οκ…εχει κ αυτη γουστο, εγω παντως την απολαμβανω :roll:[/quote]
__NOPE… Λυπάμαι που απομυθοποιήσω την ταινία, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο απ’ αυτό που είπες. Η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών (όχι με βάση τα συνολικά κέρδη, αλλά βάση των κερδών σε σχέση με το ποσό που ξόδεψαν για την παραγωγή της, νομίζω είχε κέρδη περίπου 1000%!!!), είναι προϊόν ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ των ηθοποιών που συμμετέχουν σ’ αυτήν. Ο παραγωγός τους έδωσε δύο κάμερες και μερικά μέτρα φιλμ και τους ζήτησε να κάνουν ότι θελήσουν. Αυτοί σκέφτηκαν ένα πολύ χοντρικό καναβάτσο, δηλαδή “να κάνουμε ένα θρίλερ στο δάσος”, και μετά αυτοσχεδίαζαν.
__Ο όλη μαγκιά “παίχτηκε” στην προόθηση του φιλμ!! Ακόμα και τη μέρα της πρεμιέρας το κοινό ΔΕΝ ήξερε αν αυτό που έβλεπε ήταν αληθινή ιστορία ή όχι! Μάλιστα είχαν προβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα την ταινία ως “κάτι κασσέτες που βρήκαμε στο δάσος και σας τις παρουσιάζουμε αυτούσιες!”. Η ταινία απέκτησε θρυλικές διαστάσεις και ο κόσμος έτρεχε στις αίθουσες να δει αυτή την αληθινή ιστορία (!). Η παραπληροφόρηση σχετικά με τη φύση του έργου (αλήθεια ή “απλά” μία ταινία), ήταν τέτοια που πολύ καιρό ακόμα (και όπως βλέπω ακόμη και σήμερα), μέχρι και όταν η ταινία είχε βγει στα video club, ο κόσμος δεν ήξερε το τι πραγματικά συμβαίνει, έτσι όλο και περισσότερα άτομα βλέπαν την ταινία και μάλιστα -καθώς είχαν την αίσθηση ότι παρακαλουθούν κάτι το πραγματικό, ενθουσιαζόντουσαν μ’ αυτήν.
__Η ταινία σαν ταινία, δε λέει και πολλά. Με τον τρόπο όμως που παρουσιάστηκε και προωθήθηκε κατάφερε να γίνει -κατά τη γνώμη- μου όχι μόνο μια απο τις πιο επιτυχημένες, αλλά και απο τις πιο ανατρεπτικές και… “μαγκιόρες” 8)
Οπως τα λεει ο Shadowcaster ειναι παιδια, Αλλωστε η προωθηση μιας ταινια(θριλερ κυριως)ς ως πραγματικης εχει χρησιμοποιηθει κ αλλες φορες(βλ. ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι)
μιας κ είμαι ειδιαιτερα πορωμενη με τετοια θεματα… σου προτεινω να επισκεφτεις την ιστοσελιδα αυτη…ειναι μια απο τις πολλες που εχουν ασχοληθει με αυτο το θεμα που
σηκωνει μεγαλη συζήτηαη…
από εκει κ περα…αν ψαξεις θα βρεις αν αληθευει η υπαρξη της η οχι…
οσο αφορα την ταινια…υπαρχουν 2 κοπιες…η ταινια που δειχνουν στην τηλεοραση εχει απιστευτες “περικοπες”…αν μπορεις να βρεις την αυθεντικη σου προτεινω να την δεις…
*ιδιαιτερα
από ταινίες με μάγισσες μου άρεσε το witchcraft και το μαγικά φίλτρα ( δεν είναι θρίλερ αλλά έχει ως θέμα τις witches… like me… :twisted:
1)H zwh einai wraia
2)Mathimata amerikanikhs istorias
3)To peirama
4)Braveheart
5)Heat
Το κουρδιστό πορτοκάλι είναι κορυφαία ταινία
Monty Pythons δεν ψήφισε κανείς και δεν μ’αρέσει
lepon, ntaks top 10 kai bottom 10
top. contemporary, klassikos whatever.
- cecil be demented
- boondock saints
- kalpikh lira.
- young frankenstein
- 7th seal
6.el cid
7.excalibur
8.eraserhead
9.braindead - revenge of pink panther
kai adikw apeires opws
ALIG in Da house, Gangster no1, Get Carter (original), Bourne identity (original), Fan fan la tulipe (originl + remake) Big Trouble in Little China, Clockwork orange,The thing, Farinelli The Castrato, Robin Hood : Men with tights, Up with the Chastity belt, Animal, MP & the holy grail, i zwh einai orea ka… Fly 1, to prwto MONO alien, fast times, national lampoon … kai kai kai kia kai…
SHIT PIT :
10. oti paizei i gkouineth paltroou i american pie, ta porkys to xynoun stegna.
9. kati , ring, eye, klp, scarry, kai kala o theos na ta kanei
8.kill bill 1+2
7. ena karo giapwno kinezikes malakies. iptamena gkoufeta ktl (kougk fou tou kolou, ta b.l. tou tsimpa kai ta entelws pseutika ta exoun gia plaka.)
6. open water
5. oti exei paiksei i atzolina gkavlee. sa mogkola einia kai apo htopoieia… asto
4. invincible, ZAne… aman
3.oti paizei mesa o orlando bloom, troia, tessera…
2.oti allo exei paiksei o reeves
- Matrix (ola me anapodh seira.)
- BlairWenchPipes.
ki o ben stiller gia ton peo einai ekseroumenou tou zoolander
to braveheart, an kai den einai poly kako skhnothetika, AN EINAI etsi h istoria ths skotias egw kathomai na mou kanoun PRINCE LABERT sto double-tsou…ni
i prigkipessa htan2 o robert di bruce, ezhse kamia 100sth xronia meta, trialari trialara, o william wallace, eixe genia mexri tous orxeis, htan 2.10 kai to spathi tou terastio.
e mporw na lew gia kana dioro istorikes anakribies… tyfla na he i troia…
The Nightmare Before Christmas.I agapimeni mou tainia edo kai hronia.
Καθε χρονο μ’αρεσει κι αλλη ταινια…χμμμ…το “Ενας υπεροχος ανθρωπος” με τον Ρασελ Κροου μου αρεσε παρα πολυ…
Επισης πολυ μου αρεσαν “Οι πειρατες της Καραιβικης”
ασχετο το ενα με το αλλο αλλα μ’αρεσαν και τα δυο.
SCARFACE
Έπος!!!
Φανταστική ταινία!!!
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ την γούσταρα. Από τότε που την είδα στο κινηματογράφο (δε θα είναι και 10 χρονάκια???).
Εύγε!!!
requiem for a dream,π (einai tou idiou skinotheti)
Χμμ… Μου ερχονται πολλες ταινιες στο μυαλο…
Μια ταινια που δε βαριεμαι ποτε να βλεπω ειναι η Πόλη του Θεου.Βραζιλιανικη παραγωγη και ηθοποιοι, που αναφερεται στον ωμο ξεκαθαρισμο λογαριασμων σε ενα γκετο…ξεχασμενο απο το Θεο. Καμια σχεση με θρησκειες και Θεους.
Απλά κορυφαία η ταινία. ρε τον πούστη τον ζε μας έκλεισε το σπίτι…
Επειδή κατά καιρούς μ’αρέσουν και διαφορετικές ταινίες, δν έχω κάποια αγαπημένη.Αυτή που θυμάμαι ότι μ’άρεσε πολύ ήταν ο βασιλιάς της κόκας…Αυτή η ταινία με πώρωσε!Και το μυστικό παράθυρο ήταν καλό.
Η κατάρα όμως ήταν κοτσάνα!!!Δν κατάλαβα Χριστό!Α! Και σας συμβουλεύω να μη δείτε μια ταινία ονόματι επικίνδυνη ζαριά…Της ανωμαλίας το κάγκελο εκεί μέσα!Όλοι γκέι ήταν!