θα μπορούσες να πες και πιο πολλά:p,σκοπεύεις να κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό?και αν ναι που?
χα οχι ρε κατσε να κανουμε το …πτυχιακο μας γιατι 2 χρονια τν εβγαζα στις καφετεριες κ στις συναυλιες…
παντως ολο το εμπ ειναι δυσκολο…εσυ φετος δινεις πανελληνιες?
δες αν σ αρεσει-αν σ αρεσει δηλωσε το ε και παιζει στην αρχη τουλαχιστον να φας τρελη ηττα. αλλα μην ψαρωσεις…πολυ:p
δευτέρα λυκείου πάω και είμαι καλός(όχι πολύ καλός).Και γενικά με ενδιαφέρει το πολυτεχνείο αλλά επειδή θέλω να περάσω Μετσόβιο,δν ξέρω κατά πόσο θα πετύχω.Πιστεύετε πρέπει να ρίξω από τώρα τρελό διάβασμα ή να αρχίσω το καλοκαίρι?
από χθες καλύτερα
μην με αποθαρύνεις,απλά ένας φερέλπις είμαι:p,και εντάξει το ξέρω,ρωτάω πολλά:p
κ καλά κάνεις… απλά να σημειώσω κάτι
η λογική “διαβάζω κάπως όλα τα χρόνια κ σκοτώνομαι την τελευταία χρονιά”, αποδίδει μεν (θα ανεβάσεις τους βαθμούς σου σίγουρα), αλλά όχι τόσο όσο θα ήλπιζε κάποιος… δλδ θα ανέβεις μεν, αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσεις τις (υψηλές) βάσεις του ΕΜΠ, καθώς για να μπεις χρειάζεσαι εξαιρετικούς βαθμούς κ όχι απλά καλούς.
καλό θα ήταν λοιπόν να διαβάζεις από νωρίς για να μην έχεις κενά, καθώς μπορεί να σου πέσει θέμα που να χρειάζεται την συνδυαστική βαθιά γνώση των τελευταίων ετών , στα μαθηματικά πχ, κ αν δεν έχεις ανάλογο βάθος στην ύλη της Β, να χάσεις τη σχολή, χωρίς λόγο.
Δεν θέλει άγχος - όπως κ να σου ακούγονται τα παραπάνω. θέλει όμως διάβασμα - κ για να μπεις κ για να βγεις. ψέματα δεν θέλω να σου πω.
btw οι εξετάσεις του ΤΕΕ είναι μια απλή ενημερωτική διαδικασία σε τριμελή επιτροπή πάνω στη διπλωματική σου. θεωρώ πολύ δύσκολο να κοπεί κάποιος
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους αγαπητούς ΕΜΠίτες (και λοιπούς φοιτητές των Πολυτεχνείων, αν γνωρίζουν) τι παίζει σχετικά με τις μεταγραφές.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν πιάσω τα μόρια που χρειάζομαι για το τμήμα ΗΜΜΥ (19089 με την περυσινή βάση) από ποια αντίστοιχα τμήματα άλλων πόλεων μπορώ να πάρω μεταγραφή στο ΕΜΠ (είμαστε τρίτεκνοι) ; Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν θα χάσω κάποιο εξάμηνο μέχρι να πραγματοποιηθεί η εν λόγω διαδικασία…
Βέβαια έχω βλέψεις και για άλλα τμήματα σχετικά με υπολογιστές - πληροφορική (π.χ. στο Καποδιστριακό Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που το πιάνω άνετα) απλά θα ήθελα να πάω στο ΕΜΠ γιατί από φίλους που έχω από’κει ακούω τα καλύτερα.
Ευχαριστώ τα μάλα
νάης. να πας, είναι όμορφα κ δύσκολα.
με κάποια επιφύλαξη σε ενημερώνω για τα εξής
μπορείς να πας από τις σχολές ΗΜΜΥ των Χανίων και τις σχολές ΗΜΜΥ των Πατρών (έχουν 2 διαφορετικές)
πιστεύω πως από όλες αυτές θα μπορέσεις να πάρει μεταγγραφή - κ λογικά αυτό θα γίνει άμεσα, ή μπορεί να χάσεις ένα εξάμηνο κ να έρθεις στο ΕΜΠ το δεύτερο
το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να πάρεις τηλ την γραμματεία του ΕΜΠ ΗΜΜΥ κ να τους ρωτήσεις το ίδιο πράγμα - αυτοί θα ξέρουν να σου πουν
θεσσαλονίκη και ξάνθη?
νομίζω πως των χανίων και οι 2 των πατρών δεν είναι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και μηχανικοί υπολογιστών αλλά έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένο όνομα. όντως, καλύτερα πάρε γραμματεία.
οι ΗΜΜΥ στα χανια κρυβουν 1 ‘παγιδα’…
ειναι ηλεκτρονικοι μηχανικοι,και οχι ηλεκτρολογοι(τουλαχιστον ακομα)…
δεν εχουν αντιστοιχια με εμπ,και εχουν και πολυ ριγμενα δικαιωματα…(ελπιζω αυτο συντομα να αλλαξει)
Βλέπω πολλούς ΕΜΠ-ίτες εδώ μέσα, κάποιους μάλιστα και ψηλά στην ιεραρχεία του φόρουμ. Σαν το Μύθο είμαστε, παντού υπάρχει ένας ή περισσότεροι!
Δηλώνω κι εγώ λοιπόν τη σχέση μου με το εν λόγω “Ίδρυμα”. Μετά από 5+2+2 (and a half) χρόνια στις επάλξεις του ΕΜΠ πιστεύω ότι όλο και κάτι χρήσιμο να έχω μάθει για να μεταδώσω στους νεώτερους. Ο φίλος dude ίσως έχει άποψη επί αυτού!
πες κ τι είσαι ρε φίλος όμως…
με καρβουκόζυδες τελειώσαμε τους ΜΗΧ/ΜΗΧ
@ Leviathan: Πάρε τηλ τη γραμματεία καλύτερα (αν τα καταφέρεις :p), πάντως να σου πω ότι ξέρω άτομο που έχει πάρει μεταγραφή από Ξάνθη. Απ’ό,τι έχω δει, τα παιδιά από μεταγραφή (που ήξεραν ότι τη δικαιούνταν) ήρθαν κατευθείαν στη σχολή της Αθήνας και ξεκίνησαν κανονικά παρακολούθηση κλπ, απλά επειδή δεν υπήρχαν ακριβώς στις λίστες, αν δεν απατώμαι πήραν κάτι εργασίες και βιβλία στο τέλος του εξαμήνου, όταν δηλαδή βγήκε η μεταγραφή τους. Αυτάαα
μεταξύ μας, και οι υπόλοιποι σχεδόν στο τέλος του εξαμήνουν τα πήραμε
καλά ισχύει αυτό :lol::lol::lol: (αν και dude τώρα με τις λίστες συγγραμάτων αργούν πολύ περισσότερο)
[μια εξαμηνιαία εργασία είχα στο μυαλό μου, που και οι υπόλοιποι που την είχαμε από την αρχή, πότε την κάναμε; :p]
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ (φυσικά!). Χάρη στα Δ.Π.Μ.Σ., έχω κάνει μερικές γερές περιηγήσεις και σε άλλες σχολές, κυρίως Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους. Σε αυτούς τους τελευταίους κατέληξα, προδίδοντας κάθε ιερό και όσιο… για τι άλλο; Για το χρήμα.
ΔΠΜΣ ?
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Ήτοι, μεταπτυχιακά προγράμματα που διοργανώνει μια σχολή του ΕΜΠ με τη συμμετοχή και άλλων σχολών του ιδρύματος - ή και εκτός αυτού.
Αναλυτική λίστα εδώ:
από κει σε ξέρω (ιντερνετικώς έστω) :D. το χω ξαναπεί νομίζω
Dude, το ξέρω, γι’αυτό το αναφέρω!
Δε μου είπες όμως αν είσαι στη φουρνιά μου ή στην επόμενη!