Oι μπύρες είναι για τους μη τρου ρεεε:!: Οι τρου πίνουν αυστηρά και μόνο κρασι
Οι παλίοι μην δείτε το video ξέρετε ποιο είναι:p
Πάντως εγώ σιχαίνομαι τα δερμάτινα και πραγματικά είναι ένα πράγμα που δεν παίζει να φορέσω ποτέ στη ζωή μου:p
Oι μπύρες είναι για τους μη τρου ρεεε:!: Οι τρου πίνουν αυστηρά και μόνο κρασι
Οι παλίοι μην δείτε το video ξέρετε ποιο είναι:p
Πάντως εγώ σιχαίνομαι τα δερμάτινα και πραγματικά είναι ένα πράγμα που δεν παίζει να φορέσω ποτέ στη ζωή μου:p
Είσαι false metal.
“True metal people wear jeans and leather, not crap jack clothes”
:lol: #-o :lol3: :lol2: :vibrate:
Βραχιολάκι με καρφιά … :thumbdown:
Απο αυτα ψηφισα το βραχιολακι με τα καρφια… Αν και ολα (και πολλα ακομα) ειναι απλα ηλιθια… Το μακρυ μαλλι πχ τι συμενει; (και ας εχω μακρι μαλλι), Τα δερματινα; (και ας φοραω συχνα) To headbanging (δηλαδη αν δεν κανω σαν τρελος μεσα στο μαγαζι μολις βαλουν ενα κοματι που γουσταρω αλλα απλα κατσω να το απολαυσω σε συνδιασμο με την μπυρα μου δεν ειμαι μεταλας; ) Air guitar (εμ τι… το ιδιο με το headbanign ισχιει…) Το Hammer οπως ειπε καπιος στην πρωτη σελιδα πολυ σωστα, το να σταματας να ακους μια μπαντα γιατι ξεπουλιθικε οπως ειπε καπιος αλλος, το να μην ακους τιποτα εκτος απο metal γιατι εισαι true, να πρεπει να ξερεις καθε μπαντουλα που εχει βγαλει η ζιμπαμουε γιατι εισαι ψαγμενος και παραπολλα ακομα…
Το χειροτερο κλισε ειναι τα ‘’ horns’’ ,/
Ειναι εντελως ανουσιο να το κανουν ολοι στις συναυλιες…
:thumbdown:
Ποιοι πρέπει να το κάνουν?
κανεις…δεν σημαινει κατι…
Εγώ πάντως το κάνω, αλλά όχι στις συναυλίες…
Εσύ είσαι ποζεράς.
Εγώ το κάνω και στα λάιβ (κυρίως εκεί) και σε κάτι άκυρες στιγμές στη καθημερινή μου ζωή. Συνήθως όταν θέλω να δώσω έμφαση σε κάτι#-o #-o
Eγω πριν απο λιγο το σκεφτομουν οτι πλεον το κανω σπανια…! Τι εχω γιατρε??? Μηπως δεν ειμαι πλεον ΤΣΡΟΥ???
Νταξει το \m/ όταν γίνεται στους Kiss είναι αστείο
Αστείο είναι όταν γίνεται σε Παπακωνσταντίνου και Διάφανα Κρίνα (το κάνω πάντως :oops:) και ακόμα πιο αστείο όταν το κάνει η Μαντόνα.
Εχει κανταντισει αστειο γενικοτερα… παντος τελευτεα φορα που πρεπει να επιασα τον ευατο μου να το κανει πρεπει να ητανε στην συναβλια των Metallica, που εκει βγαινει απο μονο του βεβαια… Οχι σαν “Ha, ειμαι true”, απλα οπως απλωνεις το χερι περνει αυτο το σχημα…
Καταρχας μπουουου…(
)…αστειο ειναι οταν το κανει η Αβλιλ Λαβιν κ η Μπριτνευ Σπιαρς…
χειροτερο μεταλ κλισε ειναι οι MANOWAR,αλλα τους γουσταρω,γτ βασικα λιωνω στο γελιο με κατι παλια βιντεοκλιπ κ με τα δερματινα σωβρακοφανελακια…βαση στηλης απο πανω,θα πω βραχιολι με καρφια,διοτι παραλιγο να μου βγαλουν το ματι το 2005 στους σαμπαθ…
ραφτά στην πλάτη του τζιν μπουφάν και κονκάρδες μπροστά#-o
Τι λετε ρε, εξακολουθει να ειναι το ιδιο τρου οποιος και να το κανει.[-X
:-s
Καλά, στους Σκόρπιονς πέρσι ήταν δίπλα μου ένας που κάθε τόσο μου έλεγε “τώρα θα κάνει αυτό”… Τους είχε δει την προηγούμενη χρονιά κι έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια!:lol2:
ναι μου την δινει οταν τα βλεπω…
Ο “Ακούω μόνο Black”, με πρόσωπο δολοφόνου του στυλ “δεν ξύπνησα καλά και κάποιον πρέπει να σπάσω στο ξύλο”, γ***ω και δέρνω και είμαι και μετριόφρων, με χιλιάδες δαχτυλίδια, αλυσίδες καρφιά, κλπ, που τον δυσκολεύουν στο περπάτημα… [-X
ΟΥΣΤ!