Χειρότερο ροκ/μέτσαλ κλισέ

Τι λέτε?

Μακρύ μαλλί.

Γενικά, έχουμε μπόλικα κλισέ…:wink:

Το Hammer.

Όλα…

το να ειναι υπερβολικος μεταλας
ή υπερβολικος επικριτης του μεταλ

Ότι κάποιο γκρουπ έπαψε να μας αρέσει γιατι ξεπουλήθηκε και έγινε εμπορικό. Αν αρέσει σε περισσότερα από 300 άτομα, θα έχει κάτι στραβό και δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο…

Τα καρφια

Τιποτα. Το μετσαλ ειναι αψογο.

Το χαμμερ δεν υπολογιζεται καν. Δεν ειναι μετσαλ

Tιποτα.
Ουτε το Hammer.

To Hammer το ανέφερα γιατί το εν λόγω θρεντ είναι δικής τουέμπνευσης.

Όπως είπαν κι άλλοι το μέτσαλ είναι αψεγάδιαστο. Οι φλώροι να πάνε να δούνε γιουροβίζιον.

ΟΥΜ.

Ό,τι είναι κλισέ είναι κλισέ να το λες κλισέ.

Οκ και πέρα από την πλάκα, όλα αυτά που υπάρχουν στο πολλ όλοι μας λίγο πολύ τα έχουμε / είχαμε υιοθετήσει. Εγώ είμαι σε φάση που δεν με πειράζει οτιδήποτε αν και καμμία σχέση έχω πλέον με τις περισσότερες επιλογές. Πάντως είναι πειρασμός η επιλογή Coverdale, που ποτε δεν τον χώνευα ιδαιτερα χαχαχα.

Σχεδον ολα, αλλα περισσοτερο τα καρφια κιε τα δερματινα.

Δεν υπάρχουν κλισέ. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ντύνεται ή να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο. Ούτε υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο μεταλλάδες με βάση την ενδυμασία.
Κλισέ είναι αυτοί που μάθαν να κατηγορούν το Hammer ας πούμε, έχοντας διαβάσει 4-5 τεύχη και ενώ ακούν μέταλ 1-2 χρόνια το πολύ.

:!: :!: :!:

To ότι δεν υποχρεώνει κάποιος όλους τους μεταλλάδες να μη φοράνε πορτοκαλί μπλούζες δε σημαίνει ότι δεν είναι και κλισέ :stuck_out_tongue:

Δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάποιο κλισε.Γενικα δεν γουσταρω και δεν ασπαζομαι την συγκεκριμενη εννοια.Καποια πραγματα ειναι στανταρ σ αυτη την μουσικη και αυτα ακριβως μας εκαναν να την γουσταρουμε!!Δηλαδη είναι κλισε το headbanging η η air guitar??Μην τρελαθουμε κιολας…#-o #-o

Αρκετοι που ονομαζονται μεταλαδες δε δεχονται αλλο ειδος εκτος απο την μεταλ. Αντε τα κλασικ ροκ συγκροτηματα.
Σε επομενο επιπεδο οτι οποιο συγκροτημα ειναι εμπορικο ειναι και κακο.
Αλλα γενικα ειναι στον ανθρωπο το να γινει καπως.
Τωρα νταξει δεν θα δωσω σε κανεναν πχ λογαριασμο που φοραω και κοκκινα παντελονια και που εχω πρασινα μαλλια και ακουω και καποια μεταλ συγκροτηματα. Το φερνω σαν παραδειγμα γιατι μου χει τυχει. Οπως και ερωτηση τυπου “αφου ακους μεταλ γιατι δε φορας αυτα που φορατε οι μεταλαδες;”
Δλδ νταξει δεν εχουν μονο το προβλημα οσοι λενε οτι ανηκουν σε μια μεταλ κοινοτητα ειναι και οι απ’ εξω που προκαταβαλονται.

Oύτε εγώ λέω πως είναι, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που το πιστεύει, τότε το βάζω και στο πολ.

Ον τόπικ: Μου τη δινουν τρελά οι die - hard κόπανοι που σου λένε ατάκες σε φάση “Ακούω Σλίπνοτ γιατί είναι κοπανητό” ή “δεν ακούω μπαλάντες γιατι είναι φλώρικες” ή γενικά όσοι το παίζουν τρελά μέταλα για φιγούρα, χωρίς να το νιώθουν.

Α όλα αυτά ακόμα κι αν δείχνουν κάποια ποζεριά, είναι αναπόσπαστο μέρος της ροκ-μέταλ κουλτούρας! Δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα είδη χωρίς την υπερβολή τους…

Καταλαβαίνω πάντως το σκεπτικό του πολλ, οπότε να ρωτήσω απλώς…:
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΤ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;;;;;; :lightsabre:

Aμα τη μουσική εκτός του ότι σου αρέσει, την ακούς και για να σε προσδιορίσει, για να γίνεις αποδεκτός σε μια κοινωνική ομάδα, για να αισθάνεσαι ότι ανήκεις κάπου, τότε λογικό είναι να ακολουθείς όλα αυτά τα κλισέ. Πολλές φορές το πρώτο δεν είναι ανάγκη καν να υπάρχει σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν είναι κακό. Ανθρώπινο είναι.