:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: Λιντσάρουμε τους ιερόσυλους? :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Παρόλα αυτά στο καινούριο ΔΕΡΝΕΙ η φωνή του!!!
Μας φαγανε η υποχρεωσεις!
Πουλαει (ή μαλλον πουλουσε το πουρο) σαν σεχ-συμβολ κατα παρομοιο τροπο με τον Φυτο, αλλα δεν νομιζω οτι τον αντεγραφε ή κατι τετοιο…
Έβαψε τα μαλλιά του ξανθιά και άρχισε να παίρνει πόζες σαν τον Plant. Στο Still of the Night (κομματάρα) έβαλε μέχρι και τον κιθαρίστα του να παίξει με δοξάρι όπως έκανε ο Jimmy Page σε τραγούδια των Led Zeppelin.
ε,το ότι είναι RP wannabe το ξέρουν και οι πέτρες.αυτό δε λέει κάτι.
βασικά δε λέει απολύτως τίποτα.
ο μόνος απ’τους deep purple με τον blackmore που όχι απλά στάθηκε μόνος του μετά,αλλά έκανε και τεράστια πραγματούδια.
βραχιολακι με καρφια.με τιποτα δεν μ αρεσει…:?μονο στο γυμνασιο φοραγα κ την ειχα ψωνισει κιολας:p
Τα φουλάρια, δεν μ’ αρέσουν καθόλου.
Βγαλτε τη V απ το πολλ ρε!
Το devils horns που πλέον το κάνουν όλοι κ όλες-και σκυλάδες-με το παραμικρό.
Και μια κακία: τα τύμπανα ειδικά οι δίκασες στο power metal-που αγαπώ ακόμα- κάπου κουράζουν με την έλλειψη ρυθμών.
Καλα λέει!!!
Η flying V εινσι το λιγότερο καλτ
Ασε που gamay.
Hahaha
o Outlaw θα γυρναει στον υπνο του
Ίου, δερμάτινα:?[-X Να τους κυνηγήσει η PETA!! Κι όταν είναι και το στενό το πέτσινο το παντελόνι…#-o
Α, και όταν κάνουν κάτι ήχους σαν να ξερνάνε…:-s
Εγω ψηφισα Coverdale γιατι δε τον γουσταρω μια,αλλα και τπ μακρυ μαλλι ειναι καρακλισε του κερατα.
@Captain_Clegg,mr_whatsisname:ρε κωλοπαιδα,περιμενετε να κοιμηθω για ν’αρχισετε τις ομορφιες?
Τα διαβολια και οι πενταλφες!Απο τις επιλογες,ειμαι μεταξυ των δερματινων και των Flying V,τα βρισκω και τα δυο τελειως κακογουστα και καγκουριλιδικα!
το οτι πολλοι metalheads θεωρουν τα αλλα ειδη φλωριες και μονο τη δικη τους μουσικη true+αντρικη#-o
H μέτσαλ έχει τους ΜΑΝΟΓΟΥΑΡ οπότε είναι τρου και αντρική.
Εχω γνωρισει ατομα με μερικα απο τα παραπανω χαρακτηριστικα που δεν ηταν metal. Δεν λεω οτι δεν ειναι metal χαρακτηριστικα, αλλα δεν ειναι παντα standar
Αυτο ειναι οτι χειροτερο οντως.Οποιος το πιστευει αυτο μαλλον εχει προβλημα και δεν το ξερει.