Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

gamato powerslave!!! :lol: :lol: :lol:

Ολοι προσκυναμε ευλαβικα τον powerslave…
:lol:

__Καταπληκτικό!! 8)

john-vla να σου κάνω ενα φαν κλαμπ :?: :?: :?:

:stuck_out_tongue:

__Επί της ευκαιρίας…!

__Δεν περίμενα οι γυναίκες του Forum μας να είναι τόσο κομπλεξικές… :o

__Αμάν βρε κορίτσια! Γιατί δεν κάνετε κανένα post φωτογραφίας σας; Εμείς οι άντρες (τιρουμένων των αναλογιών), τι, ποιό ωραίοι είμαστες; Πολύ χλωμό… Αντε, να ακούτε τέτοια μουσική και να κολλάτε τόσο σε τέτοια ζητήματα;

__Καταλαβαίνω για μία κοπέλα είναι πιο περίπλοκο, αλλά στο κάτω - κάτω, για εμάς, μόνο που σκέφτεστε έτσι, μόνο που ακούτε και τέτοια μουσική και έχετε ανοιχτούς ορίζοντες, το μεγαλύτερο μέρος της εκτίμησής μας το έχετε κερδίσει.

__Αντε, περιμένουμε. Και τι; H Angelina Jolie καλύτερη είναι; :wink: :smiley: 8)

Εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να βαλω αλλα δεν ξερω καθολου πως να το κανω…Ειμαι ψιλοασχετη απο υπολογιστες και τα τοιαυτα αν και με ενδιαφερουν πολυ…Δεν νομιζω να τα καταφερω μονη μου…

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Electric Gypsy!!!

Εγώ δν έχω πρόβλημα με υπολογιστές κ τα τοιαύτα απλώς περιμένω να έχω το αρχείο!Η ψηφιάκή μου δν δουλεύει και θα προσπαθήσω με αλλουνού.

__Ετσι μπράβο! Λοιπόν, αν κάποιος δε μπορεί, μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικότερος. Στέλνετε σ’ αυτόν /ην με e-mail τις φωτογραφίες κι αυτός /η τις ανεβάζει! 8)

δυστυχώς ο Zakk_Wylde θα με πάρει για…

“xazoxaroumena koritsakia pou mpainous se local forums, kanoun post ta pics tous kai perimenoun na akousoun orea sxolia apo allous.”

http://www.rocking.gr/forumt-1350-8.html

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ποτέ αληθινή photo… :!:

μα δεν υπαρχει ουτε ψευτικη φοτο :?

λες να ήμουν αυτή (μακάρι :stuck_out_tongue: ) και να με δημοσιεύα???κάτσε έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι κάποια στιγμή θα με δείτε (ίσως :stuck_out_tongue: )

μα δεν υπαρχει ουτε ψευτικη φοτο :?[/quote]

λες να ήμουν αυτή (μακάρι :stuck_out_tongue: ) και να με δημοσιεύα???κάτσε έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι κάποια στιγμή θα με δείτε (ίσως :stuck_out_tongue: )[/quote]

σορρυ αλλα δν μου εμφανιζει το φοτο σου :oops:

σορρυ αλλα δν μου εμφανιζει το φοτο σου

Ουτε εμενα μου την εμφανιζει…

Shadowcaster έγραψε:

__Επί της ευκαιρίας…!

__Δεν περίμενα οι γυναίκες του Forum μας να είναι τόσο κομπλεξικές…

__Αμάν βρε κορίτσια! Γιατί δεν κάνετε κανένα post φωτογραφίας σας; Εμείς οι άντρες (τιρουμένων των αναλογιών), τι, ποιό ωραίοι είμαστες; Πολύ χλωμό… Αντε, να ακούτε τέτοια μουσική και να κολλάτε τόσο σε τέτοια ζητήματα;

__Καταλαβαίνω για μία κοπέλα είναι πιο περίπλοκο, αλλά στο κάτω - κάτω, για εμάς, μόνο που σκέφτεστε έτσι, μόνο που ακούτε και τέτοια μουσική και έχετε ανοιχτούς ορίζοντες, το μεγαλύτερο μέρος της εκτίμησής μας το έχετε κερδίσει.

Shadowcaster επι της ευκαιριας να πω πως εχω παρατηρησει πως παντα τα ποστ σου διακρινονται απο μια ευγενεια και μπραβο!Σπανιο(για αντρα) :wink:

Εγω αν τα καταφερω(γιατι ειμαι και λιγο ασχετη κι εγω) θα ποσταρω φωτο μου οταν γυρισω απο τις διακοπες ετσι για να ειναι διακοπενια η φωτο :smiley: !

Αντε, περιμένουμε. Και τι; H Angelina Jolie καλύτερη είναι;

Ναι :? :smiley:

'Αλλαξα photo!Τώρα? :stuck_out_tongue:

__Δε την εμφανίζει; Τώρα;

(βασικά αν είσαι έτσι θα έπρεπε να δώσεις σε κάθε αρσενικό στο forum απο ένα τέτοιο σπαθάκι, για θα γινόταν σφαγμός το δίχως άλλο!! :smiley: ,αλλά πάλι αν δεν είσαι έτσι don’t worry! Ούτε αυτή είναι έτσι το πρωί που ξυπνά -1 κιλό μέικ-απ, μία ψιμυθιολόγο, μία ενδυματολόγο, έναν φωτογράφο, έναν φωτιστή και 1 ώρα photoshop πριν… :wink:)

Shadowcaster έγραψε:

__Επί της ευκαιρίας…!

__Δεν περίμενα οι γυναίκες του Forum μας να είναι τόσο κομπλεξικές…

__Σ’ ευχαριστώ… :roll: :oops: :smiley: Βασικά, έτσι νομίζω πρέπει να συμβαίνει, αυτή είναι η άποψη μου… 8)

__“Διακοπένια”; Χαχα, cool! 8)

Αντε, περιμένουμε. Και τι; H Angelina Jolie καλύτερη είναι;

__Και; . :wink: - :smiley: - 8) .

Οκ τωρα με λιγη προσπαθεια την εμφανιζει…

Απορια που παντα ειχα: ο ψιμυθιολογος τι ειναι και τι κανει;

__Ισως φταίει που το site έχει περιορισμό σε κάποια sections για μη μέλη. Με τον ίδιο τρόπο, φαντάζομαι θα μπορεί κάποιος /α να ανεβάσει φωτογραφίες απο άλλα sites…

Υ.Γ. για μισό λεπτό, θα το λύσω οριστηκά το θέμα της προηγούμενης εικόνας, θα το αποθηκεύσω /ανεβάσω απο αλλού…

Παρακαλώ δίνετε το link από τις φωτογραφίες και μην τις ενσωματώνετε στο post γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας “μπλοκάρει” την πρόσβαση στο site (μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη κίνηση για hack). Ρωτήστε και τον ironboy-7- που την πάτησε καναδυο φορές :wink:

exei dikio o kourou :?

Παντα εχει δικιο ο kourou :stuck_out_tongue: