βασικά αν είσαι έτσι θα έπρεπε να δώσεις σε κάθε αρσενικό στο forum απο ένα τέτοιο σπαθάκι, για θα γινόταν σφαγμός το δίχως άλλο!! ,αλλά πάλι αν δεν είσαι έτσι don’t worry! Ούτε αυτή είναι έτσι το πρωί που ξυπνά -1 κιλό μέικ-απ, μία ψιμυθιολόγο, μία ενδυματολόγο, έναν φωτογράφο, έναν φωτιστή και 1 ώρα photoshop πριν… )
Shadowcaster είσαι σπάνιο είδος user
Μείνε έτσι!!!
Αι λαβ γκιου
Κοίτα αν και γω θέα γίνομαι με όλους αυτούς
__Ρωτήστε και τον Shadowcaster, που την πάτησε άλλες δυο!!
__Αλλά επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, ορίστε:
Κάντε “κλικ” επάνω της για κανονικό μέγεθος (μην βαραίνουμε και το forum ).
__Χαχα :oops: :!:
__Thanx! Και για να μη νομίζετε (λέμε τώρα), ότι λεω λόγια του αέρα και ότι “το παίζω καλός” κλπ… Ορίστε και οι αποδείξεις!! Δείτε το τι μπορεί να καταφέρει κάποιος με το Photoshop, αλλά και τι παραμύθι τρώει ο κόσμος με τους “SuperStars” :evil: :
__Οποια και όποιος ενδιαφέρετε λοιπόν για έναν καλό host έτσι ώστε να μεταφέρει εικόνες απο τον σκληρό του (και μάλιστα με την δυνατότητα για Thumbs όπως είδατε), ας επισκευτεί την εδώ σελίδα:
—> [size=6]www.imageshack.us[/size] ,είναι πανεύκολο, άντε τι περιμένετε, ανεβάστε τις φωτό απο τον σκληρό σας και τρομάξτε μας, έεε εντυπωσιάστε μας… - όποια /ος πάλι δυσκολεύεται, ας μου στείλει τις φωτογραφίες του (ναι, ναι, εκείνες τις sexy) στο Shadowcaster_hellasΠΑΠΑΚΙyahoo.com και θα τις ανεβάσω εγώ. Οποιος πληρώσει τις περνάω πρώτα και απο photoshop… χιχιχι :lol:
:lol:
Φτου σου βρε…Τι νομιζεις εμεις δεν εχουμε photoshop?
(Δεν εχουμε αλλα και να ειχαμε δεν ξερουμε να το χρησιμοποιουμε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) :roll:
I repeat: Μην βάζετε εικόνες στα posts. Ακόμα και οι σμικρύνσεις μπορεί να σας προκαλέσουν πρόβλημα (να μην έχετε πρόσβαση στο site και να μην ξέρετε για ποιο λόγο). [img] = κακό.
__Κάτσε ρε 'συ Ηλία… Αυτό είναι ένα θέμα που λέει: Βάλτε εδώ τις φάτσες σας. Πώς θα γίνει αν δεν κάνουμε post φωτογραφία; Επείσης σε άλλα θέματα, αν θέλω π.χ. να βάλω το εξώφυλλο ενός δίσκου, δεν μπορώ; Είναι καινούργιος αυτός ο κανόνας; Γιατί; Ρωτάω καλοπροαίρετα, ξέρεις αν σέβομαι ή όχι αυτό το site /forum.
Υ.Γ. πριν -λόγω κεκτημένης ταχύτητος- είχα δώσει λάθος κατάληξη στο e-mail μου. Είχα δώσει “.gr” ενώ είναι “.com”, αλλά το διόρθωσα. Το σωστό mail μου είναι λοιπόν:
Shadowcaster_hellasΠΑΠΑΚΙyahoo.com
Δεν είναι κανόνας, ούτε είναι κάτι που “ελέγχεται” από μένα.
Ο μηχανισμός του site (για προστασία από “hackers”) είναι τέτοιος που αντιδρά σε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση και ύποπτη πολλές φορές θεωρείται η ενσωμάτωση εικόνων στα post. Ως αποτέλεσμα είναι να κάνει αυτόματα ban (σε όλο το site, όχι μόνο το forum) τον user και μετά να σβήνω εγώ το ban manually.
Επαναλαμβάνω την περίπτωση του ironboy-7- που για 2 βδομάδες δε μπορούσε να μπει επειδή προσπάθησε κάποια στιγμή να εισάγει μια φωτογραφία (από “περίεργη” διεύθυνση) στο forum.
Γι’ αυτό και είπα να δίνετε το link της φωτογραφίας αντί να την ενσωματώνετε. Εάν θέλετε ντε και καλά να την βάλετε στο forum ok, εγώ δε λέω όχι, αλλά μην παραπονεθείτε εάν κάποια στιγμή δε μπαίνετε καν στο site. Πιο πολύ σα συμβουλή το είπα.
__ΟΚ, σ’ ευχαριστώπολύ Ηλία! Το πρόβλημα υπήρξε απο τη στιγμή που πήγα να βάλω φωτογραφία μέσω ενός άλλου forum… :?
__Μετά που την έβαλα μέσω της διεύθυνσης που έδωσα ( www.imageshack.us ), δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα! Οπότε, όποιος θέλει -απο εκεί- ας το επιχειρήσει άφοβα, περιμένουμε! 8)
se ayto to link tou in.gr 8a dite kai thn polykatikia mou,h trith einai alla dn polyfenete.eixe poly fash gt gia ena diastima kapoiwn wrwn nomizan pws yphrxe giafka(sth 2h polykatikia) kai se synodeye antinomos gia na pas ws sto spiti sou
__O Shadowcaster παρακολούθησε το νυφοπάζαρο και απογοητεύτικε… Α ρε “άτιμη ζωή που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους του ρίχνεις στα μαύρα τάρτατα”, αλί και τρισ-αλί φέρτε μου τώρα τον Bruce Lee να τον πλακώσω στις σφαλιάρες να ξεδώσω…
__Αμέσος άτιμη γυναίκα, αμέσος μόλις έλειψα για λίγο και μπάνισες φίνο γκομενάκι (ωραίος ο Ironboy), αμέσος μου την έκανες γυριστή! Αντε μετά να σε πάρω αν μ’ έχεις απο τώρα για καβάτζα! Ένας εγώ κι ένας ο αρχιτάρανδος στο έλκηθεο του Αϊ-Βασίλη θα 'μαστε! Και τώρα που είπα “αϊ”… αϊ σιχτρ, ζωή είναι αυτή; Τη μία μέρα με φαν-κλαμπ και την επομένη να σαβουργιάζω κλαμπ-σάντουιτς στα Goodys για να πνίξω τους καημούς μου;
__Το πήρα απόφαση, θ’ αυτοκτονήσω και δε θα με σταματήσει κανείς σας! Πάω ν’ ακούσω όλο τον πρώτο δίσκο της Britney Spears και το κρίμα στο λαιμό σου, γυναίκα ψεύτρα…