Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

λυπαμαι αλλα η αποφαση μου ειναι οριστικη και αμετακλικη :frowning: δν φταιει η “η αλλη”,εγω την παρεσυρα,το ομολογω :oops:

MH !!!ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 5 ΠΑΙΔΙΑ ! ! ! :stuck_out_tongue:

Η σωστή απάντηση ήταν
“ΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ HARD ROCK ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ”
ή κάτι πρόστυχο :wink:

5 παιδιά= συνέχεια δουλειά…
Shadowcaster πιστεύω ότι η britney spears σου πέφτει λίγη μετά και την τελευταία απάντηση! Βάλε Χρύσπα,Ναυσικά και “την έπεσες στην φίλη μου στο πάρτυ μου και θέλω όλους τους φίλους σου για πάρτυ μου” και βούτα από τον πέμπτο όροφο…

Εγω δεν θελω παιδια μονο sex ασε που δεν θα χαλασεις και το σωμα σου με γεννες κλπ κλπ .

Εγω δεν θελω παιδια μονο sex ασε που δεν θα χαλασεις και το σωμα σου με γεννες κλπ κλπ .[/quote]Σε ρώτησα μήπως τι θες :?: 8O :?: :lol: Εγώ αυτή τη χάρη θα την κάνω στον Shadowcaster :stuck_out_tongue: KAI MONO…

ps:μόνο αν είναι κάφρος,μαλλιάς,και μεταλογκοθάς το σκέφτομαι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Eιμαι :wink:

koita3te mia ti mporw na kanw me ta daxtyla mou 8)

http://pub27.bravenet.com/photocenter/album.php?img=92637&usernum=2259158783

http://pub27.bravenet.com/photocenter/album.php?img=92634&usernum=2259158783

http://pub27.bravenet.com/photocenter/album.php?img=92638&usernum=2259158783

FUCK!!!Μα καλα τι εισαι βρε παιδι μου;;;;;Εχεις δοκιμασει την συγχρονισμενη κολυμβηση;;;Αν πας να γραφτεις σε δοκιμαζουν πρωτα στην ευλιγισια των ακρων…

Εγώ κάτι άλλο εντυπωσιακό παρατηρώ στην φώτο! Είναι κάτι Harry Potter στο βάθος… :smiley: Κι εσύ δικός μας,ε?? ΕΥΓΕ!!

Κι εγώ έχω πολύ ευλύγιστα δάχτυλα αλλά ο Iron Boy έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευλύγιστα δάχτυλα :lol: Στο ΜΣΝ θύμισε μου να σου δείξω κάτι που μπορώ να κάνω με τα δάχτυλα μου και δε μπορεί κανείς από καμιά 15αρια άτομα που’χουν προσπαθήσει, λογικά εσύ θα μπορείς :stuck_out_tongue:

__Ντροπή σου! Και πάνω που πας να το σώσεις, πάλι ξεπορτίζεις… Οχι πέντε παιδιά, πέντε μπάτσες στον πισινό θα σου ρίξω! Πάλι τα ίδια; Βρε την αλανιάρα! :smiley:

__Να μου κάνεις πέντε παιδιά (και ένα - δύο καλά είναι για αρχή :stuck_out_tongue: ), αρκεί να το “προσπαθούμε” καθημερινά :wink: !! Αλλά τώρα που το ξανασκέπτομαι… Αυτά τα παιδιά, να είναι δικά μου! Οχι ένα του Unholy, ένα του InBoy, ένα δικό μου, ένα του Angel κι ένα της snuffleeva (για όλα σε έχω ικανή εσένα!! :D)!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8O :stuck_out_tongue: :smiley: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

[quote=“Shadowcaster”]

__Ντροπή σου! Και πάνω που πας να το σώσεις, πάλι ξεπορτίζεις… Οχι πέντε παιδιά, πέντε μπάτσες στον πισινό θα σου ρίξω! Πάλι τα ίδια; Βρε την αλανιάρα! :smiley:

__Να μου κάνεις πέντε παιδιά (και ένα - δύο καλά είναι για αρχή :stuck_out_tongue: ), αρκεί να το “προσπαθούμε” καθημερινά :wink: !! Αλλά τώρα που το ξανασκέπτομαι… Αυτά τα παιδιά, να είναι δικά μου! Οχι ένα του Unholy, ένα του InBoy, ένα δικό μου, ένα του Angel κι ένα της snuffleeva (για όλα σε έχω ικανή εσένα!! :D)!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8O :stuck_out_tongue: :smiley: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .[/quote]Όχι δε σε απατάω άντρα μου…ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ! !Μπορεί να λέω λαλακίες αλλά για να ζηλέψεις :oops: :oops: :oops:

__Χμμμ :? Ετσι μπράβο… 8)

__Φιλιά ρε μούρλα! :smiley: (φεύγω για σήμερα, πάω να κοιμηθώ ήσυχος…) :stuck_out_tongue:

<---------------- Κανεις δεν πρεπει να κοιμαται ησυχος οταν υπαρχω
καπου αναμεσα σας :twisted:

oxi den exw dokimasei!sto piano mou eixane pei pws mporei na eimouna kalos…

Εγώ κάτι άλλο εντυπωσιακό παρατηρώ στην φώτο! Είναι κάτι Harry Potter στο βάθος… :smiley: Κι εσύ δικός μας,ε?? ΕΥΓΕ!![/quote]
οχι!φυσικα και δν ειναι χαρι ποτερ!ειναι “ο καιρος γαρ εγγυς” και το απο διπλα ειναι "η παλινοστιση των κενταυρων!

[size=2]ρε μην τα λες ετσι αυτα και μας καψεις!!μην μου πεις πως εισαι και εσυ φαν???χελ γιεα!μολις βγηκε και το 6 στα αγγλικα ομως!το πηρες?εγω 8α περιμενω το δεκεμβηνα το παρω στα ελληνικα,διαβασα το περσινο στα αγγλικα δν το 3ανακανω…[/size]

μηπως λες για αυτο που σταυρωνεις 2 δαχτυλα χωρις βοη8εια?

κανω και αυτο αλλα ειναι πιο ευκολο(αυτη την πισω μερια της παλαμης ειναι)

http://pub27.bravenet.com/photocenter/album.php?img=92759&usernum=2259158783

Βγάζω τα size και θα σου εξηγήσω το λόγο: Είμαι 21(και είμαι καλά! :stuck_out_tongue: ) και διαβάζω Harry Potter από τότε που βγήκε. Πρόσεξε με, ΔΙΑΒΑΖΩ! Ακόμη κι ο πατέρας μου διαβάζει! Οι ταινίες είναι μια μαλακία και μισή. Τα βιβλία όμως είναι άπαιχτα!! Και δεν με απασχολεί κι ιδιαίτερα αν θα με παρεξηγήσουν… Δεν έχω κανένα λόγο να ντρέπομαι! (ούτε κι εσύ συνεπώς :wink: )
Στην τελική δεν πα’να λένε? :smiley:
Λοιπόν, το 6 παρατρίχα να το πάρω Σάββατο (έφτασα τόσο κοντά στην πηγή! :cry: Μπαίνω στον Ελευθερουδάκη 10 λεπτά αφού έκλεισε το ταμείο! ΓΑΜΩΤΟ!!) Και το έψαξα λίγο και σήμερα αλλά δεν το βρήκα ακόμα. Μέχρι την Πέμπτη όμως θα το αρπάξω, δεν παίζει! Εγώ έχω και το 3 (το αγαπημένο μου) και το 5 στα αγγλικά (και στα ελληνικά εννοείται! Είμαι ΨΥΧΩΤΙΚΗ με το ζήτημα λέμε!)

PS. Τo snuffles δε σου θυμίζει κάτι?

Τώρα εγώ από πότε μπορώ να αφήσω έγκυο κάποια?? 8O 8O Είπαμε, θα είχαμε αποφύγει πολλούς μαλάκες αν είχαμε @@@@, θα τα’χαμε φτιάξει και με τις κολλητές μας και θα περνάγαμε ζωή και κότα αλλά ο από πάνω είχε άλλα σχέδια μάλλον… ( :cry: Γιατί δε με ρώταγες κι εμένα ρε μπάρμπα!!! Και μην ξανακούσω άντρα να λέει ότι εκείνοι πάνε στρατό γιατί θα τον πάω κόντρα και δεν τον παίρνει!!! -σ.σ.φεμινιστικό παραλήρρημα!-)

Βγάζω τα size και θα σου εξηγήσω το λόγο: Είμαι 21(και είμαι καλά! :stuck_out_tongue: ) και διαβάζω Harry Potter από τότε που βγήκε. Πρόσεξε με, ΔΙΑΒΑΖΩ! Ακόμη κι ο πατέρας μου διαβάζει! Οι ταινίες είναι μια μαλακία και μισή. Τα βιβλία όμως είναι άπαιχτα!! Και δεν με απασχολεί κι ιδιαίτερα αν θα με παρεξηγήσουν… Δεν έχω κανένα λόγο να ντρέπομαι! (ούτε κι εσύ συνεπώς :wink: )
Στην τελική δεν πα’να λένε? :smiley:
Λοιπόν, το 6 παρατρίχα να το πάρω Σάββατο (έφτασα τόσο κοντά στην πηγή! :cry: Μπαίνω στον Ελευθερουδάκη 10 λεπτά αφού έκλεισε το ταμείο! ΓΑΜΩΤΟ!!) Και το έψαξα λίγο και σήμερα αλλά δεν το βρήκα ακόμα. Μέχρι την Πέμπτη όμως θα το αρπάξω, δεν παίζει! Εγώ έχω και το 3 (το αγαπημένο μου) και το 5 στα αγγλικά (και στα ελληνικά εννοείται! Είμαι ΨΥΧΩΤΙΚΗ με το ζήτημα λέμε!)

PS. Τo snuffles δε σου θυμίζει κάτι?[/quote]

νταξει και εγω πλακα εκανα πριν!σιγα μην ντρεπομαι που διαβαζω χαρι ποτερ…εχεις ωραιο νταντι :wink:καλα η ροουλινγκ ειναι υπερθεα!!ποοοοπο γκαντεμια!!πηγαινε αυριο που ειναι και το απογευμα ανοιχτα τα μαγαζια :wink: και εμενα το 3 ειναι το αγαπημενο μου!ειδικα μολις το τελειωσα ειχα μεινει μαλακας!η αισθηση και τα συναισθηματα οταν το πρωτοδιαβασα ειναι κτ το φανταστικο!το απεριγραπτο!το 5 που λες και εγω το διαβασα στα αγγλικα το εκανα κυριως για να βελτιωσω επειδη ειχα παθει ψυχωση με το λοουερ ηθελα να το παρω και τη μια!και ευτυχως κιριως χαρη στο βιβλιο αυτο τα καταφερα!(θυμαμαι που ειχα φαει τον κοσμο για να βρω τι σιμαινει οκλιουμενσι-λετζιμενσι δηλαδη σφραγισματικη και διησδητικη!)
κοιταξε οι ταινιες 8ελουνε μεγαλη συζητηση(εγω ειδα την πρωτη και απο εκει ξεκινησα) εμεις τις βλεπουμε και τις συγκρινουμε με τα βιβλια ετσι τις βρισκουμε μουφα,ομως δν υπαρχει η αντιστοιχη jkr στο σινεμα :? πιστευω πως το πιο σσωστο ειναι να τις συγγκρινουμε με ταινιες και να αποφευγουμε τη συγκριση με τα βιβλια γτ αφου τα βιβλια ειναι ετη φοτος μπροστα δν υπαρχει συγκριση :roll:
ΚΑΙ εσυ φαν του σιριους μπλακ?!?!ποοπο σχεδον οσοι 3ερω ειναι φαν του!εγω ειμαι του υπερμεγιστου νταμμπλντορ!!

εντιτ:ελπιζω να 3ερεις πολυ καλα αγγλικα!γτ φαντασου να εισαι στην πιο κρισιμη στιγμη να χασεις μια λεξη και :x :evil: :cry:

Ο μικρός Ανχόλι στο λιβάδι.

AxaXaxaaxaaXAxaAXXAxaxaxaxa
Geia sou re Giannakh me ta kotsidia sou!