Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Καν’τα. Με βγαζεις κι απο τον κοπο.

__E, όχι να κράξουμε κιόλας! Μια χαρά κούκλα είσαι! :wink: Το μαύρο βλέπω κυριαρχεί! 8) Οκ, εντάξει, δεν τρομάζεις και παιδάκια! Περίμενα πιο extreme καταστάσεις (νομίζω πως η DeathBitch θα είναι πιο extreme, πιο Gothic ή classic Gothic :wink: ).

__Φυσικά, να πω μπράβο που κατάφερες να την ανεβάσεις μόνη σου!! Well Done (τι βρε, φοβήθηκες μη σου ζητήσω λεφτά; :smiley: ).

__Αντε, κορίτσια (και αγόρια), μη ντρέπεστε, η αρχή έγινε! :wink: 8)

Υ.Γ. σχόλιο: αγόρια, για κόψτε μπράτσα η κυρία…! να προσέχουμε τι λέμε γιατί είναι και γυμνασμένη και δε μας βλέπω καλά!! :smiley:

Sofi εισαι σοβαρη ? φτου σου κοπελαρα μου να μην σε ματιασω !!!

:lol: :lol: :lol:

Και έλεγα να βρω καμία με ταγιέρ?

Λιγούρηδες…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σόφι θέλω να παίξουμε ξύλο.

(και μετά να κάνω τα παιδιά σου)

Μουνάρες έφαγα ξύλο τελικά.
Ακολουθεί ΑΝΑΦΟΡΑ της μπατσαρίας.
Δείγμα υπ’ αριθμόν 1: Φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν το τέλος της λυσσαλέας επίθεσης. Στην πραγματικότητα δεν ήταν γροθιές αυτές που φιλοδώρησε στο άτυχο θύμα, χωρίς δεύτερη κουβέντα, η πανίσχυρη χρήστρια Σοφικάπα, αλλά ήταν μια αρμάδα αποτελούμενη από αιμοβόρα χέρια και πόδια με καννιβαλιστικά ένστικτα. Τουλάχιστον έτσι μαρτυρούν τα τραύματα. Το πρόσωπο δείχνει καθαρά το ότι το θύμα εκλιπαρούσε για οίκτο. Το “μη” είναι ζωγραφισμένο στα αιματοβαμμένα χείλη του. “Μη”.

Δείγμα υπ’ αριθμόν 2: Η φωτογραφία αυτή μαρτυρά την κατάσταση του θύματος όπως ακριβώς ήταν τη στιγμή που το μαζέψαμε από ένα στενάκι αφού πρώτα φροντίσαμε να του ρίξουμε έναν γρήγορο πούτσο -καθώς η κλήση έγινε αργά το βράδυ και μας διέκοψε-. Μη ρωτήσετε πως βρέθηκε η προηγούμενη φωτογραφία, είχε πάει από μόνος του φωτογράφος εκεί πιο πριν (χα, σας την έφερα!) Το θύμα αδυνατούσε να αρθρώσει λέξεις και να αντιληφθεί την κατάσταση. Νομίζαμε ότι έφταιγε το σοκ που υπέστη, αλλά μετά μάθαμε ότι απλά επρόκειτο για καθυστερημένο. Εισήλθε σε ίδρυμα. Οι δρόμοι είναι πλέον ασφαλείς. Ζήτω η Σόφικάπα. Ζήτω το έθνος. Ζήτω ο Διονύσιος Σολωμός, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι αγκινάρες! Ζήτω! Ζήτω! Ζήτω!

ΥΓ. Το ποστ αυτό συντάχθηκε (μέσα από το ίδρυμα) 6μιση η ώρα το πρωί. Ζητώ την κατανόησή σας.
Ο ανχολάκος σας.

Entaxi more…Me mia fora den ginesai poustis…

Alloste…Ta’theles kai ta’pathes

Τι λες;Και μετα να με βγαλουν στις ειδησεις με τιτλο:“Ατυχος νεος που νοσηλευοταν σε ιδρυμα γροθοκοπηθηκε αγρια απο 19χρονη”. Δε θελω.

Δεν παρακολούθησες το στόρι :frowning:

Ζητώ την κατανόησή σας.

Ωστε έτσι! Πείραξες τον Unholy? Ώρα για ξύλο!

__XAXAXAXA!! AMAN! Πλακώσαν οι Sith Lord!! :lol: Βγάλτε τα φωτόσπαθα!! 8)

Sith Lord;
Προς Peter Steele μου φερνει ο κυριος, ε;
Παντως ή ο ενας ή ο αλλος, κανουν και οι δυο για καβγα!!

:lol: :lol: :lol:

:lol:

Σόφι που είναι οι κάλτσες;

Τι εμμονη κι αυτη με τις καλτσες;Σε κολλησε ο Unholy;
Δεν φοραω καλτσες στη φωτο. :?

Ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ το σχόλιο του… Άσε που δεν τολμώ να σου ζητήσω να μου χαρίσεις κάποιο άλλο αξεσουάρ…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: