Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Το μονο αξεσουαρ που θα μπορουσα να σου χαρισω ειναι ενας ζουρλομανδυας. Εχω πολλους. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το μονο αξεσουαρ που θα μπορουσα να σου χαρισω ειναι ενας ζουρλομανδυας. Εχω πολλους. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Απ’ αυτό έχω περίσσευμα για να ντύσω όλο το forum… Τίποτε άλλο;

Τσου. Οι καλτσες ειναι η πιο σημαντικη συλλογη μου τελικα. :frowning:

Είδες κάτι ξέρει ο Ανχόλι κι εγώ που τον αντιγράφω…

Το να είσαι χεβιμεταλάς πολλές φορές σε κάνει πιο γρήγορο από τη σκιά σου.
Εδώ γνωστός οργανοπαίκτης μοντερέιτορ σπάζοντας κάθε φράγμα.

3 ψήφους στο παλικάρι με τα ντόνατς.

Οι όμορφες γυναίκες είναι σαν ένα καλό πούρο… το απολαμβάνεις, κρατάει λίγο αλλα μετα απο καιρό καταλαβαίνεις πόσο σε γ@μισε… Unholy_Martyr - Keep Walking

Ακολουθεί πασίγνωστο και υψηλόβαθμο στέλεχος του φόρουμ σε στιγμές πρωινής χαλάρωσης…

+8 ψήφους στο παιδί με τα Montecristo

Τι υψηλόβαθμο ρε μολόκο από το '82 μπαίνω και είμαι ακόμα κοινός γιούζερ.

Καλα ρε στις 5 το πρωι ποσταρατε τις φατσες σας;;;
Ειστε ανωμαλα ομως.

Gamise ta!

:oops: :oops:

esu eisai? :?

__Αααα, γι’ αυτό στο άλλο θέμα έλεγες κάτι για το μαλλί σου! Καλά ρε! ΡΟΖ το έκανες;! εγώ καραγουστάρω, αλλά με το άσπρο δέρμα και το μαύρο (μα κατάμαυρο) κραγιόν, είναι λίγο εξαντρικ!

__Πώς φαίνεται όμως η καλή γκοθού, ούτε υπόνεια χαμόγελου!! :smiley:

__Αντε τώρα, περιμένουμε και foto απο τα ρούχα που φτιάχνεις. 8)

xoxoxoxo.

montecristo & Cozy

telisvas & Powerslave

UnHoLyMaRtYr & Powerslave

UnHoLyMaRtYr & te;isvas

Να σημειωθεί το οτι δώθηκε μάχη για να φωτογραφίσουμε την sofi-k (και φυσικά τα καλτσάκια της) και την deathbitch…

Μην αγχώνεστε όμως, θα έχουμε και πολλά άλλα meeting για να να τους μαγκώσουμε όλους… (μουχαχαχα πουλάκια μου…!)

Και πάλι, Σπύρο χίλια ευχαριστώ εκ μέρους όλων για εκείνη την βραδιά!

Οι παραπανω φωτογραφιες θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να μπουν στην νεα καμπανια του 18ΑΝΩ. Κοφτε τα ναρκωτικα οσο ειναι καιρος!!!

Δεν παίρνουμε ναρκωτικά ωρέ… Απλά η υπέροχη μουσική δημιούργησε μαι σχετική έκσταση… Την επόμενη φορά δεν την γλυτώνετε… Θα έχω κρυφή κάμερα…

[size=6]Απορία : Πότε θα παντρευτεί επιτέλους ο Powerslave με την Adriana Lima ???[/size]

Θες να γίνεις κουμπάρος πονηρούλη;

Ναι !!!

montecristo internetπέφτουλας νούμερο 2…