Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Υes Θάνο…Πάσχω από κόμπλεξ αυτοπροβολής,και αυτοεπιβεβαίωσης 8O :? :lol: :lol:
Do youα…do youα…κατάπια μιά μπετούγια…Το μπόγια να με μαζεψει,γιατί μονο κάποιες άλλες θα κάνουν χαβαλέ δω χάμου…
Πότε θα τρίψουμε βαλβίδες και θα γυαλίσουμε χιτώνια…Fuel… :lol: :lol:
slekkas …tallica…Να διορθώσω…Πορτατίφ κομοδίνου παρακαλώ :roll:
Να δείτε τι σας έχω γιά μετά…
Φαντάσου να `ταν σκακιέρα το πάτωμα ,και να σουν το ΠΙΟΝΙ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
ΥΓΤο Χριστινάκι τώρα τινάζει ανθισμένες μυγδαλιές,και πέφτουν τα βατόμούρα κατάχαμα…
:lol: :lol: :lol:

OXI ρε η κοπέλα είναι μια user φίλη μου που μπαίνει και στο rocking με την οποία έσκασα αγκαλίτσα την Δευτέρα στο TEXAS. Εσύ έχασες που δεν ήρθες βρωμοποδαρά…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην την σφιχταγγαλιάζεις μάστωρα, γιατί σε βλέπω να λαμπαδιάζεις με τόσο ρεύμα!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην την σφιχταγγαλιάζεις μάστωρα, γιατί σε βλέπω να λαμπαδιάζεις με τόσο ρεύμα!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Στην ηλικία μου mate χρειάζεται μια υποβοήθηση για να σηκωθεί

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Υes Θάνο…Πάσχω από κόμπλεξ αυτοπροβολής,και αυτοεπιβεβαίωσης 8O :? :lol: :lol:
Do youα…do youα…κατάπια μιά μπετούγια…Το μπόγια να με μαζεψει,γιατί μονο κάποιες άλλες θα κάνουν χαβαλέ δω χάμου…
Πότε θα τρίψουμε βαλβίδες και θα γυαλίσουμε χιτώνια…Fuel… :lol: :lol:
slekkas …tallica…Να διορθώσω…Πορτατίφ κομοδίνου παρακαλώ :roll:
Να δείτε τι σας έχω γιά μετά…
Φαντάσου να `ταν σκακιέρα το πάτωμα ,και να σουν το ΠΙΟΝΙ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
ΥΓΤο Χριστινάκι τώρα τινάζει ανθισμένες μυγδαλιές,και πέφτουν τα βατόμούρα κατάχαμα…
:lol: :lol: :lol:[/quote]

Φτάνει και για μας ή το πήρες όλο;

ου…ου…για όλη τη κομπανία…Αφιερώνω σε όλους τους ποζεράδες του φόρουμ
(AOR κλπ)…Tsao babies…χα…χα…χα…
Η ποζεριά πάει σύννεφο…ΓΟΥΣΤΑΡΩ…με τρέλλα και κορδέλλα…
Οξω οι δήθεν +νορμάλ

RAINBOW μη βάζεις φώτος από μπάζα!
Επίσης καταγγέλω τους γνωστούς-αγνώστους “προεδρικούς” της δήθεν “dream team” για… για ΟΛΑ! (XXL)

Γουστάρεις μια ροϊκή και ένα reprofile?

emena mou aresei i defteri…alla mipos exeis kati se antra, gia na goustaroume ki emeis oi gynaikes? e?e?e?e?e?
pao na synexiso to tinagma…tis mygdalias… :smiley:

Παίδες η παρέα σας είναι καταπληκτική…Οπως ήρθα σαν ανεμοστρόβιλος ,θα χρειαστεί να ξαναφύγω και να επεανεμφανίζομαι λόγω υποχρεώσεων…Θα τα λέμε,γιά να μη σας ξεβολαύω και απ` τις συνήθειες σας…
Χριστινάκι ,πλάκίτσα κάνω έτσι …Μη με παρεξιηγείς…Να είσαι πάντα χαβαλές όπως σε βρήκα…Σας αφιερώνω τη φώτο… Ελπίζω να μη σας αφήνω με πολλές απορίες…CU…
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…

Εγώ πάλι μια απορία του στυλ “γιατί σε μας” την έχω.

Γιατί είστε καταπληκτικοί και σας διαβάζω πολύ καιρό…όπως το ξέρουν αρκετά παιδιά από δω μεσα που μιλάμε και απάλλου...Θα μπορουσα να κάνω πολλά,και άλλα ΤΡΕΛΛΑ,άλλα είμαι στη πoιό MAD περιόδο της δουλειάς...Σκάω σε όλα τα γνωστά μαγαζιά,και θα ποστάρω γιά live Ελληνικά Groups ,που γίνεται πραγματικά πολύ αξιόλογη προσπάθεια...π.χ αύριο παίζουν οι delivers of rock....τρομεροί στο Lazy ,όπου θα σκάσουμε μεγάλη παρέα...Οποιος τους έχει δεί ξέρει... Επίαης έχει διοργανωθεί κοινό live αρχές Απρίλη,από groups των φόρουμ εδώ και του rockpages,....και θα τους στηρίξουμε,γιά να περάσουμε καλά....ΑΥΤΑ φίλοι I m going back to my roots…Οποιος έπαιζε stratego ,ήμουν πάντα δυναμιτιστής… :lol:

Kαλά είχα καταλάβει εγώ ότι είσαι νούναρος, γι’ αυτό άλλωστε έγραφα και τα καλύτερα για σένα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!! ΘΕΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ, ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΗ ΜΟΥ RAINBOW…

Θα σε δω το βραδυ στο Lazy… να μου κανεις γλύκιες!!!

:wink:

koukla einai…alla de se thelei… :smiley: …tha elega na tis gnoriso ego kati kala agoria, alla den exei tin anagki i kopela…alla kapou tin ksero ego tin kyria…!!!
allo ena deja vu…opos simera pou eida enan typo se mia etaireia, tou milisa, me iksere, ton iksera…alla apo pou??? eimai teleios kammeni!!!

koukla einai…alla de se thelei… [/quote]

Όντως εμένα καμία δεν με θέλει…

afou olo logia eisai…exeis ki ekeino to provlima…ksereis poio…stysis… :smiley: :smiley: :smiley:
i mipos den to exeis esy kai to exei kapoios allos???kammeni!!! :lol:

[size=1]deja vu[/size]

Δηλαδή την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν όλο λόγια; Οφείλεις να παραδεχτείς την αποτελεσματικότητα μου στο φιλοθεάμον κοινό… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ama exeis emena gia fili, mexri kai i mitera mou sou kathete…arkei na tin theleis esy!! :smiley:
telika den eisai esy me to provlima stysis…tora to thymithika… :lol: :lol: