Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Εγώ είμαι. Επίσης, αφήστε τις μαλακίες και βάλτε καμμιά φωτογραφία να πούμε

ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
Τώρα που τα λέμε μια χαρά τη βρίσκω τη μαμά σου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιάννη κολλητέ η dream team ποτέ δεν έχει τέτοιου είδους τεχνικά προβλήματα. Είναι παντός καιρού. Σας τα ΣΙΝΟΥΚ… Το μόνο που μπορεί να τα ρίξει είναι οι Αμερικάνοι…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

oxi den eisai esy… :smiley: :smiley: :smiley: na poume…alla ti?

oxi den eisai esy… :smiley: :smiley: :smiley: na poume…alla ti?[/quote]

Να πούμε ότι έχεις κάνει ζαβολιά στο avatar αριστερά… Έβαλες στο σώμα μου τη μάπα κάποιου άλλου. Υποννοείς ότι δεν έχω ωραίο πρόσωπο;

Ξαναμπλακ μέταλ ε.

hmmm…exeis poly oraio prosopo…ligo aspro omos se sxesi me to mavro soma sou…hahahahahhaha…kalos eisai, alla oxi gia mena…ego tha gino i gynaika tou kapela tou forum…(post gia telisva)
den ksero pos na vazo photo gi afto kai den exo valei akoma…

imageshack.us

κάνεις upload, και μετά βάζεις το direct link που σου δίνει εδώ πέρα. Ψήσου λέμε.

oxi re yianni…oimeeeeeeeeeeeeeeeeee…ti mousia einai afta agapi mou?oxiiiiiiiiiiiiiiiiiii… :cry:

Α νόμιζα ότι το προηγούμενο ποστ πήγαινε σε μένα και απογοητεύτηκα με τη δήλωση πως δεν κάνω για σένα και στενοχωρήθηκα και άναψα 3 τσιγάρα.

eeeeeee?psinomai alla den katalava tipota…

Μπες στο σάιτ αυτό και κάνε απλόουντ τη φωτογραφία σου. Ή στείλτη μου να την ανεβάσω εγώ.

oy…hmmmm…tora katalava…mporei diladi… 8O

Δε σας προλαβαίνω ρε παιδιά…τόσα που γράψατε και δεν έχω χρόνο γιά άλλο πόνο…Τώρα φάνηκε καλύτερα ο UnHoLyMaRtYr_…Υπόδειγμα μπλακ μεταλά με τα ούλα του…Οχι σαν κάτι μπουζουξίδες…
Βλέπω ότι οι μετρήσεις θεαματικότητας της ΑGΒ ,έχουν εκτιναχθέι στα ύψη…Good. :wink: Χριστινά όλα καλά…Εισαι τυχερή που έχεις τόση παρέα εδώ…τους dream team …Χαρά στη τύχη σου… :stuck_out_tongue:

Μπορείς να μου πεις τι έγραψα στους Lordi που μπαναρίστηκε, γιατί δεν θυμάμαι

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

o unholly aplos tha ithela na simioso oti einai poly kalyteros apo tin photo…otan eidika vgalei kai aftin tin periti facial trixofiia… :smiley: :smiley:
sorry alla den mou aresoun katholou ta mousia…ta theoro pigi vromias…mesa apo tis dikes mou fantasioseis…!

Ξέρεις το ανέκδοτο με τον ψύλλο της Μερκούρη και το μουστάκι του Χαραλαμπόπουλου…

must ανέκδοτο δεξιών τη δεκαετία του 80’s

den to exo akousei…mipos epeidi den eimai??? :smiley:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!! ΘΕΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ, ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΗ ΜΟΥ RAINBOW…
Θα σε δω το βραδυ στο Lazy… να μου κανεις γλύκιες!!! :wink:[/quote]
καλά μη τρέμουν τα χέρια σου όταν γράφεις…καλά σε δουλεύουν στο Rock HArd…Ride free…χι…χι…χι…
Τέλη θα φάω ban…αν το πώ…Πάντως διαβάζεις βουλωμένο γράμμα…βρε παιδί μου…εσύ και μερικοι΄dream team :wink:
Χριστίν γούστα είναι αυτά…
Αυτ’ο το μαγιώ είναι της νέας κολεξιόν Dimmi Borgi…Ειναι γιά μέταλ καλοκαιρινες καταστάσεις και θα θερμόμετρα κτυπούν 49 +9 …και ΣΕΙΣΜΟΥΣ 19 Ριχτέρ,σε ηφαιστιογενείς δαντελωτές ,απόμερες παραλίες…χα…χα…Δεν ειναι γιά AOR καταστάσεις και soft ακούσματα …Σειρηνάκη…που ακούς και Ελληνικά hitakia
Πρέπει α φύγω…Cu soon…Goodnoght…
H μέρα φεύγει…Το πάρτυ αρχίζει,

i wish i knew what i was doing…hahahahhaha

κούκλες chilli…Το πέτυχες το σύστημα…Εισαι δικαίως the most hot in forum…και καλή κοπέλλα…Καλή μέρα…cu