Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

olous mazi i enan enan…???

Βρε πως ομορφήνανε έτσι τα αγοράκια του forum τελευταία?

[size=1]Λες να μ’έπιασε κι εμένα η άνοιξη τελικά?[/size]

Eσένα μαλλον σε εχει παισει το χορταρακι … :roll: :roll: :roll:

Χορταράκι? Ποιό χορταράκι? Μου διαφεύγει κάτι? :roll:

Εισαι κονεζα ??? η μηπως την κανεις ??? Εγω ενα χορταρακι ξερω …εσυ μαλλον ξερεις περισοοτερα. ε?

Εισαι κονεζα ??? η μηπως την κανεις ??? Εγω ενα χορταρακι ξερω …εσυ μαλλον ξερεις περισοοτερα. ε?[/quote]

Ώπα… Νανσούκα μήπως είσαι Παναθηναϊκός;

1. Δεν ξέρω τι είναι η κονέζα, αλλά δεν είμαι
  2. Ούτε Παναθηναϊκός είμαι, αλλά τι σχέση έχει αυτό? ΑΕΚ είμαι btw

Σ’εχει πιασει οντως η ανοιξη Νανσουλα, αλλα δεν ειναι κακο! Κουραγιο, ερχεται το καλοκαιρι… :smiley:

ante na erthei afto to kalokairi…exo trela sxedia gi apoplanisi ypsilovathmou stelexous stous franz ferdinand kai roditiko trialarilaro opos kathe xrono…afou prota tha exo gyrisei tin ellada gia ton gerolyko pou agapo ki elpizo oti tha katafero na pao kai stin gayland gia psonia kai fish n chips…na zisei i epanastasi, pou exo ksekinisei mesa mou gia na efxaristiso ton allo mou eafto…

Λες βρε Σοφάκι? Χμου! Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πάντως (κάνω την κονέζα!)

Χριστινάκι, μετά τα προχθεσινά, έχω πειστεί ότι το καλοκαίρι θα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό! Ακόμα βέβαια προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ, αλλά είμαι σε καλό δρόμο!

Και πού’σαι, κάπου έγραψες για την γενιά μας και για τα 20χρονα: Το summer fun θέλει νιάτα και αντοχές, κι εμείς δεν συμβαδίζουμε με την γενιά μας! Ρίχτο στα μικρά να δουν λίγο οι πατούσες σου ταβάνι όπως λέει και μια φίλη μου!

Βλέπω η ξεκούραση,η Κοντολίζα Ράις και η ΑΝΟΙΞΗ,έχουν υποβοηθήσει τις κοπέλλιές του φόρουμ ,και τα πόστ σας αποτυπώνουν μιά ερωτικοποητικοεπιθετική διάθεση,…Έτσι πρέπει ,γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή ,γιά να είναι ΜΙΖΕΡΗ…
Death to misery και στους μίζερους μαζί…Hail the bloody summer…
Κατσε να ξεμπλπεξω από δουλειές και στο blog ,θα αρχίσουν οι πιό ΡΟΚ ιστορίες γιά αγρίους σε συνεχεια, όταν στην Ιο σφάζαν κατσίκια και αρνιά,οι skin-head και τα πανκιά…χα…χα

E βεβαια, συμφνωνω !!! Αν δεν εχεις να δωσεις κατι αλλο , διοτι δεν το εχεις, τι προτιμοτερο απο το να βλεπεις τα ταβανια. Αν και κατα την ταπεινη μυ αποψη να προτιμας την υπαιθρο γιατι μπορει να μιλησεις και να πεσουν ντουβαρια.

:lol: :lol: :lol: :lol: Θεός ο ΑΝτρέας …Πάντα εύστοχος και καυστικός…σα θειική ποτάσα,…καίει τα πάντα στο διάβα του… :lol: :lol:

hmmm…den einai kako na pidietai kaneis indoor alla kai outdoor, an ki ego protimo to deftero…tora an miliso, mporei na pesoun ta tavania, an omos ourliakso, tha pesei olokliri polykatoikia…afto den eksartatai mono apo mena…akoma perimeno na me ekpliksi kapoios…!!!

Πω πω πω κάνατε φιλοσοφία το πήδημα… Δηλαδή πήδημα με το στόμα… ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
Κοριτσάκια μικρά και μεγάλα, στο πήδημα δεν υπάρχουν συνταγές… Είναι πως θα την βρεις με κάποιον είτε αυτός είναι μεγάλος, είτε μικρός, είτε έχει βοιδόπουτσα, είτε είναι “τσιπίτας”…
Συμπέρασμα, πληρώστε μα να σας κάτσω για να δείτε τη χαρά από κάτω σας…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δηλαδή αφιλοκερδώς δεν μας κάθεσαι;

Εσύ εξαιρείσαι μωρό μου

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ase re teli… ante na ta peis afta se kana 20xrono… :smiley:
tha ertheis esy na mou peis pos tha pidiemai…sta 30 mou ksero poly kala…se prolave o tarik…kai o jamal…kai o james…kai polloi alloi… :smiley:

__Xαχαχα… Βρε Τέλη, Βρε Τέλη!! :smiley:

__Με τις έμπειρες το παίζεις αλλιώς… :wink: Πας για το “το σχολιαρόπαιδο και η δασκάλα”. Κinky!! :lol: 8)

__Είμαι νέος, “ικανός” και με αντοχές. Θέλεις να μου μάθεις; Αν και μαθαίνω γρήγορα, δεν έχω πρόβλημα να τα επαναλαμβάνω όλη νύχτα και όλη μέρα, ώστε να τα εμπεδώσω και να βελτιώνομαι συνεχώς…