Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Γιατί ο καλός μου φίλος ο Βασίλης ‘‘Shadowcaster’’ τηρεί το “επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως”…

Μωρό μου οι ώριμες πέφτουν πολύ πιο εύκολα…

Σας φρούτα

eidika stin periptosi sou teli mou, exo trantaxta paradeigmata, gia to antitheto… :smiley: :smiley:
sorry kiolas…alla mallon ksexnas efkola… :smiley: :smiley:

Μάλλον εσύ θυμάσαι ότι σε συμφέρει μωρό μου

nai…ego to thymamai giati me symferei…esy ksexnas efkola… :lol:

Εγώ τα θυμάμαι όλα. Απλά οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα…

hahahahaha…you don t remember, i ll never forget… eisai to eidolo mou, teleia kai pavla… :lol: :lol: :lol:

Και το τραγούδι γαμεί κι εσύ επίσης… Είσαι κάτι παραπάνω από το είδωλο μου… Αν συνυπολογίσω ότι είσαι και γυναίκα… Συγχαρητήρια κορίτσι μου…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Eμεις ειχαμε αφησει κατι να περιμενει … :wink:

Eμεις ειχαμε αφησει κατι να περιμενει … :wink:[/quote]

Τι ακριβώς είχαμε αφήσει να περιμένει γλυκέ μου;Να το ολοκληρώσουμε αν είναι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Eλα μωρε … κατι για ζηλιες κλπ κλπ , το mailακι μου το εχω κοτσαρει κανε ενα send την φωτο σου να σε πω αν πρεπει να ζηλευω η οχι … αλλωστε δεν εχεις την περιεργεια να μαθεις ??? :roll:

Είμαι λίγο περίεργο άτομο οπότε κάτι θα κάνω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και καλα θα κανεις … :stuck_out_tongue: :wink:

Και καλα θα κανεις … :stuck_out_tongue: :wink:[/quote]

Eεεεεεεεεεεπ

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί…

Illusion πρέπει να διαλέξεις

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στανδαρτ , θα διαλεξει τον μυθο (απο αλλο τοπικ ειναι αυτο) , αν βεβαια της κοπελλας της αρεσουν οι σαλατες θα διαλεξει τον μαναβη , αλλα απο οτι την εχω κοψει τις αρεσουν οι μυθοι … οπως εγω … :lol: :stuck_out_tongue:

sigoura symfono oti stous dyo, tritos de xorei…alla edo milame, gia kopadi olokliro kai epanadiatypono tin frasi se morfi erotisis,os eksis…: stous eksi, evdomos xorei? :lol: :lol:
tora antrea moy, o mythos mporei na einai kai moufa…eno o manavis otan peinaseis olo kai kapoio zarzavatiko tha se servirei…ektos an theleis na allakseis apo mythos se thrylos kai na kaneis tin diafora… :lol: :lol:

Στανδαρτ , θα διαλεξει τον μυθο (απο αλλο τοπικ ειναι αυτο) , αν βεβαια της κοπελλας της αρεσουν οι σαλατες θα διαλεξει τον μαναβη , αλλα απο οτι την εχω κοψει τις αρεσουν οι μυθοι … οπως εγω … :lol: :P[/quote]

Είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχό σου στήθος τρυφερούλη μου

Δεν γίνεται να ξεκινήσω με μια σαλάτα για ορεκτικό και να συνεχίσω μετά με έναν μύθο;Αν και πρέπει μάλλον να βρω κι άλλο ένα άτομο μετά για την χώνεψη…Πέρα από την πλάκα επειδή η απόφαση είναι δύσκολη δεν μπορώ να διαλλέξω απλά και πολιτισμένα και τους 2; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχό σου στήθος τρυφερούλη μου

κανονισε να σου κατσω στο λαιμο , πατζαρουλη μου !!!

sigoura symfono oti stous dyo, tritos de xorei…alla edo milame, gia kopadi olokliro kai epanadiatypono tin frasi se morfi erotisis,os eksis…: stous eksi, evdomos xorei?

Στανδαρτ λεμε !!! Ολοι οι καλοι χωρανε

χαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!