Γιατί ο καλός μου φίλος ο Βασίλης ‘‘Shadowcaster’’ τηρεί το “επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως”…
Μωρό μου οι ώριμες πέφτουν πολύ πιο εύκολα…
Σας φρούτα
eidika stin periptosi sou teli mou, exo trantaxta paradeigmata, gia to antitheto…
sorry kiolas…alla mallon ksexnas efkola…
Μάλλον εσύ θυμάσαι ότι σε συμφέρει μωρό μου
nai…ego to thymamai giati me symferei…esy ksexnas efkola… :lol:
Εγώ τα θυμάμαι όλα. Απλά οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα…
hahahahaha…you don t remember, i ll never forget… eisai to eidolo mou, teleia kai pavla… :lol: :lol: :lol:
Και το τραγούδι γαμεί κι εσύ επίσης… Είσαι κάτι παραπάνω από το είδωλο μου… Αν συνυπολογίσω ότι είσαι και γυναίκα… Συγχαρητήρια κορίτσι μου…
Eμεις ειχαμε αφησει κατι να περιμενει …
Eμεις ειχαμε αφησει κατι να περιμενει … [/quote]
Τι ακριβώς είχαμε αφήσει να περιμένει γλυκέ μου;Να το ολοκληρώσουμε αν είναι…
Eλα μωρε … κατι για ζηλιες κλπ κλπ , το mailακι μου το εχω κοτσαρει κανε ενα send την φωτο σου να σε πω αν πρεπει να ζηλευω η οχι … αλλωστε δεν εχεις την περιεργεια να μαθεις ??? :roll:
Είμαι λίγο περίεργο άτομο οπότε κάτι θα κάνω…
Και καλα θα κανεις …
Και καλα θα κανεις … [/quote]
Eεεεεεεεεεεπ
Στους δύο τρίτος δεν χωρεί…
Illusion πρέπει να διαλέξεις
Στανδαρτ , θα διαλεξει τον μυθο (απο αλλο τοπικ ειναι αυτο) , αν βεβαια της κοπελλας της αρεσουν οι σαλατες θα διαλεξει τον μαναβη , αλλα απο οτι την εχω κοψει τις αρεσουν οι μυθοι … οπως εγω … :lol:
sigoura symfono oti stous dyo, tritos de xorei…alla edo milame, gia kopadi olokliro kai epanadiatypono tin frasi se morfi erotisis,os eksis…: stous eksi, evdomos xorei? :lol: :lol:
tora antrea moy, o mythos mporei na einai kai moufa…eno o manavis otan peinaseis olo kai kapoio zarzavatiko tha se servirei…ektos an theleis na allakseis apo mythos se thrylos kai na kaneis tin diafora… :lol: :lol:
Στανδαρτ , θα διαλεξει τον μυθο (απο αλλο τοπικ ειναι αυτο) , αν βεβαια της κοπελλας της αρεσουν οι σαλατες θα διαλεξει τον μαναβη , αλλα απο οτι την εχω κοψει τις αρεσουν οι μυθοι … οπως εγω … :lol: :P[/quote]
Είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχό σου στήθος τρυφερούλη μου
Δεν γίνεται να ξεκινήσω με μια σαλάτα για ορεκτικό και να συνεχίσω μετά με έναν μύθο;Αν και πρέπει μάλλον να βρω κι άλλο ένα άτομο μετά για την χώνεψη…Πέρα από την πλάκα επειδή η απόφαση είναι δύσκολη δεν μπορώ να διαλλέξω απλά και πολιτισμένα και τους 2;
Είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχό σου στήθος τρυφερούλη μου
κανονισε να σου κατσω στο λαιμο , πατζαρουλη μου !!!
sigoura symfono oti stous dyo, tritos de xorei…alla edo milame, gia kopadi olokliro kai epanadiatypono tin frasi se morfi erotisis,os eksis…: stous eksi, evdomos xorei?
Στανδαρτ λεμε !!! Ολοι οι καλοι χωρανε
χαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!