Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

ΟΧΙ εγώ είμαι μονοφαγάς

ΟΧΙ εγώ είμαι μονοφαγάς[/quote]

eidika esy…hahahahahahahahaha

Μπορώ να πάρω την βοήθεια του κοινού και να ζητήσω την γνώμη της chk_chillin που σίγουρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία από μένα και απ’ότι φαίνεται σας γνωρίζει και κομματάκι καλύτερα;

kai tora ftyste aima… :twisted: :twisted: :twisted:
loipon, glykia moy neara, ego tha sou proteina na pas parakato…einai dynaton ena mpoumpouki san esena, na amfitalantevetai gia to an tha dialeksei ton gero apo ton…gero? :smiley: :smiley:
emeis oi gries to exoume vgalei to symperasma…pos oi 40rides ison me dyo 20rides… opote giati na exeis mono enan? :smiley:

ΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ Θεά. Τώρα να σε δω μάτια μου

Me eides??? hahahahahahahaha… :smiley: :smiley:

A καλα περιμενεις απο την Χριστινα να πει καλο λογο ? Αφου ρε Τελη μας θελει για την παρτη της . Εσενα για τα λεφτα του και εμενα για τα αλλα χαρισματα μου …

Η Θεά μίλησε.Και σκέφτομαι εγώ τώρα το αθώο και μικρό κοριτσάκι…Μήπως αντί να διαλλέξω ανάμεσα στον…γέρο και στον…γέρο, να διαλλέξω την έμπειρη Θεά να βγούμε για τίποτα γκομενάκια;

Τσιμπούκια με δόσεις ο Θεοδόσης… Αυτές τις πίπες ποιος σε έμαθε να τις λες αγάπη μου…; Δεν ήρθαμε από τα γκράβαρα… Έχουμε κάνει και 20αρηδες και 35αρηδες… Άλλη κα…λα το δεύτερο, πως να το κάνουμε…
Όχι επειδή είμαι μπροστά, αλλά Illusion γκυκειά μου έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο άριστους γνώστες του είδους. Και με τους δύο θα περάσεις υπέροχα. Απλά βρίσκεσαι στην άσχημη θέση να πρέπει να διαλέξεις τον έναν…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ατύχησες… Θα στα φάει όλα… Είναι μονοφαγού

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μα αποφάσησε γλυκέ μου…εσύ είσαι μονοφαγάς ή η χριστίνα;Κι άλλωστε τα γκομενάκια είναι πολλά…δεν μπορεί κάτι θα μείνει και για μένα.

πφφφφ … εκλασε θελεις να πεις … :roll:

teli agapi mou…poly maxitiko se vrisko…erotevmenos eisai??? i mipos leo pali pipes???
an theleis akouse me, fili mou… ego vgaino kai pernao kala.gia tin party moy pote den kratao tipota kai voithao tous filous mou kai tis files mou na pernoun kala… i apofasi einai diki sou… ego den exo tipote allo na po… exeis ton mytho kai ton manavi…dialekse… :smiley:

teli agapi mou…poly maxitiko se vrisko…erotevmenos eisai??? i mipos leo pali pipes??? [/quote]

Ερωτευμένος είμαι συνεχώς και αδιαλλείπτως με την πάρτη μου… Όσο για τα γκομενάκια περί ορέξεως και η κολοκυθόπιτα… Μπορώ να έρθω και εγώ…; Σίγουρα με μένα δίπλα θα ρίξετε περισσότερα…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

illusion glykia moy den nomizo na theleis dipla sou, ton narkiso, pou niazetai mono gia tin parti tou…!!!
mporeis na ertheis mazi… na kratas to fanari… :lol: :lol:

χαχαχαχαχα καλά σας έχει κάνει αλειφή η chk_chillin…και φυσικά μετά από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε δεν μου μένει άλλη επιλογή παρά να ψηφίσω γκομενάκια…είστε και οι δύο γλυκύτατοι αναμφίβολα αλλά…η ζυγαριά έγειρε προς τα γκομενάκια :oops:

…δηλαδη εμενα εννοεις τωρα αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα … :roll:

evge neara gia tin apofasi sou… na sou efxitho KALI OREKSI… :lol: opos vlepo de tha xreiastei orektiko, alla mallon xoneftiko… :lol:
kai kanonise opote thes na vgoume… :smiley:

ως γκομενάκι εννοείς;

και επειδή στην βράση κολλάει το σίδερο 3μερο έρχεται γλυκειά μου chk_chillin θα κανονίσουμε οπωσδήποτε κάτι…

πφφφφφφφ … ως μυθικο γκομενακι εννοεις … μη λεμε οτι θεμε … !!!