Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

kana koritsi de 8a vgalei th mapa tou?

:twisted:

Εμένα να ρωτάς που έχει πάρει και πόζα σε photo του κινητού μου! Μέχρι και φόντο ήθελε να τη βάλω…Το ψώνιο! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εμένα να ρωτάς που έχει πάρει και πόζα σε photo του κινητού μου! Μέχρι και φόντο ήθελε να τη βάλω…Το ψώνιο! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Εσύ γλυκειά μου γιατί δεν ποστάρεις φωτό σου;

Δε μ’αφήνει ο Ανχόλης… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χωρίς διαπραγματεύσεις λέμε.

Είδες Τέλη?? Ούτε παρακάλια ακούει,ούτε τίποτα! Γι’αυτό σου λέω! Τώρα που λείπει κανονίστε με τον Αντρέα και τους λοιπούς γνωστούς -και μη εξαιρεταίους για κανά καφέ μπας και δείτε τη φάτσα μου και ποτέ! :stuck_out_tongue:

Κοίταξε με τον Unholy έχουμε τρία κοινά χαρακτηριστικά… Είμαστε γαύροι, είμαστε Paradise Lost fan και βέβαια πάνω απ’ όλα είμαστε πολύ όμορφοι… Και ως εκ τούτου εγώ δεν προδίδω τους φίλους μου…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Λοιπόν πότε θα το κανονίσουμε αυτό το καφεδάκι που λέγαμε;

Μη με βάλεις να ψάξω και για άλλα κοινά, αν κρίνω απ’αυτά που ανέφερες… (ανίδεοι από μπάλα, κλαψιάρηδες και ψώνια!) δε σε συμφέρει!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Ωστόσο εγώ για τον καφέ σοβαρά μιλούσα! Και να σου πω, δε θα το διαπραγματευτούμε κι αυτό! Το ΚΤΕΛ είναι ένα μεγάλο λεωφορείο με πολλά καθίσματα, το φοιτητικό Πάτρα-Αθήνα έχει 10.40, ώρα καλή στην πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ki ego ta xo ayta ta xarakthristika 8)

Egw den exw kanena apo ta parapanw xarakthristika. Alla uparxei kati pou me sundeei me ton unholy… eimai orkismenos ex8ros tou!! :twisted:

P.S.: kourou giati se enoxlei h upografh ths Hell-en ? mia ekfrash h leksh pou akous se ka8e nhpiagwgeio ths xwras, enoxlei se ena tetoio forum ? be rational

Άμα αλλάξει τη λέξη “γαμημένος” δε θα υπάρχει πρόβλημα. Δε χρειάζεται να δίνουμε εξηγήσεις και γι’ αυτά…

εσυ δεν θα βαλεις τη δικη σου???

Χρονια Πολλα σε ολους και σε ολες σας!!!

Παιδί για σπίτι λέμε.

Φραπεδια φτιαχνεις η τριβεις τυρι??? :lol: :wink:

Πιάτα πλένω ρε φίλος :frowning:

Μπράβο Γιαννάκη μου!
Να δω εγω ποιο τυχερό κορίτσι θα σε παρει!? :wink: :stuck_out_tongue:

απ’οτι εχει ειπωθει καπου αλλου ο Telisvas

Ανήκω στο λαό μου. Σφαχτείτε =p

εσυ δεν θα βαλεις τη δικη σου???

Χρονια Πολλα σε ολους και σε ολες σας!!![/quote]

molis mou danisei enas filos mou to kalwdio pou na syndeei kinhto-pc 8a th valw!

Περιμένουμε με ανυπομονησία ironboy-7- :wink: