Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ DELETE:

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ” (ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ):

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΘΡΙΛΛΕΡ “ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ APOCALYPTICA”:

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ CARREFOUR (ΨΩΝΙΟ):

__Εδώ παρακαλώ να σημειωθεί ότι ο Βασίλης μικροδείχνει και πως έκτοτε έχει μεγαλώσει (είναι λίγο παλιές οι φωτογραφίες). Ναι. Εγινε πλέον “ομορφάντρας” -τώρα είναι έτσι:

Ε προσκυνάω. Άρχοντας. ΓΙατί έβαλες τόσο να βάλεις φωτό σου ρε; :stuck_out_tongue:

Ο ΤΕΛΗΣ…

…ΚΑΙ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΗΣ

ΥΓ… Ο ΠΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ… Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ… ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…

Ο Βασίλης έχει χιούμορ
Ο Βασίλης έχει ποστάρει πολύ ωραίες φωτο
Ο Βασίλης φαίνεται πολύ συμπαθητικό παιδί
Ο Βασίλης ήταν ομορφάντρας πιο παλιά, τώρα χάλασε

Θέλω να κάνω τα παιδιά του Βασίλη.

Kαλά ρε φίλε, έχω καταμετρήσει από απο δέκα των οποίων θέλεις να κυοφορήσεις τα παιδιά… Ρε, επίδομα πολύτεκνου δεν παίρνεις με αέρα μπανά… Χρειάζονται αποδείξεις… Ως τώρα δεν έχουμε δει τίποτα… Βασίλη πρόσεχε, δεν θα σου είναι πιστός… Κατά βάθος γουστάρει τον Ανδρέα… ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ

Ο Shadowcaster είναι πιο ωραίος όμως ε. :oops:

Σόρυ Αντρέα και λοιποί.

Απ’ τον Ανδρέα είναι πιο ωραίος, όπως κι να ήταν… :twisted: :twisted: :twisted:

:oops:

__Να κάτι τέτοια μου λέτε και με πιάνουν οι ντροπές μου! :stuck_out_tongue:

__Αργησα να ποστάρω fotos γιατί έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τις ανεβάσω πρώτα στο internet!! Εϊχα μερικές στον υπολογιστή, αλλά δεν υπήρχαν σε κάποια διεύθυνση για να τις κάνω post! :roll:

__Ti! Αλήθεια Τέλη; Βρε, τα ίδια λες σε όλους; Τέλως πάντων, επειδή θα πάρουν τα παιδιά μου καλά γονίδια (τώρα θέλω και τα λέω αυτά; ) και επειδή σε είδα νοικοκύρη (εγώ θα σιδερώνω, εσύ θα πλένεις -τι ευτυχισμένο ζευγάρι α είμαστε εμείς;!!), δηλώνω ευθαρσώς, Unholy, για έναν λόγο μόνο ζω, μαζί σου σε εκκλησιά να μπω!! :stuck_out_tongue: :smiley:

__Αzza, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :oops: Τι πρέπει να κάνω για γίνω ξανά ομορφάντρας;

Χαχαχα! Να σκίζει τους κόφτες το μοτέρ λέμε…

Σε λίγες μέρες θα μαι έτοιμος.Έχω την φωτογραφία αλλά είμαι στην διαδικασία

Κι εγώ σε καμιά σαρανταριά μέρες θα ανεβάσω μία φωτογραφία, για την οποία θα με κοροϊδεύετε όλοι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

giati pws einai??? :lol:

giati pws einai??? :lol:[/quote]

Σε κανα μηνα και κατι μερες παντρευεται … :o

giati pws einai??? :lol:[/quote]

Σε κανα μηνα και κατι μερες παντρευεται … :o[/quote]

oooo kai tou xronou!!!

opa la8os eyxh!! :oops:

vion an8osparton! :smiley:

ironboy-7- please απέφευγε τα μεγάλα κενά.

elhf8ei!

Ελπίζω να μην την έχω ξαναποστάρει. Βαριέμαι να ψάχνω.

POS METAMORFOTHIKES SE PUPPY?!?!?!?!?!? 8O 8O 8O 8O 8O

Oraia pantos, tora tha exoume kai ena skilaki sthn pare mas, axou, to Aniero Skilaki… Unholy Puppy, yeeeeeeeeah :twisted:

Leo na balo sto topic kamia nea photo mou alla de ksero se ti styl na nai… me thelete thimomeno ala early Metallica, depressed ala Paradise Lost, sataniarh ala Cradle Of Filth (POLY diskolo ayto, afiste to :stuck_out_tongue: ) h normal? :stuck_out_tongue: H kati allo? :smiley:

Γυμνο!!!