Γειά σε όλους!

Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum!
Ανακάλυψα πρόσφατα το rocking.gr και μου κίνησε το ενδιαφέρον οπότε είπα να γραφτώ στο forum. Είμαι 26 χρονών και μένω στον Πειραιά. Τα γούστα μου στη μουσική περιλαμβάνουν οτιδήποτε είναι βρώμικο και heavy.Κατά συνέπεια έχω μια έφεση στο doom/stoner, στο μοτορχεντικό ροκ και στην παλιομοδίτικη space-ψυχεδέλεια. Ψάχνω όμως πολύ και thrash/death/black ακούσματα. Μεγαλύτερο κόλλημά μου είναι οι Black Sabbath. Θεωρώ οτι οι 6 πρώτοι τους δίσκοι είναι μακράν ό,τι καλύτερο εχει δημιουργήσει ανθρώπινος εγκέφαλος…ετσι στεγνά. Από κει και πέρα γουστάρω κάργα Kyuss, Electric Wizard, Monster Magnet, Cathedral, Hellacopters, Hawkwind, Motorhead, Slayer, Carcass, Darkthrone…κλπ…κλπ…κλπ…
Anyway…καλώς σας βρήκα όλους και θα τα λέμε στο forum.

Καλως ηρθες και καλα ποστ.
Monster Magnet και τα μυαλα στα καγκελα…

Kαλως ηρθες απο αυτα που μου περιεγραψες σε βρισκω οτι εισαι οτι οτι πρεπι για το foroum

Καλώς ήρθες!
Ωραία τα γούστα σου, ελπίζω όντας Πειραιώτης να είσαι και Ολυμπιακός, όπως η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα 8)

εεε τι συμπεριφορα και εκβιασμοι ειναι αυτοι απο τον μοδ ακομα δεν μπηκε το παλικαρι…!!!

αυριο στον ανακριτη…!!!:!:

Χεχε…εννοείται οτι είμαι γαύρος αλλά έχω ξενερώσει, έπρεπε να φάει κάνα μπαλάκι σήμερα η Chelsey. Έφαγα και ψοφόκρυο στο Πασαλιμάνι για να δω τον αγώνα, άδικος κόπος.

καλως την!!!
ετσι ετσι motorhead και black sabbath…
οσο για το γαυρος… ουδενα σχολιο(βαριεμαι αυτοστιγμη)

Γειά σου!!
Ωραία γούστα έχεις!!!
SABBATH ΡΕΕΕ!!!