Η μαχη των τιτανων Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πήγα για μπάλα χθες! Σας έχω όλους ρε! Ρούπι δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Α και όποιος κοιμάται και ξεχαστεί να έρθει στον αγώνα τρώει μπαν ε.

παιδια πηρα και το μεγαλο δεν υπαρχει…υπαρχει μονο το μικρο 6 κ 30 και 8 κ 30…

8:30 να κλείσουμε γιατί στα προηγούμενα ποστ κάποιος ανέφερε για μετά τις 7. Εμένα πάντως με βολεύει.

demon_cleaner
keyser
koke87
ifrit
rock
karvou
Unholy
ChrisP
Cozy
rasputin
that’s why
tolkki

Είμαστε 12. Κλείνουμε για 8 30 το μικρό, κλείνουν και οι συμμετοχές και πάμε :stuck_out_tongue:

Αν έρθουν όλοι αυτοί είμαστε μια χαρά και από άποψη αλλαγών. Οπότε κλείνουμε;

Ναι το σημειώνω στην ατζένταμ

το κλεισα για παρασκευη 18
8 κ 30 το μικρο…να μαστε το αργοτερο 8 κ15 στο σταθμο η οποιος θελει κατευθειαν…

Ρε γαμώτο μην το καθυστερείτε.

Πείτε 8 στον ηλεκτρικό. Και να φτάσουμε ένα τέταρτο νωρίτερα δν χάνετε κ ο κόσμος.

Σιγά μην έρθουν όλοι 8 15 νταν

Εγω λεω να κλεισουμε το 5Χ5 στις 8.30 να το χουμε καβατζωμενο και να κοιταξουμε μηπως βρουμε καποιο 7Χ7 που να μας βολευει…

Κάτσε να βρούμε πρώτα 14 άτομα στάνταρ.

δεν νομιζω να ναι προβλημα να βρουμε 14…το θεμα ειναι να βρουμε 7Χ7 κοντα σε ενα σταθμο να μπορουν ολοι…

Η το 7χ7 του Περισσού άλλη μέρα

Πρεπει να χει στον Ταυρο, αλλα δεν εχω ιδεα απο τηλεφωνα.

Παιδιά εγώ πάω και παίζω συχνά στου Καραπιάλη (5’-10’ από το μετρό στο Χαλάνδρι). Έχει 7χ7 και είναι γαμώ. Πείτε μου να κλείσω αν είναι και σήμερα ακόμα.

εγω μεσα αρκει να μπορουν κ οι αλλοι…

αν και το μετανιώνω ήδη που το λέω (γιατί τα γηπεδάκια του Καραπιάλη είναι δίπλα μου και θα πήγαινα με τα πόδια αν ήταν), αλλά παλιότερα είχαμε κανονίσει ξανά μπάλα rocking εκεί πέρα και οι μισοί από όσους είχαν πάει με αυτοκίνητο είχαν χαθεί. Επιπλέον δεν βολεύουν τα β.π. όσους μένουν Νότια ή Πειραιά γιατί θα τους πάρει μία ώρα να φτάσουν.

Στου Παθιακάκη η απόσταση μοιράζεται για όλους μας. Κλείστε το 6Χ6 και αν τυχόν κάποιος ξέρει κάποιο άλλο 7Χ7 στην περιοχή, τότε το βλέπουμε.

Μη σας νοιάζει για το λίγο τρέξιμο στο 6Χ6. Όσοι είναι στην ομάδα μου θα τρέχουν αναγκαστικά για να μη φαίνεται το ότι δεν τρέχω εγώ :stuck_out_tongue:

Εγω ειμαι μεσα αλλα οχι χαλανδρι ρε παιδια…ταξιδι ειναι…

Σημερα εχουμε και τιτανομαχια εδω στη Σαλονικη.Επιλεκτοι Θεριον - Επιλεκτοι Σκουρτζοφ.Θα γινει σφαγη.

All pou-star game δηλαδη :stuck_out_tongue:

Σκουρτζοφ σε ειπε πουσταρ.