Η μαχη των τιτανων Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Όχι, εσύ είσαι ο πούστης εδώ μέσα.

Hail!!!:metal:

Μολις σημερα εμαθα πως απο Παρασκευη 18 του μηνος μεχρι και Μ.Τεταρτη 23 θα ειμαι εξω με εορταστικη αδεια, οποτε θεωρητικα μπορω να ερθω και γω…
Λεω θεωρητικα γιατι βλεπω οτι μαλλον εχετε κλεισει και εχετε μαζευτει. Anyway, αν ακυρωσει κανεις ή αν αποφασισετε να το κανετε 7χ7 καπου εδω θα ειμαι. Με το μερος δεν εχω προβλημα, ας ειναι οπου θελετε.

Cheers!!:smiley: :drunk: :smiley:

Και 3Χ3 να παίξουμε, όλοι θα έρθετε και θα παίξουμε με αλλαγές! Μην αγχώνεστε!

Είσαι ήδη δηλωμένος για τον αγώνα (άσε που και 20 να δηλώσουν συμμετοχή τη μέρα του αγώνα κάμποσοι θα ακυρώσουν:p)

Εννοειται μεσα και ο Thorgal!!

κανενασ 7χ7???

count me out

Η λιστα μεχρι στιγμης:

demon_cleaner
keyser
koke87
ifrit
rock
karvou
Unholy
ChrisP
Cozy
rasputin
tolkki
Thorgal

Είμαστε 12. Και έτσι μπορούμε να παίξουμε μια χαρα σε γήπεδο 7χ7. Απλά θα τρέχουμε λίγο παραπάνω και θα πέσουν και οι πατσάδες…:smiley:

Αποφασίστε μέρος και όλο και κάτι γίνετε

Τελικα για που εχετε κλεισει και ποτε?Αν ειναι να μπω και γω

εγω εχω κλεισει για την παρασκευη στον περισσο αλλα μαλλον θελουμε 7Χ7…

τη λυση του χαλανδριου που πε ο Keyser την απορριπτουμε??

ναι παιδιά, εκ πείρας τα γηπεδάκια του Καραπιάλη (όσο ωραία και αν είναι) δε βολεύουν για τέτοιου είδους συναντήσεις. Σίγουρα κάποιοι θα χαθούν ή θα αργήσουν και θα παίζουμε τη μισή ώρα με λιγότερους παίκτες. Καλύτερα Περισσό.

Cozy is out (κατά 90% λόγω τραυματισμού)

μούφα μου μυρίζει.
μάλλον φοβάται τον έλεγχο αντιντόπιν:-k

τι ντόπινγκ μωρέ? Με τόση μπυρα που πίνει ο Cozy δεν προλαβαίνει τίποτα να μείνει στο αίμα του:p

καλά,μην πας να τον βγάλεις και rocker τώρα,πίνει μπύρα,είναι σε μπάντα ξέρω γω:lol: :lol: :lol:

Στην εξέδρα θα σε έχουμε ρε συ?

άμα θέλω!!!

Φλώρος. Φοβάται μη λερωθούν τα παπουτσάκια του.

Για Περισσό μέσα.

Στο επόμενο (α)μπαλομίτινγκ μας βλέπω 11 Χ 11… :smiley: