ε ας έρθουν και όσοι δεν θέλουν να παίξουν για κερδκίδα.να τυπώσουμε και μπλουζάκια,ομάδες και καλά.
iron maiden vs metallica
εντάξει σταματάω…
ε ας έρθουν και όσοι δεν θέλουν να παίξουν για κερδκίδα.να τυπώσουμε και μπλουζάκια,ομάδες και καλά.
iron maiden vs metallica
εντάξει σταματάω…
Απαιτώ και τσιρλίντερς. Αλλιώς ακυρώνεται. [-X
τι τσιρλίντερς ? φέρτε καναν επόπτη γιατί αλλιώς το βλέπω να μπένουν πολλά γκολ από θέση οφσαιντ.να είναι 50-50 η διαιτησία ε ?
Σιγά μωρέ 5χ5 θα παίξουμε, τι να τον κάνουμε το διαιτητή?
Όχι τίποτε άλλο, να γλυτώσω και το λάδωμα…
ε δεν γίνονται τσαπατσουλιές,ή το οργανώνεις το ματσάκι ή όχι…
προτείνω επίσης κάποιος μοντ να κάνει τη σέντρα,έτσι για το καλό :lol:
Βαλτε και μενα μεσα για 21…
Α και καντε ενα ποστ καποιος που να εχει πανω πανω τις πληροφοριες που εγραψε ο ροκ και απο κατω λιστα συμμετεχοντων…Οταν γινουμε 10 αντε 12 κλεινει η λιστα…Νομιζω ετσι θα οργανωθουμε καλυτερα…
Αν γινουν ομαδες μαιδεν και ταλλικα εγω παω στους 2ους…lol…
ναι βγάλτε καμια λίστα για να μην μπερδευτούμε μετά.έχουμε βέβαια μέρες ακόμη αλλά καλύτερα νωρίτερα για να μην τρέχουμε.
θα φορέσει άλλος σορτσάκια ή θα είμαι ο μόνος αθληταράς ?
εγω εννοειται αλλα μπασκετικο
καλά ο συνδιασμός ατών που θα φορέσω θα είναι φονικός ! γαντάκια να φέρω ? :lol:
Γαντάκια για τέρμα νομίζω έχει εκεί.
Για το σορτσάκι βλέπουμε…
σορτς στανταρ ρε…!!!1
raistlin εισαι τερματοφυλακας???
παλιά μικρότερος έπαιζα τέρμα σε ομάδα,μετά τα παράτησα και πηγαίναμε με κάτι παιδιά όπως τώρα και παίζαμε ε και καθόμουν συνήθως τέρμα.έχω να πατήσω “χόρτο” γύρω στον χρόνο βέβαια…
αυτό για το χόρτο είναι μούφα,απλά δικαιολογώ την πιθανή μου εμφάνιση κάτω απ τα δοκάρια…
ημερομηνια : Παρασκευη 21/3
ωρα : 7
μερος : Περισσος (ησαπ)
thats why
demon_cleaner
manos87
rasputin
raistlin
ifrit
rock
freedomofrock !
Count me in 8)
μπορεις να μου πει καποιος πως να ρθω???και κατι αλλο ποσο στοιχιζει το 5 επι 5???και ποση ωρα θα μου κανει να ερθω με τα μμε
α ναι να πείτε και για τιμή να ξέρουμε και ότι άλλη πληροφορία χρειάζεται.μπάλες κλπ έχει εκεί ε ?
Με τον ηλεκτρικό στη στάση Περισσός.
Το 5χ5 νομίζω είναι γύρω στα 6 -7 ευρώ
Η ώρα που θα σου πάρει, δεν ξέρω, αναλόγως από που ξεκινάς.
ναι εχει εκει μπαλες…θα παρω μετρο κατεχακη που θα κατεβω??? παιδια να πουμε κατα τις 7 παρα 10 στο σταθμο του περρισου για να οαμε μαζι μην χαθουμε…οποιος γουσταριζει φερνει και κανα φιλο του ουτως η αλως δεν ειμαστε και μιλουνια
¶μα πάρεις από κατεχάκη μετρό, κατεβαίνεις μοναστηράκι και από εκεί πέρνεις τον ηλεκρτικό για περισσό.
εχουμε μια βδομαδα μπροστα μας και ειμαστε ηδη 8…λογικα θα συμπληρωσουμε 10αδα και δεν βλεπω το λογο να φερουμε φιλους!! εκτος αν κατσουν αλλαγη…