Ελεεινά εξώφυλλα!

Όλα τα Cannibal έπρεπε να βάλεις.

Ευτυχώς καμία σχέση με το περιεχόμενο του.8)

Εβαλα ενα για δειγμα… Μολις ανοιξα τον φακελο κ ειδα τα εξωφυλλα αυτ προτιμισα… Οχι οτι κ τα αλλα δεν ειναι “καλα” παντως…

Ρε αλητες!Μιλατε καλυτερα για τους Cannibal ρε!
Τα εξωφυλλα τους ειναι εξαιρετικα για τον λογο τον οποιο υπαρχουν.

Τα εξώφυλλα των Cannibal Corpse είναι θεϊκά (ιδίως της πρώτης περιόδου). Αυτό το ‘‘Tomb of the mutilated’’ δε θα ξεπεραστεί ποτέ.

Γιατί λογοκρισία στα εξώφυλλα που πόσταρα προχθές φίλε Μάνος, ενώ έχεις ποστάρει εσύ τέτοιο πράμα?

Αυτό είναι ένα τσουτσούνι. Έχουμε αφήσει κι άλλα μπλακ μετσαλ εξώφυλλα με τσουτσούνια, το δικό σου ήταν πολύ πιο ακραίο. Αλλά αν σε ενοχλεί πες το και το κάμω εντιτ, νο πρόμπλεμ

Eμένα δεν έδειχνε καν τσουτσούνι :Ρ

τι ειχες βαλει βασικα?

Τα δύο σιντι των Torsofuck.

καλα ρε συ οντως αηδια τελειως οι torsofuck…βασικα καμμενοι αγαμητοι πρεπει να ειναι…
:lol:

Δεν έχω ακούσει ποτέ, απλά πέτυχα τα εξώφυλλα σε ένα μπλογκ :Ρ

νταξ μπηκα Metal-archives…διαβασε στιχους τους…μιλαμε για γελιο τραγικο…Ακου τιτλος τραγουδιου “Raped by elephants”…εεεελεος…:lol::lol: (διαβασε και τους στιχους— θα κλαψεις απτα γελια…ή την αηδια???χα)

Μπαντάρα, αλλά αυτό δεν παλεύεται…

:lol::lol::lol::lol: Αυτό το split torsofuck είναι θεικό !!! χαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! έλεος όντως ! :lol::lol:

Υπάρχει χειρότερο απο το Metal Magic των Pantera;;;;;

Ενα σωστό thrash εξώφυλλο πρέπει να έχει ΑΥΤΑ τα χρώματα:

^^^
το έχεις ακούσει το από πάνω? το fear έχω ακούσει, και είναι συμπαθητικό - αλλά όχι τπτ ιδιαίτερο.

και γω μόνο το fear εχω ακούσει. Μετριότητα. Το obnoxious απ’όσο ξέρω αποτέλεσε και την ταφόπλακά τους. λογικό… :lol:

ΕΠΟΣ

Καπου εκει δεν ειναι και η τσουτσουνα του Βεντερ?