Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Ποσα κιλα και τι υψος ειχες τοτε που εκανες αυτα τα ρεκορ?

1 80. 88 κιλα το τρεξιμο τωρα παγκο 1 84 110 και τωρα αρχισα διατα και λογικα θα πεσω παντως οταν ειχα λιγο κιλα ειχα φτασει μεχρι 4 επαναληψεις τα 22,5

Κοιτα να δεις φιλε μου και γω που νομιζα οτι ο Αισωπος εχει πεθανει… :lol:

τον εχω δει να το κανει γι αυτο προσεχε τι λες.

γιατι αμφσβητεις οτι τα βγαζω///??///σοβαρα τωρα

Ναι ρε συ τα βγαζεις…

Το πολυ πολυ απο την θεση τους…

:lol: :stuck_out_tongue:

Χαχαχα, το δοκίμασα κι εγώ αυτό με τα μάτια. Έκανα στην αρχή πολλές φορές 6-7 δευτερόλεπτα, μετά 26 και μετά χάζεψα σε ένα σημείο με χαμηλά το βλέμμα 1:45 :lol: σε φάση ιγκουάνα :lol:

Κατα τ’άλλα…
[ul]
15 ώρες σερφάρισμα στο ίντερνετ και μσν, μετά 9 ώρες ύπνο, και ξανά 15 ώρες ίντερνετ
[/ul]
[ul]
4 ποτήρια χυμό μονορούφι (ήταν καλοκαίρι)[/ul]
[ul]
2-2,5 ώρες στο τηλέφωνο[/ul]
[ul]
Έχω πετάξει γύρω στις 32 φορές με αεροπλάνο[/ul]
[ul]
Μια φορά μου κόπηκε η όρεξη για κανα 18ωρο και με τάισαν κάτι μπουκιές με το ζόρι[/ul]
[ul]
Περίπου 8 φέτες ψωμί με nutella σε μια μέρα + καμιά 15αριά κουραμπιέδες/μελομακάρονα[/ul]
[ul]
Δε βγήκα απ’το σπίτι 15 μέρες[/ul]
[ul]
6 παγωτά σε μια μέρα, στην κατασκήνωση[/ul]
[ul]8ωρος συνεχής διάλογος
[/ul]
[ul]Βρέθηκα σε 3 χώρες σε μια μέρα
[/ul]
[ul]Κανα 6ωρο στην ίδια καφετέρια
[/ul]
[ul]
Τρέξιμο 4χλμ μέσα σε κρύο και βροχή με κοντομάνικο[/ul]

[ul]Κανα 15ωρο ύπνο, δεν είμαι και σίγουρη[/ul]
[ul]…και έχω την εντύπωση ότι μετά τα Χριστούγεννα δεν πάτησα στο αμφιθέατρο για κανα μήνα, ενώ είχαμε μάθημα :stuck_out_tongue: #-o
[/ul]

:-s

φανταζομαι ποσο δυνατος εισαι για να θεωρεις πολλα τα 25+25 φανταομαι περιμενε και θα σου στειλω βιντεακι και απο περιεργεια εσυ πριν δεν ειπες οτι εκανες 40 κιλα παγκο>>>>τι εννουσες 40+40 η 20 +20???

Καλε, θα μεθυσεις :stuck_out_tongue:

Μια χάρα είσαι, όσο για τη μερέντα,πολλοί το έχουν κάνει, και χωρίς ψωμί, κουτάλι …:roll:

nutella ηταν, δεν ειναι το ιδιο :wink: :stuck_out_tongue:

Όχι, απλά φούσκωσα και δεν έφαγα τίποτα για πολλές ώρες ενώ πριν το χυμό πεινούσα. :lol:
Όσο για μπλέξιμο ποτών, καλύτερα να μην το αναφέρω. :stuck_out_tongue:

Το μικρό βαζάκι το έχω άνετα σε ώρες υπογλυκαιμίας, λολ :stuck_out_tongue:

και κάτι που ξέχασα:
[ul]
Σίγουρα πάααααρα πολλές ώρες συνεχούς κλάματος. 6ωράκι…; :-s [/ul]

Τιτανικος?:stuck_out_tongue:

ο Τιτανικός ήταν 3 ώρες :stuck_out_tongue: (αν και χαλαρά συνέχιζα άλλο τόσο μετά) :lol:
(Πάντως, ναι, κλαίω πάρα πολύ άνετα σε ταινίες. :oops: )

Με φωναξες?:stuck_out_tongue:

Ω δαιμονες,τι επικοτητες εχασα.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Στιχος για το επομενο αλμπουμ των μανογουορ

το χορτο ειναι της φυσης για να το παραγει η φυση σημαινει οτι καποις πρεπει να το εκματαλευτει

-Δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου καφέ.

-Είχα 6 τραυματισμούς/ασθένειες μέσα σε μια μέρα (προχθες): Ισχυαλγία, θλάση στον κάτω αριστερά ραχιαίο, θλάση στον αριστερό προσαγωγό, διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, κρύωμα και μικροβιακή υπεφυγκίτιδα στο δεξί μάτι. Κατά τ’ άλλα είμαι ΜΠΟΜΠΑ!!

67 ωρες σε μια μερα.Το πετυχαινω επειδη παιζω γρηγοροτερα απο την ταχυτητα του φωτος και ετσι οπως ελεγε και ο Αλμπερτ ο χρονος σταματαει.Καπου στις 4 δισεκατομμυιρια νοτες το δευτερολεπτο.Απλα δεν το κανω μπροστα σε αλλους γιατι πεθαινουν.Οι χορδες μου ειναι τεσταρισμενες στις θερμοκρασιες του ηλιου για να αντεχουν και πεισης παιζω σε περιεργα time signatures οπως 789/17β(Απο βιντεο παρωδιας Petrucii :lol: :lol: )
Σοβαρα τωρα.3η λυκειου τα σαβαττα επεζα απο τις 9-10 το πρωι που ξυπνουσα μεχρι τις9-10 το βραδυ που εβγαινα,αρα εβγαινε κανα 10ωρο χαλαρα:lol:Eισης ανογμα 12-19-22 στην κιθαρα

Επαιξα χθες (δεν ξερω πως μου βγηκε) στα 120 bpm 16α με το ενα ποδι (δεξι προφανως) για καπου 10 δευτερολεπτα! Το αριστερο ειναι ακομη στα 110! Με τα 2 ποδια εχω φτασει μεχρι 225 περιπου αλλα πολυ καλα ζεσταμενος!!!

Καλα το βιντεακι παρωδια του Πετρουτσι ειναι επος.

1 λιτρο γαλα μονοκοπανια
8 ωρες τηλεφωνικης συνομιλιας μεταξυ Αγγλιας-Ελλαδας :roll: