10 ωρες σερι με το δεχτερ μεσω κινητων (ας ειναι καλα η cu a lot η οποια btw τελειωσε την ιδια μερα που την αγορασα εννοειται!!!)!
Ρεεεε ζωντοβολα, θα σας βγει κανα δευτερο κεφαλι απ’το λαιμο!
Ναι μονο που αυτα τωρα που ειμαστε και οι 2 Θεσ/νικη δεν το κανουμε πια…το max πλεον ειναι καμια ωρα οταν εγω π.χ. ειμαι Σαμο κι εκεινη Θεσ/νικη για καμια εξεταστικη!
Εμένα το ρεκόρ μου στο τηλέφωνο είναι κάνα 45λεπτό κια μετά είχα σιχαθεί να ουμ. Καίγεται το αυτί σου από το μπούρου μπούρου…
Επίσης έχω περάσει χρόνο χωρίς να βάλω κάρτα (και τις περισσότερες φορές δεν έχω), και όλο το καλοκαίρι το κινητό το χρησιμοποιούσα για να δω την ώρα.
Τέλος, το καλοκαίρι πάλι, τερμάτισα το gothic 2 σε 5 μέρες…
18 μέρες με 3-2 ώρες ύπνο την ημέρα…
Με εχει παρει ο υπνος σε ολα τα μεσα μεταφορας! (βασικα εξαιρουμενης της μοτοσυκλετας και του ποδηλατου :p)
Tωρα αρχισαμε τα περιεργα; Για ρεκορ δε λεμε; Αν το παμε ετσι κι εγω εχω κοιμηθει σε συναυλια ενω χτυπιομουν:!:
Εχω μιλησει στο τηλεφωνο 2μιση ωρες. Χτυπησε και με ξυπνησε και δεν αλλαξα χερι καθολου… ε μετα δεν μπορουσα να το κατεβασω, τρεαλαθηκα στον πονο. (πως φαινεται ο γυμνασμενος ο ανθρωπος!)
Και μιας και ειπαμε γυμναστικη… καποτε εκανα ταεκβοντο. Εχω παρει 3 τιμητικες ζωνες, εχω νικησει αγωνα χωρις να παιξω (δεν ηρθε η αλλη.λολ) κι εχω κανει 3-5 ωρες ασταματητη προπονηση φορωντας θωρακα, επιγονατιδες, κασκες κτλ (και οχι απλες κλωτσιες). Στο καπακι ειχα αγωνα, επαιξα τελευταια και πηγα (παλι στο καπακι) στους chemical brothers. Στον γυρισμο κοιμηθηκα στην μηχανη για 20 λεπτα. Ειναι μαζεμενα ρεκορ.
:thumbup:
πριν καναδυο χρόνια, σε ένα από τα εργαστήρια που είχα τότε, με είχε πάρει ο ύπνος και στα έξι πρώτα μαθήματα :!:
όπως και σε μια θεωρία (της ίδιας καθηγήτριας!), ενώ ήμουν πρώτο θρανίο με την καθηγήτρια μπροστά μου. δεν με ξύπνησε πάντως, πολύ καλή κοπέλα
και τέλος, δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά έχω κοιμηθεί και σε άλλο εργαστήριο που μας έκανε η ίδια καναδυό φορές
Tι σας δινει; :Ρ
Εχω ταξιδεψει σερί με καρβουνιάρη απο Δραμα-Αθηνα (13 ωρες) και μετα στο καπακι για Πατρα (6ωρες…)…Στο τελος ειδα τα ραδικια αναποδα…:lol:
Χαχα το σκεφτόμουν και 'γω το τρένο, αλλά το ρεκόρ μου είναι μόνο 9 ώρες+1ώρα μετρό και λεωφορείο.
Μια φορά κάθονταν δίπλα μου 2 παλικάρια που πήγαιναν με καρβουνιάρη από Αθήνα-Αλεξανδρούπολη. Νομίζω σε έχουν. Έζησα μαζί τους την απελπισία.
Επίσης, οδικώς οι μεγαλύτερες αποστάσεις που έχω κάνει σερί είναι Βρυξέλλες-Πράγα και Βρυξέλλες-Chamonix(Άλπεις). 8)
χμμμ… αν κ δεν το θεωρώ προσωπικό ρεκόρ μιας κ δεν προσπάθησα για να το πετύχω, αλλά σε όσους το λέω τους φαίνεται περίεργο: μέχρι πέρισυ το καλοκαίρι, είχα να κάνω μπάνιο ( στην θάλασσα, έτσι? ) 4 χρόνια. Προσωπικό ρεκόρ πχ θεωρώ το ότι έκανα γύρω στα 7 μπάνια πέρισυ. χαχα!
Γενικά η φύση του προσωπικού ρεκόρ είναι διττή ως προς το αν κάνεις ή δεν κάνεις κάτι. Το παραπάνω ( που έκανα 7 μπάνια πχ το καλοκαίρι ) το θεωρώ προσωπικό ρεκόρ (της πρώτης κατηγορίας όμως), μιας κ το προσπάθησα αφού είμαι ρούχλας όσο δεν πάει. Ένα προσωπικό ρεκόρ της δεύτερης κατηγορίας είναι να πάω πχ το σάββατο βόλτα με την παρέα μου από το χωριό ή τον Davidian πχ και να μην γίνω γκολ. χαχαχαχα!
Επίσης δεν είναι προσωπικό ρεκόρ πχ αυτό που διάβασα παραπάνω ότι κάποιος δεν είχε πιει ποτέ του κόκα κόλα. Αφού μόνος του το είπε “δεν πίνω κοκα κόλα” και για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι δεν καταβάλλει κάποια προσπάθεια. Έτσι αυτό είναι ένα ρεκόρ για τους άλλους που πίνουν, αλλά παύει να είναι προσωπικό. Είναι σαν λέει ένας μη - καπνιστής “πω πω, σήμερα δεν έχω κάνει ούτε ένα τσιγάρο”.
Εγω ακριβως το αντιθετο.Δεν εχω κοιμηθει ποτε σε κανενα μεσο μεταφορας!
Ξεχασα να πω οτι η μεγαλυτερη σχεση που ειχα ποτε ηταν 14 ημερες!
Λοιπόν, προσωπικά ρεκόρ:
-
σερί ορθοστασίας για 7 ώρες (εργαστήριο Οργανικής Ι, να’σαι καλά μαλάκα που μου έβαλες 6 με μέσο όρο γραπτών 7,5. Μας αγαπάνε οι καθηγητές μας).
-
2 πιάτα γεμιστά!!! Νταξει μετά ανέβασα λίγο πυρετούλη :oops: Θυμίζω ότι τα ρεκόρ είναι προσωπικά ε, μη μου την πει κανένας Μπαλτάς ή Τόλκις, είναι άδικο και άτοπο
-
σερί συνομιλίας στο τηλέφωνο, 7 ώρες! 8O 8) Με τον Μπαλτά, ξημερώματα. Πιάσαμε όλο το φάσμα των συζητήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση σε μουσική και System of a down VS Porcupine Tree VS τάδε VS δείνα… Καλοκαιρινό κάψιμο. 3 ώρες μετά πήγαμε για μπάνιο
ε αυτά νομίζω. Είμαι φλώρως, με 2 ωμέγα.
Σ’ εχω ανετα. Μια βδομαδα κι αυτη χαλαρη κι επειδη δεν ειχα τι να κανω (οχι οτι εκανα και τιποτα σπουδαιο τελικα).
Και μην πει κανεις για την ηλικια μου. Δεν την μετραω αμα ειναι να “εχω καποιον ανετα” :Ρ:Ρ
είχα να κουρευτώ για πάνω από 2 χρόνια,μόλις χτές το κανα
3 μερες. Τρομαζουν απτο υπερμεγεθες μοριο μου
Εγω τελευταια φορα περσυ τον ιανουαριο, αλλα εχω πολυ δρομο ακομα!
Ψωμια ειστε! Εγω εχω καμια 3 χρονια! :lol:
Χα ετσι περηφανευοταν κι ενας φιλος μου και η ψαλιδα του χει φτασει ως τη ριζα… Να κουρευεστε ρε αν θελετε να μακρυνει τ’ ατιμο ωραια και υγιες. Δεν λεμε ψεματα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι φοβουνται ολοι αυτη τη συμβουλη.
Εμενα προσωπικο μου ρεκορ ειναι 1,5 χρονος. Το ειχα ως την μεση (σγουρο σγουρο) και τα κοψα κοντα. Αυτη ειναι παλικαρια. Και ειδικα για κοπελες που το φοβομαστε. Αναλογικα σας εχω 8)
Vedder εμενα φοβουνται την φλογερη μου προσωπικοτητα 8)