Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

ΕΤΣΙ!!:smiley:

Εγω το σκεφτομαι για κουρεμα…ψηνεται ψηνεται…!!

Και χαιρεσαι παιδακι μου; :Ρ
Ρε θα αποκτησετε καραφλα πολυ νεοι. Πω, βαλτε μυαλο επιτελους, ατιμη νεολαια!:Ρ

Ονειρο μου ειναι να εχω καραφλα και μακρια μαλλια ταυτοχρονα! Ονειρο ζωης και δεν θα ελεγα ακατορθωτο!:stuck_out_tongue: :lol: Ασε που ειναι και τρου

Πφ!:Ρ
Καλα μην παθεις καμια συγκοπη οταν πας στρατο παντως. Προετοιμασου ψυχολογικα. :Ρ

αυτά είναι ρε.εγώ έκοψα χτες τις κατεστραμένες άκρες και τα κόντινα λίγο και είμαι κυριλέ.καράφλα πάντως έχω λίγη μπροστά ! :stuck_out_tongue:

Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!!:lol:

Μαλλον το σαββατο τελειωνει το παραμυθακι με τα μακρια μαλλια. Πεφτει ψαλιδι!

Ειναι η εποχη βλεπω… ολοι κουρευονται. Κι εγω εφυγα την Τριτη για κουρεμα (ειναι και θα παραμεινει γουαιτσνεικ φαση το μαλλι μου :lol: )
Δεν γραφουμε και κανα ρεκορ παραλληλα; … Το χουμε χ*σει στο σπαμ ρε σεις.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

:evil: :evil: :evil:

:cry:

Μα το οτι προκειται να κουρευτω, ειναι ρεκορ!
Κ μονο η ιδεα!:lol:

Είπα όχι, γαμώτο!!!

πλάκα πλάκα,μεγάλη υπόθεση το κούρεμα

δεχτερ προφανως ειναι για το καλο του. Ηρεμησε :Ρ
Περα απο την πλακα μου θυμιζει την φαση με τον φιλο μου. Ειχαμε παει σ’ εναν τυπα με μαλλι ως την μεση, μεταλα και του ειπαμε να μην τον κουρεψει πολυ και τον σοκαρει. Του αλλουνου η καρδια παραλληλα πηγαινε να σπασει. Ιστορικες στιγμες βεβαια. Ενα κουρεματακι που και που χρειαζεται μποις εντ γκερλς.

φυσικά και χρειάζεται γιατί το να χεις ψαλίδα δεν είναι και ότι το καλύτερο.επίσης έχω ακούσει ότι όταν κόψεις τις άκρες,μεγαλώνουν πιο γρήγορα μετά.ισχύει ?

Δεν καταλαβα. νταηλίκι στην κομμη μου?:stuck_out_tongue:

Οκ ναι αλλά όχι τελείως γαμώτο! Δε θα σου πάνε ε. Δε θα μου αρέσεις πια. Μπάτσι-λε, ακούς;

Εγώ τα είχα ως τη μέση, το καλοκαίρι, και τα έκοψα ΚΟΝΤΑ.- Οπότε ξέρω από αλλαγές. Δραματικές αλλαγές :stuck_out_tongue: Τώρα τα έχω ένα χρόνο ακούρευτα, μακραίνουν σαν τρελά -πλέον θεωρούνται ξανά μακριά :smiley: - και έχω ελάχιστη ψαλίδα.

Γιέα, έχω καλό μαλλί.

Ε ναι ρε συ, οσο πιο συχνα τα φροντιζεις τοσο το καλυτερο! Ετσι μακραινουν και πιο ευκολα. Εμενα μακραινουν αργα πλεον αν και θεωρουνται μακριουτσικα.

:lol2: Xαχαχαχα πολύ καλό :stuck_out_tongue:

Δεν κάνω τίποτε. Πέρα από κοντίσιονερ, όποτε το θυμάμαι, δηλ. 2-3 φορές το μήνα. Απλά δε χρησιμοποιώ λακ και τέτοια, βαριέμαι και δεν ξέρω να κάνω χτενίσματα. Τα ισιώνω μόνο συχνά πυκνά, κι ας είναι ήδη ίσια. Απλά για πιο ίσια :stuck_out_tongue:

Αυτά :stuck_out_tongue:

(σπαμ; :oops: )

Μωρε ξερεις τι εννοαω. Κουρεμα και λουσιμο. Ουτε εγω βαζω λακ γιατι δεν μ’ αρεσει, γιατι δεν με πιανει και γιατι καταστρεφει το περιβαλλον :Ρ
Σ’ εμενα ουτε το ισιωμα πιανει.
(Σπαμ δε λεει τπτ :Ρ)

τι κοντίσιονερ ? χυμό από παπάγια να βάζετε,δοκιμασμένο !

Άμα είναι καλό το μαλλί δε χρειάζεται ούτε κουρέματα ούτε κοντίσιονερς ούτε τίποτα.
Ένα καλό σαμπουάν (από το σούπερ μάρκετ, όχι τίποτα extreme) και πίστη.

Και για να 'μαστε και on topic, 3 χρόνια και 4 μήνες χωρίς να πατήσω σε κουρείο / κομμωτήριο. Φάτε!