Εγω κανω ρεκορ καταναλωσης αφρων, λακ και κοντισιονερ. Για να ειμαι και ον τοπικ αμε.
Παλι χαλια ειναι ομως, αφανα.
Μηπως καποιο απο τα ετη ηταν δισεκτο?
Προσωπικά μου ρεκόρ θεωρώ…
- 3 μέρες άπλυτη…:oops: (πάντως μετά το πλύσιμο τα μαλλιά είναι γαμάτα!!)
- σάπισμα σε καφετέρια πάνω από 4-5 ώρες
- από Λυκόβρυση μέχρι σχολή (Ζωγράφου),μετά από εκεί Καλλιθέα,από εκεί πάλι σπίτι και από εκεί στο Φάληρο για τη συναυλία των scorpions και πάλι σπίτι.Απορώ πως δεν ψόφησα!
- 12 με 13 ώρες ύπνου…
Σου δινω αγρια…Εχω να μπω σε κομμωτηριο απο το Νοεμβρη του 2003 and still counting…
μέχρι που σου είναι τα μαλλιά ?
το καλοκαραι 2 μερες ειχα φαει 2-3 φρυγανιεςτην 3 μερα εφαγα τον αγλεωρα
8ωρο σε καφετερια#-o (εφαγα και γκουντυς ενδιαμεσα:) )
2 μερες αυπνος!!
2 μερες συνεχομενου υπνου,με μπρεικ μισης ωρας για φαι!!
60 ωρες συνεχομενα dnd με παρεα,με 3να 4ωρο για υπνο ενδιαμεσα
οι τρεις πρωτοι κυκλοι του λοστ μου πηραν απο 4-6 μερες εκαστος
2-2,5 ωρες αδιακοπης στυσης σε καλοκαιρινο χαριεντισμα,που μετουσιωθηκε σε επικη κορυφωση:D (μαλλον και αυτο ρεκορ θα ειναι!!)
13 ωρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ να ακουω το ιδιο cd (The Art Of Navigating By The Stars) για ενα πενθημερο σερι!!!
18 ωρες gaming 11 w.o.w 7 Dota!!
8 ωρες age of empires 1
14 ωρες υπνου
750 μουλου μπιρα σε 6,5 λεπτα
αγορασα 23 αυθεντικα cd scorpions σε 1 χρονο+2 ή 3 μηνες
αν θυμηθω τπτ αλλο θα ποσταρω
Οι κοπελιες του φορουμ τωρα!!Πειτε ρεκορ απλυσιας,μπιχλας,αλλα και ημερησιου αυνανιζμου!!
Και φυσικα το κυριοτερο απ ολα:εχει καταφερει καμια να ξεπερασει το ρεκορ του ΜΕΓΑΛΟΥ Veder που για την ωρα κραταει επαξια τον τιτλο του μεγαλυτερου αυνανα??(ηθελα να πω την αλλη τη λεξη την καλη αλλα θα πεσει λογοκρισια:-# )
Οποια κοπελα πει ρεκορ αυανισμου και απλυσιας μπαινει στις καρδιες μας.
Κι οποια περασει τον Βεντερ σε αυνανισμους μπαινει και στην ατζεντα μας.
ΡΕ καμμένε!!!
Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, πριν 3 χρόνια, ΌΛΟ τον Αύγουστο, άκουγα ΜΟΝΟ το Lateralus. Δε μπορώ να υπολογίσω ώρες ;Ρ
To εκανε ηδη η nephelie…
Σεπτεμβριος 2003
Διάβασα όλο το τοπικ σερί…
8O Δεν μιλας σοβαρα!!
Και τα απειρα σπαμ???8O
Εγω και 3 φιλοι ηπιαμε ενα μπουκαλι Χοσε και ενα βαρελακι 5 λιτρων Αμστελ
σε υποβρυχια.
Τελικά το ρεκόρ των πιτογυρων ποιος το έχει κάνει???
Οποιος και αν εχει φαει τα περισσοτερα, δεν ειναι δικαιο να συγκρινουμε ετσι χωρις να εχουμε γνωση των καταστασεων και των μεγεθων.
Προτινω να δηλωσουμε συμμετοχη οσοι θελουμε να λαβουμε μερος σε διαγωνισμο βρωσης πιτογυρων, ο οποιος διαγωνισμος προτινω να γινει στον Πρασσα :lol:
Eγω πριν 2 χρονια ακουγα ΟΛΟ το καλοκαιρι , καθε μερα και MONO το The Art Of Navigating By The Stars!!!
Δουλευα σε καφετερια οπου το εβαζα εκει καθε μερα τις 6-7 ωρες που δουλευα σε repeat play!!! Παντως στην ακροαση του συγκεκριμενου δισκου παιζει να εχω και παγκοσμιο ρεκορ!!! Περα απο την πλακα!!!
Επισης οσων αφορα τα μαλλια τα ειχα ακοφτα συνολικα γυρω στα 5.5 χρονια…πλεον εβαλα μυαλο και τα προσεχω παραπανω!
Σε καφετερια απο τις 11 το πρωι μεχρι της 5 το απογευμα. Πιασαμε κουβεντα και με τα παιδια που ειχαν την καφετερια και που σερβιριζαν.
45 λεπτα στο βιντεο κλαμπ μεχρι ν’ αποφασισω ποια ταινια θα παρω.
και για τις κυριες (μονο αυτες θα με νιωσουν)
κοντα 1 πακετο σερβιετες σε μια μερα κ’ απο την αλλη 4,5 μηνες καθυστερηση.