τς τς.ερασιτεχνισμοι.αν δεν παιξεις online δεν ξερεις απο καψιμο.
οσο για το ρεκορ, το μονο που μπορει να θεωρηθει σαν ρεκορ ειναι οτι ειχα πει σε εναν φιλο μου οτι θα παω σπιτι του 5 και για ανεξηγητο λογο τον εστησα 4 ωρες:-s
τς τς.ερασιτεχνισμοι.αν δεν παιξεις online δεν ξερεις απο καψιμο.
οσο για το ρεκορ, το μονο που μπορει να θεωρηθει σαν ρεκορ ειναι οτι ειχα πει σε εναν φιλο μου οτι θα παω σπιτι του 5 και για ανεξηγητο λογο τον εστησα 4 ωρες:-s
Όχι μόνο 1 φορά το έκανα :D. Σε party φίλου.
Από τότε μόνο μέχρι 1 λίτρο… :lol:
Όσο για τα κιλά έχω γεννηθεί έτσι δεν είμαι ανορεξικός ή κάτι τέτοιο. Γρήγορος μεταβολισμός κι έτσι. Δεν πα’ να τρώω τον αγλέουρα… γραμμάριο δεν παίρνω.
Therion σε νιώθω φίλε κι εγώ έτσι σκέφτομαι pour moi
Εχω περπατησει με τον φραουλα (φιλος μου) απο αμπελοκηπους μεχρι ηλιουπολη σε 2 ωρες χωρις λογο και αντεξαμε ο ενας τον αλλο για 6 ωρες συνολικα
ενω καιγομαι για μια κοπελα το παιζω χαλαρος και οταν με ρωταει αμα θα ρθω 4 ημερη λεω βταξει μωρε θα δω και μου λεει ελα θα περασουμε καλα για μενα αυτο ειναι ρεκορ
ένα μικρό ρεκόρ για τον δατς γουάη, ένα μεγάλο ρεκόρ για την ανθρωπότητα
Σε νιώθω 8)
Δεν πίνω σε καθημερινή βάση αλλά 1 φορά την βδομάδα και αν. Απλά όποτε τυχαίνει του δίνω και καταλαβαίνει…
Η κόκα κόλα είναι το καλύτερο ποτό μετά από νερό-άις τι-φυσικό χυμό. Μετά έρχεται η μπύρα.
Απο οσα ανεφερες μονο η μπυρα ειναι ποτο.
η μπυρα ειναι το μονο αλκοολουχο ποτο…
Τα υπόλοιπα δεν πίνονται?
Πινονται.Αλλα δεν ειναι ποτα.Ειναι αναψυκτικο,νερακι,τσαγακι και χυμος.
:-s
Γουατέβα
πρεπει ναειναι 100 ποστσς σε μια μερα στο φορουμ…δεν μου ρχεται τπτ αλλο αυτη τη στιγμη…
Σήμερα 1 ώρα και 10 λεπτά στο τραμ. Και ξανά επιστροφή. Αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν και χειρότερα…
Δηλαδη συνολο 2 ωρες και 20 λεπτα.
Δηλαδη 2,3 ωρες!!
Ολα ερχονται και δενουν!
8O 8O 8O φοβερό! 8O 8O 8O
:lol: :lol: :lol:
Θελω να δω την φατσα του.
Τις προαλλες τον πετυχα καπου στο κεντρο…
:lol: :lol: