Στην Δευτερα Λυκειου ειχα 25 μερες να ξυρισω τα ποδια μου!8O :roll: :lol:
Φυσικη ομορφια ρε!
Χαχα εισαι θεα αγαπη μου!
μου εκανε λιγο σε Ψηνακη αυτο :-s
Χμμμμ…1 ωρα και 45 λεπτα για να βρω παρκινγκ στο κεντρο της θεσσαλονικης…αυτο πιανεται ??? για αρνητικο μαλλον…
Χα,οντως!!Αν και πλεον τεινει να γινει μεσος ορος…[-X
Ρεκορ ειναι να βλεπεις την Αεκαρα σε αυτο το χαλι τελευταια και να ελπιζεις σε πρωταθλημα!
Τι ρεκορ? Ρεκορ υπομονης? :lol: Καζανι που βραζει ειστε!
-Διάβασα τα 386 ποστς αυτού του θρεντ σερί
-Έχω πάιξει παιχνίδι ταβλιού όπου νίκησα με περίπου 30 διαφορά. Το σκορ ήταν περίπου 160-130. Σε μία μέρα.
-Έχω ακούσει καμιά 60αριά φορές στο repeat τραγούδι του Ζακ Στεφάνου.
Aυτο καλειται γαιδουρινη υπομονή…:lol:
Χαζος εισαι συ ε.
Ο ταπας ειναι απο το σχολειο μου,2-3 χρονια μεγαλυτερος μου,και μας τον ειχαν φερει για συναυλια.Μας βαλαν ολους να την παρακολουθησουμε με το ζορι.Προσπαθησαμε να την κοπανησουμε με κατι παιδια,αλλα μας βρηκε ενας φουστης καθηγητης στην αυλη και μας ξαναεβαλε μεσα με την απειλη αποβολης!
Αστοδιαλο με τον κοντο,μας τα πρηξε 2 ωρες.
το μικρο μου πονυ ειναι γαματο
Μολις επιβεβαιωσες την ποιοτητα του ταπα.
Δλδ αυτο?
“Μίκρο μου πόνυ μικρό μου πόνυ ήρθε η άνοιξη ξανά Μικρό μου πόνυ μικρό μου πόνυ γλύκαναν τα δείλινα πάει το χιόνι πάει το χιόνι λιώνει στα βουνά …”
και οι γκογκολ μα ρεσουν τι σημαινει οτι ειναι α μησετα επειδη τους ακουω
ον τοπικ μ ια μερα και δεν εχω βρισει σχεδον καθολου
μπακιλους ακριβως
“Α μησετα” τι γλωσσα ειναι?
η γλωσσα των ζουλου
Tα τελευταία 2 λεπτά κοιτάω την εικόνα που παραπέμπει η υπογραφή του thats why.
Την κολλημενη εικονα?
Τοση ωρα την κοιτουσα και γω τωρα για να δω αν θα κανει κανεις καμια κινηση, αλλα και οι 3 φλωροι ειναι!:lol:
ενας συμμαθητης προχωρησε 5-6 χρονιες στο μανατζερ μεσα σε ενα βραδυ -.- καμμενος.
εγω εχω να παω κομμωτηριο απο… απο… απο… δεν ξερω:p ειχα και μια σκασιλαααααααα:roll: λεω να παω σημερα, στο τελος θα φτασει να εχει ψαλιδα η ψαλιδα μου. Καλα που μου το θυμισατε:p
ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΣ!Μαζι σου:D
ρημα πινω
επιθετο ποτης
ουσιαστικο ποτο
που μπερδευεσαι καλο μου?
Έχω και γω τέτοιο φίλο…
¶σε…
Με το “μεσα σε ενα βραδυ”, εννοειται οτι εκατσε κυριακη βραδυ στο πισι και σηκωθηκε μετα απο μια βδομαδα ή τι?
Πώς οριοθετειτε το ενα βραδυ??