σημερα εκανα την τραγικη βλακεια να παω σχολη με αυτοκινητο μεσω της μεσογειων…
απο αγ. παρασκευη μεχρι πολυτεχνειουπολη χρειαστηκα 1 ωρα και 30 λεπτα!!!
κανονικα η αποσταση βγαινει σε κανα 10λεπτο
ασχετο με το θεμα,αλλα δεν τον λενε φραουλα για τη φατσα του…:lol:
απο τη 1 τα ξημερωματα ως τις 5 ας πουμε…
Στα παλιά manager που είχαν μόνο σχολιασμό και όχι αναπαράσταση του αγώνα και εγώ πέρναγα κάμποσα πρωταθλήματα σε μια ημέρα. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο αν έχεις καεί
Νέο ρεκόρ σήμερα που δεν είχε μετρό και γινόταν της μουρλής: μισή ώρα αναμονή και κάτι παραπάνω από 1 ώρα στο λεωφορείο. :wacko:
Σταματησα να φοραω pampers στην ηλικια των 6!!!
εχω ξυπνησει εδω κι ενα διωρο και ΑΚΟΜΑ δεν εχω αγγιξει μερεντα. Απορω με μενα.
πφφφ αυτό δεν είναι τίποτα. Στο 040 που το περιμενα και εγώ κάπου τόσο, αλλά όταν μετά από αρκετή ώρα έφτασε στην Θησέως, πέσανε μπουνιές μεταξύ του οδηγού κ μεθυσμένου επιβάτη. Απίστευτο.
καλά, έχει απεργία στο Μετρό και εσύ πήγες στη σχολή σου? πφφφφ… Αυτή η νεολαία…
Πες τα ω σοφέ μοδ! Εγώ έχω αμάξι και δεν πήγα, και έρχεται το αλόε να χαλάσει την πιάτσα…
Η σχολή είναι για συγκεκριμένα πράγματα. Κουτσομπολιό, καφές, σημειώσεις, μικρές αγγελίες, τσακωμοί για αθλητικά (το τελευταίον κατά κόρον στους Μηχανολόγους). Δε μπορώ να σκεφτώ με ποια λογική να φας τόση ταλαιπωρία για να πας στη σχολή. Ειδικά όταν μένεις απέναντι από την Play
υπάρχουν και χειρότερα,ένας άλλος σε εμάς μένει σε ένα χωριό κοντά στη Θήβα και θα κατέβαινε Αιγάλεω για καφέ λέει.κλειστή η σχολή.
8O
Ανιωθίλα.
ή γρήγορο και καλό αυτοκίνητο
Με έναν άνιωθο μέσα. :lol:
τρένο,μετρό,λεωφορείο.
ιμοτικον αυνανιζμου
πλάκα στην πλάκα, ρώτα αυτό το παιδί τι είναι το μνούχο… Μπορεί να ξέρει!!!
το μνούχο είναι βιασμένο,γυμνό και άστεγο κάπου στη ναυαρίνου…
Χμ εχει ενα μαστουρι εκει που ταιριαζει στην περιγραφη.
1.Εχω να κλαψω 2,5 χρονια(ειμαι αρκετα αναισθητη)
2.Εχω τραγουδησει σε 4 διαφορετικες χορωδιες την ιδια μερα στην ιδια γιορτη
3.Δεν εχω μαλωσει με την αδερφη μου για 4 μερες(το μεγαλυτερο ρεκορ μου)