Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Το έχω κάνει με 3λογία του Νονού. Περίπου 8 ώρες. Pizza Hut rules.

Κλασσικό ρεκορ αυτό με τα Σταρ Γουορς, το χω κάνει κι εγώ.
Μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν η αγαπημένη μου ταινία…

εγω μια ολοκληρη μερα εβλεπα λοστ με ελαχιστα μπρεικς

ποσα επεισοδια?

δεν θιυμαμαι πσα ακριβως γυρω στα 20 κατι και το καθε επεισοδιο γυρω στα 40 λεπτα porvshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Δηλαδή 800 λεπτά!!!
Ρε άνθρωπέ μου!!! :lol: :lol: :lol:

ποποποπο…ατελειωτα!!!

οντως ρεκορ να βλεπεις τη χειροτερη σειρα ever επι τοσες ωρες (Star wars) καταφερες να ξεπερασεις σε βλακεια εμενα και τον φραουλα μαζι

ρε η σειρα ειναι πορωση η πλακα ειναι οτι πυραμισ την σιχαινετε και την σειρα την εβλεπα με την μανα μου στο σαλονι και ηταν αναγκασμενος να την βλεπει

βασικα…τα σταρ γουορς ειναι κορυφαια!!!και το να τα θεωρεις βλακειες ειναι το πραγματικο ρεκορ!

ρεκορ θα ταν ο αλε κως να βλεπε ενα εποισοδιο και ο φιλος του φραουλα δλδ ο μπλακ ντεμον να βλεπεολη την ημερα σταρ γορς

χαχαχαχα…σωστο!!!

14 ωρες βλεποντας σαπια scary b movies, μετραει ε?:stuck_out_tongue:

Οταν ημουνα στον παιδικο σταθμο ειχα φαει 3πιατα σπανακοριζο στην καθισια μου!:? (μικρος, δεν ηξερα…)

19 ωρες ταξιδι με τον καρβουνιαρη Αλεξανδρουπολη-Αθηνα ΜΟΝΟΣ μου!!!8O Απο ενα σημειο και περα ηθελα να σκοτωσω ανθρωπο…

Εχω πιει 14 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ποτα σε ενα βραδυ!:dizzy:
(στη Σκωτια αυτο, παρεα με κατι αλλους εξαρτημενους Σκωτους!!!:drunk: :drunk: )

Ε, σε αυτο νομιζω σας εχω: Εχω μεινει χωρις ουτε ενα λεπτο υπνο απο Τεταρτη πρωι μεχρι Τριτη βραδυ!!! Μια βδομαδα δηλαδη… και γω αν δεν μου ειχε συμβει δεν θα πιστευα οτι γινεται…:?

ο μι τζι εισαι περιπτωση δεν παιζει ρε… εγω ειχα μεινει αυπνη 2 μερες και την τριτη κοιμομουν σαν βοδι, μια βδομαδα δεν θα αντεχα με τιποτα :?

Καλα κατεβασες ολοκληρη καβα? :stuck_out_tongue: :lol:

12 ώρες τουρνουά Pro με φίλους, τόσο που το χέρι μου αγκύλωσε και όταν γύρναγα σπίτι μέχρι και τις ταχύτητες του αυτοκινήτου τις άλλαζα λες και κρατούσα χειριστήριο PS

1 Σαββατοκύριακο άκουγα στο repeat ασταμάτητα το Dreamer των Europe, ενώ προγραμμάτιζα την πτυχιακή μου

1 εβδομάδα με 10 ώρες ύπνο (για να τελειώσω το κείμενο της πτυχιακή μου)

Πρώτη γυμνασίου, για σκι με το σχολείο, σε ένα θάλαμο ήμασταν 18 αγόρια και πάθαμε όλοι κόψιμο. Άντεξα να μπω τελευταίος στη τουαλέτα για να ενισχύσω και εγώ το “εργο” μας…

Πρέπει να έσωσα τουλάχιστον 10 συμμαθητές μου από το να μείνουν τάξη στη Γ΄Λυκείου (απουσίες, πανελλήνιες, κλπ) και ένας συμφοιτητής μου έχει υποσχεθεί άγαλμα όταν πάρει πτυχίο

2 συνεχόμενες μέρες κάθε χρόνο (αρχές Αυγούστου αυτό) κοιμάμαι συνολικά 40 ώρες και είμαι ξύπνιος μόνο για μαμ και πιπί.

Για κανά μήνα μετά από αυτές τις 2 μέρες, δεν πέφτω για ύπνο πριν τις 10 το πρωί

Το 1/3 της Γ΄Λυκείου το πέρασα παίζοντας μπάσκετ ή ποδόσφαιρο την ώρα των μαθημάτων, δίχως να πάρω ούτε μία απουσία

Έχω πετάξει στα σκουπίδα το εισητήριο της συναυλίας των Muse (αυτό είναι ρεκόρ απροσεξίας!)

Έχω πανηγυρίσει το γκολ του ΠΑΣ απέναντι στον Ολυμπιακό, μέσα στο Καραϊσκάκη και ενώ ήμουν στο πέταλο!

Έχω κάνει σπερ σε σπλιτ στο bowling με τις κορίνες στις 2 γωνίες!!!

Ησουν ζωντανος οταν εγραφες αυτο το ποστ?:-k :stuck_out_tongue:

εντάξει, κάτι λίγα μπινελίκια άκουσα μόνο (τα περισσότερα για το σόι μου). Μια ιδέα είναι μωρέ :stuck_out_tongue:

Ειμαι ο ενας απο τους δυο γαυρους που θελει να ανανεωθει το συμβολαιο του Κωνσταντινου.