+1
είμαι ο δεύτερος! Να προστεθεί στα ρεκόρ μου παρακαλώ!!!
+1
είμαι ο δεύτερος! Να προστεθεί στα ρεκόρ μου παρακαλώ!!!
Ε και γω αυτο λεω.Αλλα δε το χω ποσταρει δω μεσα.Οποτε παμε τρεις
Εχω μεινει ενα 24ωρο σε αεροδρομιο!
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δεν έχω καπνίσει τσιγάρο ποτέ (είμαι 26) και ούτε πρόκειται.
Ένα μπουκάλι Chivas ξεροσφύρι μέσα σε 3 ώρες σε σπίτι φίλου (η τελευταία φορά που ήπια αλκοόλ, από τότε, εδώ και ένα χρόνο, μόνο η μυρωδιά του οινοπνέυματος με αηδιάζει).
3 καφέδες εσπρέσσο freddo διπλούς μέσα σε 6 ώρες (στάνταρ ταρίφα για μήνες όταν ήμουν 5ο έτος και έπρεπε να τελειώνω, μέχρι που άρχισαν τρελές αϋπνίες και άλλαξα με σοκολάτα), 4 καφέδες σύνολο την ημέρα (έπινα κι έναν γαλλικό σπίτι το βράδυ).
Μια ολόκληρη οικογενειακή πίτσα στα 15 μου (πλέον αυτό είναι το στάνταρ όταν πάρω πίτσα).
5 ώρες ασταμάτητα ποδόσφαιρο κάτω από το λιοπύρι.
1,5 λεπτό μακροβούτι (και κράτημα ανάσας προφανώς).
Το γρηγορότερο κατοστάρι στην τάξη στα 16 μου (τώρα είμαι 88 κιλά 1,72 άνθρωπος, τότε ήμουν 75 1,70 άνθρωπος ).
Μια ολόκληρη μέρα LOST (διάλλειμμα μόνο για να φάω και για τις σωματικές ανάγκες).
Ένα μήνα ασταμάτητα διάβασμα. Σταμάταγα μόνο το βράδυ για να κοιμηθώ ένα 4ωρο (όταν έπρεπε να πάρω πτυχίο). Με το που τελείωσα, κατέρρευσα σε κάτι 15ωρους ξεγυρισμένους ύπνους για 5-6 μέρες περίπου (και που ο πιο συνηθισμένος εφιάλτης ήταν ότι είχαν βγει τα αποτελέσματα και είχα κοπεί).
Αν θυμηθώ κάτι θα επανέλθω.
Me, too, straight- edge forever.
Aκους και Earth Crisis μηπως?
Γίνεται να είναι κάποιος SXE και να μην ακούει Earth Crisis;
Σήμερα με σταμάτησαν μπάτσοι 2 φορές για έλεγχο μέσα σε 3 ώρες :!:
Εμενα με σταματησαν 2 φορες και δεν ειχα ταυτοτητα. Απο τοτε που αποφασισα να την παιρνω μαζι μου δε με ξανασταματησαν. Περασαν 3 χρονια σχεδον.
Εγω ευτυχως την ειχα. Ποτε δεν ξες σε τι λακαμα θα πεσεις…
@@ σε σταματησαν.Απο καμια πορεια σε μαζεψαν,με κουκουλα.Φλωρε.
Δλδ οταν δεν την ειχες μαζι σου, μπορουσαν να σε πανε στο τμημα? ή τι?
Και να την εχεις μπορουν, απλα αν δεν, ακομα πιο πιθανο.
Aν τον μάζεψαν με κουκούλα από πορεία δεν είναι απλά φλώρος, αλλά κουκουλοφλώρος.
Η αποπάνω έχει κλάσει 3 φορές σε μία μέρα!
Το θεωρεί ρεκόρ
Και δε μυρίζουν κιόλας
To παραδεχεται :!:
το σημερινο ρεκορ μου…
4 πακετα χαρτομαντηλα σε 2,5 ωρες.
EmO…
Just sick