βακιλλε κοψτο ρε αγορι μου αφου σε χαλαει…
Απλα αν μπορεις να μου πεις στα ελληνικα τι λεει παραπανω
αφου σου απαντησα ρε εννοω[ul]
[ol]
[SIZE=“7”]απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 1 το βραδυ[/SIZE][/ul]καταλαβες??[/ol]δεν ξερω πως θα βγει το ποστ πατησα διαφορα και βγαζει κατι παραξενα
Τη μια.Οχι τις μια.
25 σφηνακια ρακι σε 2-3 ωρες
12 νεροποτηρα κρασι (οι γνωστες κουπες) σε 2 ωρες…
α ρε κρητη…
-εχω κλεισει ενα 12ωρο παιζοντας κιθαρα και σταματησα μονο για να πιω νερο(πολυς ιδρωτας οταν η πωρωση κορυφωνεται…) που και κει εχω ρεκορ, μιας και κατεβασα 5 και 1/3 μπουκαλια νερο μεσα σε αυτες τις 12 ωρες.
-τεταρτη δημοτικου ειχα παθει δηλητηριαση και ξερναγα καθε μιση ωρα. Με το ρολοι. Μεσα σε μια μερα παιζει να χασα 2-3 κιλα.
-απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 22:15 το βραδυ σε παραλια μονο κανοντας μπανιο, παιζοντας ρακετες και βολευ.
-1 πιτσα και 3 κομματια, 2 κρεπες γλυκες και 6 μπυρες μεσα σε ενα απογευματοβραδο.
-στο δημοτικο ειχα γυρισει μια φορα σπιτι πολυ κουρασμενη απο ποδοσφαιρα και λοιπα τετοια, και με πηρε ο υπνος πανω στο χαλι οπως μπηκα στο δωματιο μου για μια ωρα και κατι. Μετα συνεχισα στο κρεββατι οπου ξυπνησα το επομενο μεσημερι :?
αυτα θυμαμαι τωρα :!:
Δεν παίζει λες ψέματα. Εγώ παίζω δύο ώρες και γεμίζω ουλές
φουσκαλες και καλοι στα χερια ηταν αυτο που αποκομισα. Κι ομως εκλεισα 12ωρο μπορει και κανα 10λεπτο παραπανω. Απο τις 11 το πρωι μεχρι 11 και κατι το βραδυ… οταν ειχα πρωτοπαρει ηλεκτρικη και ενισχυτη:D Εκανα και εναλλαγες και επιανα την κλασσικη που και που να ηρεμησει η μεση μου που στεκομουν ορθια:p
Ρε vedder, πες μας για το παπαρι σου
Μαλλον στην προηγουμενη ζωη σου ησουν μαντραχαλας, thrash-ας που βαρουσε πολλες κλωτσιες στις αλανες.
Εδιτ: Kαι με μπακα
Αν δεν γινουν οι ακρες των δαχτυλων σου γυαλοχαρτο, τοτε προκοπη δεν θα δεις στην κιθαρα.
Σαν γυαλόχαρτο είναι. Απλά στις 12 ώρες παύουν να είναι σαν γυαλόχαρτο
βασικα μετα απο καποια στιγμη παυεις να τα αισθανεσαι, οποτε λυνεται. Εξοικιωθηκα τοσο με το πιασιμο στους μυες που δεν παραπονιεμαι εκτοτε για περιεργα μπαρε κλπ:D
@ΜεταλΛοζ
Ποια προηγουμενη ζωη ρε, τωρα αυτο ειμαι αλλα σε θηλυκη βερσιον:!:
edit:ισως χωρις μπακα :!:
Δεν μιλάω για αυτό. Απλά μετά από λίγο αμα παίζεις σολο κλπ θα ματώσουν τα χέρια σου δεν παίζει. Εγώ την τελευταία φορά έβαλα να δοκίμάσω πολύ λεπτές χορδές μπορεί αύτο να φταίει
Ε, ενταξει, αν παιζεις τοσο τοτε μην εχεις παραπονο. Καλα εισαι παλι.
:lol: Το γλυφο νερο εκει θα πρεπει να φταιει…
οσο παραξενο κι αν σου ακουγεται δεν εχω πιει ποτε απο το νερο της βρυσης χηαρ. Αν και ηρθαμε οταν ημουν μικρη στη Μηλο και ημουν συνηθισμενη πινοντας το νερο της βρυσης στην Αθηνα, ποτε δεν ηπια απο εδω.
Χοχο, κι αλλο ρεκορ.
Εσυ ρε την επαιξες 25 φορες σε μια μερα. Πως να μην ειναι τα χερια σου σαν λεπρου.
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
διαβασα πιο πισω το ρεκορ του Αλοε με τη μερεντα-νουτελλα δεν θυμαμαι.
Εχω αδειασει με κουταλι παμπολλες φορες βαζα ολοκληρα:!:
15 ώρες ύπνο πάνω στο πληκτρολόγιο…
τραγικό 8O
ένα ρεκόρ μου είναι 4 μέρες στο σπίτι μόνη μου,να χαίρομαι το ότι ΔΕΝ μοιράζομαι το σπίτι με κάποιον :lol: