Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

μμμμ ρεκόρ…
-προσωπικό ρεκόρ στα μπιζάνεια 2003 στα 400μ εμπόδια (μίτινγκ κλασσικού αθλητισμού) και κατάταξη Νο 19 στην Ελλάδα…

• 2, 5 μήνες πέρσι στην δουλειά να δουλεύω συνεχόμενα όλα τα σαββατοκύριακα…
  • έχω δει μέχρι τώρα τους dream theater 3 συνεχόμενες φορές και έχω πει όσες έρχονται θα πηγαίνω άρα ρεκόρ 3…

Στο σπιτι ή σε νετ? Και γενικα πως εκατσε η φαση? Σε πηρε…?

Στο σπίτι ενώ έκανα εργασία…

3o σερί βράδυ που θα πέσω για ύπνο πριν τη 1 το βράδυ!!! Ούτε που θυμάμαι πότε έκανα ξανά τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου…

Εγω παλι, θελω να μπω σε αυτον τον λαθος δρομο και να κοιμαμαι νωρις, αλλα δεν μπορω! :stuck_out_tongue:

+1

Κοιμάμαι στα εργαστήρια.

+2

αυριο εχω μαθημα 12 και μου φαινεται νωρις#-o

εφαγα 2ο καραμελε σε λιγες ωρεςςςςςςςςςςς

Εγώ 1. Η μαλακία είναι οτι με παίρνει ο ύπνος σε μαθήματα που γουστάρω να παρακολουθώ:(

Τωρα που ειπατε για μαθηματα και σχολες…
Ειχα να περασω μαθημα 3 συνεχομενες εξεταστικες!
Παλιες καλες εποχες :lol:

Θα θελα να μαθω ποσα επιπλεον ετη εκανες για να τελειωσεις την σχολη σου, καθως και ποια ειναι αυτη!

Ε μην πουμε για ρεκορ απραξιας στην σκολη, σας εχω ολους.

Για πες…
Γιατι εγω 2ο και 3ο εξαμηνο δεν πηγα ουτε μια ωρα σε θεωρια!

Τι ειναι αυτο το θεωρια;:-s
Δεν λεω γιατι δεν ειναι καθολου τιμητικα.:frowning:

Ενδεικτικα:
Δυο εξαμηνα που δεν πατησα καθολου στην σχολη εκτος απο εξεταστικη.:oops:

Θεωρια ειναι οι παραδοσεις των μαθηματων εντος αμφιθεατρων, κατι το οποιο δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα σημαντικο αν θες να ελπιζεις οτι θα περασεις κανα παλουκι μαθημα. O led πχ, μαθαινω οτι παει σε ολες τις θεωριες και καθεται και μπροστα μπροστα κουνωντας καταφατικα το κεφαλακι του σε οτι και αν λεει ο καθηγητης.

Κατα τα αλλα εχω 5 εργαστηρια, στα οποια δεν δικαιολογειται ουτε μια απουσια.

Ετσι, η παγια τακτικη μου, με θελει να πηγαινω σε ολα τα εργαστηρια και να μην παταω θεωριες πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
:slight_smile:

Εφαγα ενα οικογενειακο Cart’Dor. (κατι λιγοτερο απο μισο κιλο παγωτο)

Mετριότητες:p Ένα movenpick( τα καλύτερα παγώτα απλά!!!) και ένα Haagen daz, oικογενειακά σε μια μέρα:roll: Και δεν παχαίνω κιόλας:p

Προσεχε, αυτο το εφαγα το μεσημερι και εχω και αλλο ενα οικογενειακο για το βραδυ… :naughty:

Άξιος, άξιος8)

Είμαι 30 χρονών και ακόμα κυκλοφορώ μει ένα παπάκι 90cc που το έχω απο το 1995 ! Πιάνεται για ρεκόρ ε ?