μμμμ ρεκόρ…
-προσωπικό ρεκόρ στα μπιζάνεια 2003 στα 400μ εμπόδια (μίτινγκ κλασσικού αθλητισμού) και κατάταξη Νο 19 στην Ελλάδα…
2, 5 μήνες πέρσι στην δουλειά να δουλεύω συνεχόμενα όλα τα σαββατοκύριακα…
έχω δει μέχρι τώρα τους dream theater 3 συνεχόμενες φορές και έχω πει όσες έρχονται θα πηγαίνω άρα ρεκόρ 3…
Ska
May 6, 2008, 8:11pm
Στο σπιτι ή σε νετ? Και γενικα πως εκατσε η φαση? Σε πηρε…?
Turin
May 6, 2008, 9:18pm
Στο σπίτι ενώ έκανα εργασία…
karvou
May 7, 2008, 12:12am
3o σερί βράδυ που θα πέσω για ύπνο πριν τη 1 το βράδυ!!! Ούτε που θυμάμαι πότε έκανα ξανά τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου…
Εγω παλι, θελω να μπω σε αυτον τον λαθος δρομο και να κοιμαμαι νωρις, αλλα δεν μπορω!
+2
αυριο εχω μαθημα 12 και μου φαινεται νωρις#-o
εφαγα 2ο καραμελε σε λιγες ωρεςςςςςςςςςςς
Εγώ 1. Η μαλακία είναι οτι με παίρνει ο ύπνος σε μαθήματα που γουστάρω να παρακολουθώ:(
Ska
May 7, 2008, 2:00am
Τωρα που ειπατε για μαθηματα και σχολες…
Ειχα να περασω μαθημα 3 συνεχομενες εξεταστικες!
Παλιες καλες εποχες :lol:
Θα θελα να μαθω ποσα επιπλεον ετη εκανες για να τελειωσεις την σχολη σου, καθως και ποια ειναι αυτη!
sofi-k
May 7, 2008, 4:29am
Ε μην πουμε για ρεκορ απραξιας στην σκολη, σας εχω ολους.
Για πες…
Γιατι εγω 2ο και 3ο εξαμηνο δεν πηγα ουτε μια ωρα σε θεωρια!
sofi-k
May 7, 2008, 4:35am
Τι ειναι αυτο το θεωρια;:-s
Δεν λεω γιατι δεν ειναι καθολου τιμητικα.
Ενδεικτικα:
Δυο εξαμηνα που δεν πατησα καθολου στην σχολη εκτος απο εξεταστικη.:oops:
Θεωρια ειναι οι παραδοσεις των μαθηματων εντος αμφιθεατρων, κατι το οποιο δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα σημαντικο αν θες να ελπιζεις οτι θα περασεις κανα παλουκι μαθημα. O led πχ, μαθαινω οτι παει σε ολες τις θεωριες και καθεται και μπροστα μπροστα κουνωντας καταφατικα το κεφαλακι του σε οτι και αν λεει ο καθηγητης.
Κατα τα αλλα εχω 5 εργαστηρια, στα οποια δεν δικαιολογειται ουτε μια απουσια.
Ετσι, η παγια τακτικη μου, με θελει να πηγαινω σε ολα τα εργαστηρια και να μην παταω θεωριες πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
Εφαγα ενα οικογενειακο Cart’Dor. (κατι λιγοτερο απο μισο κιλο παγωτο)
ks9
May 7, 2008, 7:25pm
Mετριότητες:p Ένα movenpick( τα καλύτερα παγώτα απλά!!!) και ένα Haagen daz, oικογενειακά σε μια μέρα:roll: Και δεν παχαίνω κιόλας:p
Προσεχε, αυτο το εφαγα το μεσημερι και εχω και αλλο ενα οικογενειακο για το βραδυ… :naughty:
Είμαι 30 χρονών και ακόμα κυκλοφορώ μει ένα παπάκι 90cc που το έχω απο το 1995 ! Πιάνεται για ρεκόρ ε ?